moounayluna,seni çok iyi anlıyorum canım.
burada birşeyleri paylaşırken amaç tabiki birbirimize faydalı olabilmek,onun için sakın yanlış anlama beni.
sorucaz,sorgulayacağızki doğruya yaklaşalım.
şimdi senin yayınladığın doktorun yazısını inceleyelim,yazıda diyorki;dolunayda su alımı artarsa stres ve iç gerginlik artar,vücuttaki su tutulumu kıllardan kurtulma adına malesef negatif etkili,bunu bil .
lazer teknolojisinde kıllar nasıl yok ediliyor,anhidrotik etkiyle,yani bölgeyi susuz bırakarak.
benim şahsi görüşüm,dolunay vaktinde epilasyon yaparak kılların azaltılamayacağı yönünde,çünki kıllar bu oluşumlardan bağımsız bi şekilde büyümeye devam ediyor,kıl büyümesini stimüle eden hormonlar var,bunların en dramatik etkili olanı ise "androjenler"dir.
yanlız dikkat edelim androjenler her kıl büyümesnde etkili bir hormon,yani hirsutizmli kişidede normal kişidede etkili ama hirsutizmli kişiler bu hormona daha fazla duyarlı,normal kıl profiline sahip kişlerde ise eser miktarda salgılanıyorki belli seviyelerdede salınması gerekli zaten.
özellikle pko sorunu olanlar için sinirli ot+ çivanperçemi çayı çok faydalı
sabah akşam bir su bardağı çay demler gibi demleyip bu bitki çaylarından içilebilir
sinirli otta prolaktin düşürücü "aucubin"maddesi var,cianperçemindede "genistein"e eş değer kimyasallar ve kadın hastalıklarında faydalı daha birçok kimyasal madde var.
tabi bu çay kürünü kullanırken ilaç kullanılmamalı,yani herhangi bir ilaç kullanıyorsanız hiç bir bitki çayını içmeyin,sonra sinerjik etki yaratıp olumsuz durumlara yol açabilir,aklınızda olsun.