Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

benimde erkenden cikti bu kdr beklemiyodm:S regle denk gelcek kesn ondan. 2 dir bnde boyle oldm ya hayirlsi bakalm.. pes etmek yok

Kızlar ya off ben yine regl oldum benneyaptımki
Şimdi hemen fışkırıcaklar ya :2: zaten alırken de çok ağrımıştı eyvahedigeldismile

gülümm malesef yine fırçkırdı tüylerimm:bbo:dün regl oldum 23 ünde de ağda yapmıştım..ya bari 10 gün bekleyinn yaa bu kadar da çabuk çıkılmaz kii:1no2:

celnurum bunu bekliyorduk ama..bence sen regl tarihlerin değişene kadar ara tarihlerde al..
bende kuaföre gittim ama hep kırılmış.bu ay bende madur oldum anlayacağın.birde çok sıcak sürdü galiba hep soyuluyor cildim..

kızlar sizde ara tarihleri baz alın bir süre..yani yanlış anlaşılmasın sadece regl öncesine gelenleri kast ediyorum..

canım çok sevindim..aynen devam :1hug:
evet 3-4 ağustosta alabilir ara tarihi bekleyenler..

hmmm cok ilginç
bunu denemekten zarar gelmez uygulayacagım yerimseniben

ben de deniicem :))
ilk deneme 3-4 ağustos

peki şimdi bu günlerde alınınca geç çıkıyo azalıyo falan
tam tersi etki edildiği günler var mı
ona göre o günlerde kesin almayalım

ben de deniicem :))
ilk deneme 3-4 ağustos

peki şimdi bu günlerde alınınca geç çıkıyo azalıyo falan
tam tersi etki edildiği günler var mı
ona göre o günlerde kesin almayalım

yeniaydan dolunaya kadar ki 14 gün boyunca almamakta fayda var canım.ayrıca regl öncesinde birkaç gün almamak gerekiyor.

Aycangül, bütün konuyu okumak mümkün değil ama mevzuyu anladım.

ayın fazları coğrafi olarak etkileniyor mu peki? Mesela İstanbul'da yarın dolunay olacağını farzedelim, bu Hakkari'de de dolunay olacağı anlamına gelir mi?

Eğer önceden sorulmuş ve cevaplamışsan kusura bakma ama 50 sayfayı tek tek taramak çok zaman alacak.

a.s.

yok canım değişmiyor..her yerde aynı..

komik ama ben bu sefer 23de almak zorundaydım aldım mecburdum ama :2: neyse normala göre 1 gün geç çıktı aldıktan 3 gün sonra adet oldum ama bence kıllarımda yıpranıyo galiba bilmiyorum ama şu hastalığım bi düzene girsin artık yhaasırnaşık şey ben hiçbir şey sürmüyorum da ...aycangül abla ne zamnda almışım yanlışlık olamamıştır dimi her şeyi bozmayım sonraa

iyi sonuç almışsın canım.üstelik regl oldum diyorsun..

bende mecbur kalıp 23 ünde yaptırdım canım.ama 23 ü oğlak burcundaydı ay.yani epilasyon için uygun olan kök günlerinden biriydi.

bundan sonrası için dolunayda almaya özen göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…