Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

iyi sonuç almışsın canım.üstelik regl oldum diyorsun..

bende mecbur kalıp 23 ünde yaptırdım canım.ama 23 ü oğlak burcundaydı ay.yani epilasyon için uygun olan kök günlerinden biriydi.

bundan sonrası için dolunayda almaya özen göster.

ben kıllar çıktı diyorum ama hepside değil tek tük kök çıktı.siyah siyah duruyo dipleri o tarihleri tutuyorumda o yüzden böyle inceliyorum =D tamam teşekkürederim bir daha özen göstericem kaydirigubbakcemile3

cnmcm o zaman 24 ağustosa kadar hiç dokunamayacak mıyız ? :(
bu arada sanırım 10 ağustosta saç kesimi ve bakımı için oldukça uygun ?
yanılıyor muum ?

evet canım..24 üne kadar uygun bir tarih yok.hatta 24 ünde ne kadar geç saatlerde alırsanız o kadar iyi olur.
yani mümkünse gece yarısından sonra mesela..çünkü ay balık burcunun etkisine girer ve bu da uzamayı yavaşlatır diye düşünüyorum.çünkü saçta uzamayı durduruyor aynı durum..

10 ağustos doğru canım..diğer topiğin ilk sayfasına yazıyorum zaten.unuttuğunda zaman kontrol edebilirsin..

ben kıllar çıktı diyorum ama hepside değil tek tük kök çıktı.siyah siyah duruyo dipleri o tarihleri tutuyorumda o yüzden böyle inceliyorum =D tamam teşekkürederim bir daha özen göstericem kaydirigubbakcemile3

ayy anlayamadım ben demekki :)) inan aklımda milyon tane şey.eh yaş da ilerliyor :))

Biz kurt adam mıyız dolunayı takip edelim hadi bi yere gidicem bacaklarımı almadım zamanı değil diye millet güler vallahi etmeyin yapmayın:olmaz:

ayy anlayamadım ben demekki :)) inan aklımda milyon tane şey.eh yaş da ilerliyor :))

Astrolojiyle ilgiliyimdir , inanırım da .:3:

bende 3 ağustos gibi saçımı kestirmiştim, tüh keşke biraz daha bekleseymişim . Çok fark olur mu acaba , 10 ağustostada güzel bi bakım yaparım olmadı zemuszemus

24 ağustos baya geç gibi görünüyor , ama bekleyeyim bari (:

Birde bu tarihleri hesaplama işi nasıl oluyor bilmiyorumkismile onu bi anlasaydım :)

Astrolojiyle ilgiliyimdir , inanırım da .:3:

bende 3 ağustos gibi saçımı kestirmiştim, tüh keşke biraz daha bekleseymişim . Çok fark olur mu acaba , 10 ağustostada güzel bi bakım yaparım olmadı zemuszemus

24 ağustos baya geç gibi görünüyor , ama bekleyeyim bari (:

Birde bu tarihleri hesaplama işi nasıl oluyor bilmiyorumkismile onu bi anlasaydım :)

diğer tarihlere göre daha yavaş uzayacaktır.bir sonraki kesimini bizi takip ederek yap istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

tarihleri burada bulabilirsin.hatta uzman tv den ay fazlarını ve hangi burçta olduklarını takip edebilirsin..

aycangülüm malesef bu ay olayını bende işe yaramıyor sanırımmafoldumben
regl bittinden hemen sora yani 3 ünde ağda yaptım 3 gün geçmesine rağmen çıkmaya başladılar hemen yaa :bbo:

ayneeen 0 etki akannehir

herkes catir catir aliyo sonuclarii bende de tik yok neden blmeeem kafamçokkarıştı

aycangülüm malesef bu ay olayını bende işe yaramıyor sanırımmafoldumben
regl bittinden hemen sora yani 3 ünde ağda yaptım 3 gün geçmesine rağmen çıkmaya başladılar hemen yaa :bbo:

ayneeen 0 etki akannehir

herkes catir catir aliyo sonuclarii bende de tik yok neden blmeeem kafamçokkarıştı

kızlar tek tek hatırlayamıyorum hangi tarihlerde yaptığınızı..tam dolunayda yada tam ara tarihte mi yapmıştınız..

sonuç alan arkadaşlar var..sadece bu kulüptede değil,çevremde de var.bende sonuç alıyorum..

eğer siz sonuç almıyorsanız yapmayın.daha iyi sonuç aldığınız zamanlarda yapın.

bu yöntem arttırmaz,çünkü herhangi birşey sürmüyorsunuz..sadece zaman ayarı sözkonusu.

ama işinize yaramıyorsa yapacak birşey yok..bu yöntemde ısrar etmenin de anlamı yok.ne zaman ihtiyaç duyarsanız o zaman alın daha iyi canlarım..:teselli:opuyorumnanaktan

ayrıca mümkün olduğunca yine dolunay da yaparım..etki etmiyorsa etmiyor napalım yine alıncak bu kıllar:1:

evet benm şanssızlığım regl tarihleerimle dolunayın çakışması
ama ara tarihte de yaptım yine hemen çıktılar..
sorun deil ala ala kalmaz heraldesempatiksalakcinni

çok şükür benim hasta olduğum zamana denk gelmiyo...önerim biraz tehlikeli ama psikolojik olarak erteletebilirsiniz regl tarihini...ama dolunayın etkisi epey sürüyo dimi aycangül...bi de şöyle bişey var hasta olduktan hemen sonra yapılan epilasyon da çok etkili...ben denemiştim..

evet benm şanssızlığım regl tarihleerimle dolunayın çakışması
ama ara tarihte de yaptım yine hemen çıktılar..
sorun deil ala ala kalmaz heraldesempatiksalakcinni

çok şükür benim hasta olduğum zamana denk gelmiyo...önerim biraz tehlikeli ama psikolojik olarak erteletebilirsiniz regl tarihini...ama dolunayın etkisi epey sürüyo dimi aycangül...bi de şöyle bişey var hasta olduktan hemen sonra yapılan epilasyon da çok etkili...ben denemiştim..

ne bileyim canlarım..herkes başka birşey diyor. kişiye göre değişiyor heralde..birde aksilikler olur zaman zaman.ben bu ayın 3 ünde ara tarih diye tüylerimin çıkanlarını aldım.ayın 5 inde pat diye regl oldum..şok :1shok:

fışkıracak muhtemelen.olsun dolunaya kadar tamamı çıkmış olur.bunu da bu şekilde avantaja çeviririm.hatta eğer böyle olmasaydı dolunaya kadar tüylerimin tamamı çıkmamış olacaktı.iyice sinir olacaktım..

ne bileyim canlarım..herkes başka birşey diyor. kişiye göre değişiyor heralde..birde aksilikler olur zaman zaman.ben bu ayın 3 ünde ara tarih diye tüylerimin çıkanlarını aldım.ayın 5 inde pat diye regl oldum..şok :1shok:

fışkıracak muhtemelen.olsun dolunaya kadar tamamı çıkmış olur.bunu da bu şekilde avantaja çeviririm.hatta eğer böyle olmasaydı dolunaya kadar tüylerimin tamamı çıkmamış olacaktı.iyice sinir olacaktım..

bendede öyle oldu ama ben biliodum reglimin öncesine denk geldiğini ama alınmaması gerektiğini bilmiyordum. 26 sında aldım baya çıktılar uyuzlar :dilcikar: ara tarihide kaçırdım bekliycem bakalım 24 olsun belki bu defa işe yarar.

ya temmuzdaki dolunayda aldım saatınden sonraki zaman içerisinde ama şimdi yinee yawastan tüycükler ufaktan çıkmaya başladı...::2: acabaa tam saatinde fln mı almak gerekiyor... bnm tanıdıgım bi kere almıs bidaha cıkmamıs o yuzden soruyorum..zaten ondan cok etkilenip bu dolunay durumu cok ilgimi çekti..o tanıdıgımın bı arkadası arıyor ve tuylerını al bugun dıyor..oda bacagının ancak birine agda yapıstırabılıyor sonra misafiri geldiğinden sadece agdayı yapıstırdıgı yerın tuylerını alıyor o kadar ve kadın bacaklarını acıp gosterdıgınde şok oldum...sadece agda yapıstırdıgı yerde tuy yok dıger kısımlar tuy dolu!!!..bunu gözümle gordugumden cok etkilendim...şimdi bnde zannediyorumki bizde dolunay zamanı alınca bidaha cıkmayacak amaa çıkıyorr yani diyorumki acaba bunun gunu oldugu gıbı bıde belli bi saatimi var??????? :((

Back