Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben doktora gıttım sorun yok ama hala adetım duzene gırmedıı.ben 3 sene oldu adet olalı normal dedıler butun sonuçlarım normal çıkıyo ama bır ay ıçınde ıkı kere hasta oldum. ıkı ay hıç olmadım bu ay hala beklıyorum. anlıcan tıpa göre sorun yok
hayır dedınız çok doğru ama en azından şu sınavı atlatıyım ondan sonra ne olursa olsuun erteleme peşınde koşuyorum.zaten uzun zamndır sızın bı topık açmanızı beklıyorum.uyelığı sırf uzerlık peşınden koşarak açmıştım. :S

Son düzenleme:

hayıt mükemmel bir bitki kadınlar için ve hiç bir yan etkisi yok canım.dengeleyici özelliği cezbedici özellikle.ama uzun süreli kullanmak gerekiyor.diğer topiğimde ben de birkaç kişiye önermiştim.hatta kendimde başlamak istiyorum.aldım ama bir türlü başlayamadım.

canım sence ben neden böyle bir başlık açtım,amacım ne olabilir ?
tavsiye ettiğim şey parayla satılan birşey değil.zehirli yada yan etkileri yüksek olan bir bitki yada benzeri şeyler de değil.
ayın insan üzerindeki etkileriyle ilgili bulgular MÖ ye dayanıyor.hatta hipokratın bile bu konuda tesbitleri ve uyarıları var.yurt dışında bu konu üzerine yazılmış birçok kitap var.
sürekli denedim yamuldum diyorsun.bu işler böyle diyorsun.bak aşağıdaki linktede senin gibi deneyerek tecrübe sahibi olmuş insanlarla yapılmış röportajlar var..yüzyıllara dayanan tecrübeler dile kolay.bizim ömrümüz yetmez bunları tecrübe etmeye..
Ay'la Yaşam
ayrıca çevremizde de böyle insanlar var.bazı örnekleri bu topikte de yazdı arkadaşlar,hatırlıyorum.

eğer bu önerim gerçekten zarar verecekse arkadaşlara.umutlanıp kötü duruma düşeceklerse daha sonradan dediğin gibi ben hemen kapatırım inan bu topiği.benim bir kazancım yok ki kapatınca kaybedeyim.bir an tereddüt etmem.

şınu da yanlış anlama ama madem bu işi çözdün bizlerle de paylaş.bizde faydalanalım.hatta arkadaşımız gibi son noktaya gelmiş insanlar var.paylaş lütfen.biz de böyle debelenip durmayalım tabiri caizse.

ben kimseye bu başlığı niye açtınızmı dedim?
herkes gibi fikirlerimi beyan ettim
bana göre ayın etkisi kısa süreli insanlarda etkili olabiliyor,stres gerginlik vs gibi .
ama kıl gelişimine dolaylıda olsa çok büyük etkisi olamayacağını düşünüyorum dedim buda benim bakışım.siz inanır devam edersiniz ,etmezsiniz ben karışamam.
MÖ sine dayanan araştırmalarda nerde kıl gelişim üzerine yorumlar yapılmış ,ben göremedim ayrıca hiç bi kaynakta .neyse artık daha fazla yazmak istemiyorum.
Böyle birbirimizi anlamadıkçada bişeyler paylaşmanın hiç bir anlamı yok.
ben neler yazıyorum,karşımdaki kalkmış bana ben para karşılığında bilgi paylaşmadımki böyle itham ediyorsun diyor;ben bu güne kadar para karşılığındamı paylaştım okadar mesajımı.....

hepinize koalylıklar diliyorum,ben artık yazmayacağım ,nokta....

öncelikle beany senden böyle bir üslupla böyle bir cevabı zaten bekliyordum.çünkü istenmeyen tüyler bölümündeki her başlığı okumuşumdur hemen hemen.açılan her başlığa girip mesaj yazıyorsun ve bunlar genelde “onun içeriği budur, yanlış yapıyorsunuz” şeklinde.ayrıca sana yazılan her mesaja uzun ve ayrıntılı bir mesajla ve saygıyla cevap vermişsin.ama iş “bulduğun şeyi bize de anlat”şeklindeki mesajlara gelince ya görmezden gelip cevapsız bırakmışsın (ki tek cevap vermediğin soru tarzı bu) yada üslubunu bu şekilde değiştirip topiğe bir daha yazmamışsın.

Şimdi ben demişim ki:
“tavsiye ettiğim şey parayla satılan birşey değil.zehirli yada yan etkileri yüksek olan bir bitki yada benzeri şeyler de değil.”
Buradan çıkarılması gereken anlam “bunun ne zararı olabilir ki” olmalıydı. ya da “sağlığa bir zararı yok,maddi bir kayıpta söz konusu değil.neden denenmesinki” omalıydı.

Sen ise cümleyi şöyle algılamışsın !
“ben neler yazıyorum,karşımdaki kalkmış bana ben para karşılığında bilgi paylaşmadımki böyle itham ediyorsun diyor.”

böyle bir cümleyi hangi satırda ve nasıl buldun,anlamış değilim.

yöneti konumundaki hiç kimse bir cümleyi bukadar yanlış anlayamaz.kusura bakma ama ben burada birçok şekliyle ard niyet görüyorum.

“canım,yanlış anlama ve lütfen” sözcükleriyle sana yazılmış bir meseja nasıl böyle bir karşılık yazılır bunu hiiçç anlamıyorum.

“böyle birbirimizi anlamadıkçada bişeyler paylaşmanın hiç bir anlamı yok.” demişsin.sen zaten paylaşmıyorsun ki.sadece “buldum,buldum” deyip dolaşıyorsun topikleri.

“ne buldun, bizimle de paylaş” dediğimizde ise kendince bulduğun bu yönteme sarılıyorsun.mesajı gerçekten yanlış anladığına inanmıyorum.çünkü benim mesajımı ve senden gelen cevabı ard arda okuyan bir ilkokul öğrencisi bile kafa karışıklığı yaşar.
Baştada dediğim gibi uzun süredir konularını ve diğer mesajlarını takip ettiğim için böyle bir karşılığı bekliyordum.tarih tekerrürden ibarettir nihayetinde.yine aynı şeyi yaptın. Biz bulduğunu söylediğin şeyi bizimle de paylaşmanı rica ettik.sen estin, kükredin,daha da davosa gelmem deyip,noktayı koyup gittin.

değerlendirmeyi arkadaşlara bırakıyorum..

( daha önce çok emin bir biçimde bizlere sunduğun üzerlik tohumuyla yapılan tarifini de bir yılı aşkın bir süre kullandım..sonuç…tahmin edeceğin üzre..)

belki farkında değilsin ama insanların umutlarıyla oyun oynayan sensin.dön bir bak kendine.her başlık bir umut sorun yaşayan üyeler için.(ben de dahil ve senin açtığın konular da dahil)
konu başlıklarını geçtim,yazışmalar arasında geçen bazı cümlelere bile nasıl umutla sarıldığını görüyorum üyelerin.ve eminin misafir okuyucular için de aynı şey söz konusu.
ve sen her başlığa girip insanların umudunu söndürüyorsun..ve kendi yaptığın ürünü bu kişilere gösterip gösterip çekiyorsun tabiri caizse.ortada olmayan ve asla onlarla paylaşmayacağın bir ürünle ilgili umutlar yüklüyorsun insanlara.bu “buldum ama söylemem” şeklinde ki tavrını çok uzun zamandır anlamaya çalışıyorum.iki sonuca varabildim sadece.ya bunu piyasaya sürmeyi planlıyorsun ve o yüzden topiklerdeki uygulamaları kötüleyerek insanları vazgeçirmeye çalışıyorsun.ve şimdiden reklamını yapıyorsun. Yada ortada ürün falan yok, insanlara bunu yapmaktan keyif alıyorsun.aksi söz konusu olsa aylardır insanları yalvartmaz,paylaşırdın.
bizim paylaştığımız gibi.

Son düzenleme:
birincisi parayla satılmıyorki sözcğünden ben farklı anlam çıkaramadım,benim yerimde kim olsa aynı şekilde anlardı diye düşünüyorum,sen dediğin gibi belki farklı manada kullandın bu sözcükleri ,ama ben bu şekilde algıladım ki zaten son mesajında içini dökmüşsün her türlü,neyse zaten sen kendi kendine benim adıma yazmış ve cevaplamışsında.
sana yazdıklarınla ilgili kısaca tek şey söylemek istiyorum,birileri sırf laf olsun diye girip ayalrca hatta yıllarca gelip "İstenmeyen kıllar "kategorisini okuyup yazıp çıkmaz .
daha önce paylaştığım bitkisel kür yada başka bilgiler aynen burda paylaşılan tüm topikler gibi umutla başlayan paylaşılardı ,bi önceki mesajımdada belirttiğim gibi deneme-yamulma sonucunda gelişti sağlam preperatlar,inanır yada inanmazsınız ben inandırmak içinde çabalamamki zaten.
ne bulduğumu paylaşıp paylaşmamama gelince;takdir edersinizki sık sık dile getirdiğim gibi uzun süredir araştıryordum ve gerçekten çok emek verdim,üstelik şu otu kaynat ,pişir karıştır şeklinde değil ortaya çıkan preperat ,bu durumda nasıl insanlarla paylaşabilirimki,ha paylaşayım,bu seferde siz yapamazsınız,kalkar bi kimyager yada eczacı yapar ,sizinle paylaşmaz,olan yine umut bekleyenlere olur değilmi.
şu zararlıdır bu uygundur dediğim paylaşılarda yine insanlar hayal kırıklığına uğrtamasın diyeydi ,en azında işe yaramayan şeyleri elemiş olur insanlar diye düşündüğümdendi.

bu konu böyle uzar gider ,konu yönetici sıfatından tuttulup başka yerlere çekilsin istemiyorum,en iyisi herşeyi tadında bırakmak ,çünki gerçekten ne kimseyi kırmak nede kırılmak istemiyorum.
bende herkes gibi fikrimi beyan etmiştim ,konunun buralara gelmesini hiç istemezdim.
Bi bayan olarak bütün bayanların tüm cilt problemlerinden en az hasarla kurtulmasını diliyorum.

kızlar bir kez daha hatırlatıyorum uygulamak isteyen salı günü akşam epilasyon yapabilir.yapamayanlar ertesi gün mutlaka yapsın derim..o da etkili olacaktır.çünkü ay balık burcunda olacak.balık burcunun da yavaşlatıcı etkisi büyüktür..

Son düzenleme:
bizimkisi umut...ama ben sonucu görüyorum dolunay olayında...neden bu kadar şiddetli tartışıldı anlamıyorum....piyasadaki sahte ürünmleri kullanmaktansa bu hem etkili hem ucuz...kaldı ki bioder vs ürünlerinden tut da lazere kadar denemiş ve sonuç alamamış biriyim...yaklaşık 3 ay oluyo galiba ve gerçekten azalmalar hatta bazı yerlerde hiç çıkmayan tüyler olduğuna şahit oldum...her ürün gibi bu da sabır gerektiriyo...limon-tuz a da etkili değil denmişti....denedim ve sonuç aldım hem de piyasa ürünlerinden kat kat fazla...bu dert yüzünden canı sıkılan insan çok...umuttur bu...deneyip görücek herkes...bazılarında işe yaramayabiliyo dolunay...herkesin vücudundaki tepki başka...ben çok çektim bu konudan ve çözüme doğru yol aldım...inanın çok mutluyum azaldığına....hiçbişey yapmamaktansa bişeyler denemek iyidir diye düşünüyorum...zaten hiçbi forumda bu kesin çözüm denmiyo...denicez artık...yapcak bişey yok...

teşekkür ediyorum. burçların ve ayın insan üzerindeki etkisi tartışılmaz bir gerçek. bu uygulamanın gerçekliğine şahit oldum ve inanıyorum. zıt görüş bildirenler de olacaktır, normal fakat siz bizi bilgilendirmekten geri kalmayın. opuyorumnanaktan

ucuz ne kelime tatlım,bir kuruş çıkmıyor cebimizden.
senin adına mutluyum canım,en belirgin sonuç alan sen oldun galiba,hemde çok kısa sürede.sanırım bunda regl dönemininde etkisi oldu.yani sana kötü süprizler yapmadı.

bende etkisi görüyorum açıkçası.buraya yazmıştım 3 ağustosta kaşlarımı ve bıyıklarımı almıştım.dolunay geldi hala alacak birşey yok.(sol tarafı alırken kırdığım meşhur birkaç tüyü saymazsan) 3 hafta oldu.daha çıkacakta uzayacak.ben ip elimde dolaşırdım.her hafta toparlardım çıkanları düşün.kaşlarımı da tabi.ama onları bile bu arada sadece bir kez toparladım.
dediğim gibi ben faydasını görüyorum.bu yüzdende hevesle paylaşıyorum sizlerde uygulayın diye.tercih eden uygular etmeyen kendi inandığı yolu dener.
bir söz duymuştum yıllar önce : bedava muayenenin reçetesi doktorun masasında kalırmış.malesef para harcadığımız şeylere daha çok inanıyoruz.ürünün fiyatı bile inandırıcılığını arttırıyor..
sağlık olsun diyelim :)

rica ederim canım.şahit olduğun durumu bizimlede paylaşır mısın..
burada vermesem bile sen bu bilgiye ihtiyaç duyup istedikten sonra ben bir şekilde tarihleri ulaştırırım sana merak etme :1hug:

kesinlikle...regl döneminin etkisi büyük...hiç denk gelmedi bana bu dolunay olayında...hasta olduktan sonra geldi hep dolunay...acayip işe yaradı...isteyen dener...hem ara tarihler de var...ona göre ayarlamalar yapılırsa işe yarar..bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…