evet canım ama yeniay da yapmıyoruz..dolunayda yapıyoruz unutma..
iyi sonuç almışsın canım.üstelik regl oldum diyorsun..
bende mecbur kalıp 23 ünde yaptırdım canım.ama 23 ü oğlak burcundaydı ay.yani epilasyon için uygun olan kök günlerinden biriydi.
bundan sonrası için dolunayda almaya özen göster.
cnmcm o zaman 24 ağustosa kadar hiç dokunamayacak mıyız ?
bu arada sanırım 10 ağustosta saç kesimi ve bakımı için oldukça uygun ?
yanılıyor muum ?
ben kıllar çıktı diyorum ama hepside değil tek tük kök çıktı.siyah siyah duruyo dipleri o tarihleri tutuyorumda o yüzden böyle inceliyorum =D tamam teşekkürederim bir daha özen göstericem kaydirigubbakcemile3
ayy anlayamadım ben demekki :)) inan aklımda milyon tane şey.eh yaş da ilerliyor :))
Astrolojiyle ilgiliyimdir , inanırım da .
bende 3 ağustos gibi saçımı kestirmiştim, tüh keşke biraz daha bekleseymişim . Çok fark olur mu acaba , 10 ağustostada güzel bi bakım yaparım olmadı zemuszemus
24 ağustos baya geç gibi görünüyor , ama bekleyeyim bari
Birde bu tarihleri hesaplama işi nasıl oluyor bilmiyorumkismile onu bi anlasaydım :)
aycangülüm malesef bu ay olayını bende işe yaramıyor sanırımmafoldumben
regl bittinden hemen sora yani 3 ünde ağda yaptım 3 gün geçmesine rağmen çıkmaya başladılar hemen yaa :bbo:
ayneeen 0 etki akannehir
herkes catir catir aliyo sonuclarii bende de tik yok neden blmeeem kafamçokkarıştı
evet benm şanssızlığım regl tarihleerimle dolunayın çakışması
ama ara tarihte de yaptım yine hemen çıktılar..
sorun deil ala ala kalmaz heraldesempatiksalakcinni
çok şükür benim hasta olduğum zamana denk gelmiyo...önerim biraz tehlikeli ama psikolojik olarak erteletebilirsiniz regl tarihini...ama dolunayın etkisi epey sürüyo dimi aycangül...bi de şöyle bişey var hasta olduktan hemen sonra yapılan epilasyon da çok etkili...ben denemiştim..
ne bileyim canlarım..herkes başka birşey diyor. kişiye göre değişiyor heralde..birde aksilikler olur zaman zaman.ben bu ayın 3 ünde ara tarih diye tüylerimin çıkanlarını aldım.ayın 5 inde pat diye regl oldum..şok :1shok:
fışkıracak muhtemelen.olsun dolunaya kadar tamamı çıkmış olur.bunu da bu şekilde avantaja çeviririm.hatta eğer böyle olmasaydı dolunaya kadar tüylerimin tamamı çıkmamış olacaktı.iyice sinir olacaktım..
dolunay 24 ağustos mu bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?