öyle,teklif var ısrar yok :))
ayrıca rica ederim.zevkle..
yalnız balım,sende şu birkaç mesajdan birden nasıl alıntı yapıldığını aşama aşama bi anlatsan bana çok mutlu olurum :))
bunu yapabilen birini bulmuşken yapışayım yakasına dedim :))
ara tarihlerde de olur canım..ben denedim..memnunum inan..
ben de ümitliyim...bakalım ne olacak
canim söyle mesela 2 mesaj alinti yapmak istiyoruz..
alinti yapmak istedigin ilk mesajin altindaki MQ'ya tikliyosun
sonra alinti yapmak istedigin 2.mesajin altindaki "Alinti Yap" 'a tikliyosun
ve cevap yazmak icin büyük bi pencere aciliyo onun icerisindede alinti yaptigin mesajlar yazili..
sende onlarin altina yazmak istedigin yorumu yaziyorsun
bu kadar... :sm_cool:
umarim anlatabilmisimdir...
sorun olursa yine sorabilirsin tatlim
seve seve cevaplarim
ay canım çok sağol aycangül sordu ama ben de faydalandım sayenizdealkisalkisalkis
canim söyle mesela 2 mesaj alinti yapmak istiyoruz..
alinti yapmak istedigin ilk mesajin altindaki MQ'ya tikliyosun
sonra alinti yapmak istedigin 2.mesajin altindaki "Alinti Yap" 'a tikliyosun
ve cevap yazmak icin büyük bi pencere aciliyo onun icerisindede alinti yaptigin mesajlar yazili..
sende onlarin altina yazmak istedigin yorumu yaziyorsun
bu kadar... :sm_cool:
umarim anlatabilmisimdir...
sorun olursa yine sorabilirsin tatlim
seve seve cevaplarim
ben de ümitliyim...bakalım ne olacak
ay canım çok sağol aycangül sordu ama ben de faydalandım sayenizdealkisalkisalkis
böylemiiii :))) sağol canım benim..
limon tuz efsane oldu artık bence,epey deneyen oldu
ben burda bi yerlerde zerdeçal tozu+nohut unu ve süt ile pasta hamuru kıvamında hazırlanan bi terkipten bahsetmiştim ama dikkate alan olmamış pek sanırım :)
bu uygulama hint kadınları kültüründe yaygın olan bi uygulama,etkili olduğuna dair pek çok bilgi var yabancı kaynaklarda.
en azından ispirtodan,alkolden ,zırnıktan vs den daha tehlikeli değil(hiç değil)
haftada 3 gün kullanılmak üzere 2 hafta devam edilen bu kürle kıllarda büyük değişiklikler gözlemlenmiş
...
size benden başka bilgi veren olmaz diye yine bi hatırlatayım dedim :))
limon tuz efsane oldu artık bence,epey deneyen oldu
ben burda bi yerlerde zerdeçal tozu+nohut unu ve süt ile pasta hamuru kıvamında hazırlanan bi terkipten bahsetmiştim ama dikkate alan olmamış pek sanırım :)
bu uygulama hint kadınları kültüründe yaygın olan bi uygulama,etkili olduğuna dair pek çok bilgi var yabancı kaynaklarda.
en azından ispirtodan,alkolden ,zırnıktan vs den daha tehlikeli değil(hiç değil)
haftada 3 gün kullanılmak üzere 2 hafta devam edilen bu kürle kıllarda büyük değişiklikler gözlemlenmiş
...
size benden başka bilgi veren olmaz diye yine bi hatırlatayım dedim :))
başka topikte yazmıştım
bu maskeyi değişik şekillerde kullananlar var
yüz bölgesindeki etkisinin çok olumlu olduğunu yazanlar var yabancı forumlarda
ve kıllar alınmadan uygulanmış çoğunda ,kılalrın üzerine bu maske yapıştırılmış,20 dk bekletildikten sonra maske suyla çıkarılmış.bi nevi depilatory gibi ama bence kıllar alındıktan sonra daha etkili olması muhtemel,çünki kıllar güçlü keratinize yapıdan oluşmakta ,kılların üzerine sürülüp böyle bi etki görüldüyse ,kıl diplerine ulaşınca etkisi daha kuvvetli olmalı mantıken..denemeye değer gibi görünüyor açıkçası.
uygulanacak bölgenin büyüklüğüne göre değişiyordur kullanılan miktarlar.
yüz bölgesini baz alacak olursak,1 yemek kaşığı zerdeçal tozu ve bir miktar nohut ununun(50 gr nohut unu olabilir başlangıç için) üzerine sütü yavaş yavaş ilave edip pasta hamuru kıvamına gelene dek dökersiniz ve hamuru hazırlarsınız.
zerdeçalın miktarı 1 yemek kaşığından daha fazlaya çıkarılabilirde ama şöyle bi sıkıntı var;zerdeçalda boyar maddeler var ve bu boyar maddeler elinize değidiğinde kolay kolay çıkmıyor,belki hamur içinde olacağından ciltte leke bırakmaz net bilemiyorum çünki hiç denemedim.
zerdeçalın rengini açarız ama evdeki doğal herhangi bi maddeyle çıkaramayız ,evde bu rengi açabileceğimiz tek kimyasal limon tuzunda var (sitrik asit).yani zerdeçalı önce sütle karıştırıp sonra içersine sitrik asitli suyu ilave edip rengi açıp sonra unu ilave edebilirz falan....
bunlarıda not geçeyimde sonra bana kızmayın zerdeçalın boyar etkisi sebebiyle...
hayır kalıcı değil,sadece zor çıkıyor boyası.
ama hamur içinde yapılınca vede sütteki laktik asitin etkisiyle ciddi bi boyar etki olacağını sanmıyorum aslında ,bi deneyip görmek lazım .
20 dk bekletmek gerek yine yada hamur kuruyana kadar bekletmek ve sonrasında yıkayarak maskeyi çıkarmak .denenebilir....bunu kıl kökleri boşken yaparsak daha etkili olucak ya yine hamuru sürdükten 20 dk sonra yıkıcak mıyız yoksa kalıcak mı 2-3 gün yıkamadan..
Kızlar dün gece ben tamamını yapamadım bacaklarıma hiç dokunmadım mesela,onları bugün yapsam da etkili olur mu yine?
selamlar, ben de yurtdışında ayın durumuna göre neler yapılabileceğini, nelerin daha faydalı olacağını yazan kitaplar görmüştüm (sanırım birkaç sene önceydi). ay dünya üzerinde gel-gitleri tetikliyor sonuçta, vücudumuzun büyük çoğunluğunun su olduğunu düşünürsek aycangül'ün yazdıkları gayet mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?