Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ayın büyüme fazına girerken yapılması daha uygun değilimidir bence ay büyürken kılları da hızlı büyütüyor yani kıl kökü o zaman boş olursa daha iyi sonuç vermezmi sadece bir düşünce sanki bana daha mantıklı gibi geldi

o zaman sadece uzamayı engellemiş oluruz.kökler aynı güçle devam eder.
kökler küçülen ay fazında gelişir.

ben bugun yada yarın aldırcam yaa cokmu gec kaldım bugun yada yarın alınca daha hızlı cıkma gıbı bı etkısı yok demı??

kızlaar bişeyi fark ettim geçen sefer dolunayda aldığım bacaklarım reglden önceye denk geldiği için hızlı çıktı ama çok ince çıktılar şaşırdımm baya güçsüzleşmiş kökleri ayy çok mutlu oldum şimdiii

kızlaar bişeyi fark ettim geçen sefer dolunayda aldığım bacaklarım reglden önceye denk geldiği için hızlı çıktı ama çok ince çıktılar şaşırdımm baya güçsüzleşmiş kökleri ayy çok mutlu oldum şimdiii

üf yaaa ben su dolunayı bı yakalayamadım kandıle denk geldı gıdemedım kuafore salı gunu kuafrler kapalı pofff bu gune kaldım.. bu gunde ısım var sanırım yarına kaldım yarın alıncada ıncelırmı yada az cıkarmı kızlar yaa bı aydınlatın benıbilmiyorumkismile

üf yaaa ben su dolunayı bı yakalayamadım kandıle denk geldı gıdemedım kuafore salı gunu kuafrler kapalı pofff bu gune kaldım.. bu gunde ısım var sanırım yarına kaldım yarın alıncada ıncelırmı yada az cıkarmı kızlar yaa bı aydınlatın benıbilmiyorumkismile

dolunayın yerini tutmaz belki ama çok geç kalmadan yapmanı tavsiye ederim.
bu arada ben kuaföre yaptırdım ilk kez ağdamı ama çok kırılmış.üstelik derim soyuluyor anlamadım niye böyle oldu..

bu arada ben kuaföre yaptırdım ilk kez ağdamı ama çok kırılmış.üstelik derim soyuluyor anlamadım niye böyle oldu..

bende bacaklarımı ılk kez aldırcam kuafore ve ılk kez ust bacaklarımı aldırcam ınsallah cogalıp kalınlaşmaz yoksa başedemembilmiyorumkismile

ilk sefer olmasından kaynaklandığını sanmıyorum canım yaptırdığın kişide çok mühim tabi . . .
kırıklar kıl kökünün aksi yönde alınması halinde kırılıyor malesef alan kişiyi bu yönde uyarmak gerek eğer kırıklar oluşmuşsa . . .
deri soyuntuları çok olmaması halinde doğal . . .
deri soyuntusunu önlemek ve tüyleri daha kolay almak adına uygulama esnasında pudra kullanmanı tavsiye edeceğim . . .

bıtırdı bugun kuafor benı yaa tam 1 saatte aldı aşagıyı malum bolgeyı yanı :bbo:

alamadııı öldüm öldüüüüüüüüüüüüüüüm 3 kısı geldı benı tutmak ıcın bas bas bagırdım:1:

kopmadılar yaaaaaa bu ıkıncı gıdısımdı ama ılk aldırdıgım kız ıkı dakkada mıs gıbı yapmıstı bu mahfettı:1ninca:

selam kızlar mesajların çoğunu okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım tabi yalnız mesajalr arasında saçla ilgili gördüğüm bir yazınızda sanırım dolunay ve küçülen ay zamanında mı saçları beslemeliyiz demiştiniz. Şimdi küçülen ay döneminde deri altı, yukselen dönemde deri üstündekiler uzuyorsa saça da büyüyen ay döneminde uzatıcı bakımlar yapılması daha uygun olmuyor mu burda mantık hatası mı yapıyorum sanki mesajlarda bunun tersi anlamı çıkacak şeyler vardı. kıl konuunda da 24 ağustos benim dogum günüm ama yaa mutlaka bundan önce yapmam lazım puf, şu google a bir dalayım ben ay takvimini iyice bir inceleyeyim

gülümm malesef yine fırçkırdı tüylerimm:bbo:dün regl oldum 23 ünde de ağda yapmıştım..ya bari 10 gün bekleyinn yaa bu kadar da çabuk çıkılmaz kii:1no2:

gülümm malesef yine fırçkırdı tüylerimm:bbo:dün regl oldum 23 ünde de ağda yapmıştım..ya bari 10 gün bekleyinn yaa bu kadar da çabuk çıkılmaz kii:1no2:

sen de benim gibisin desene
adetim ayın sonlarına denk geldiği için böyle oluyo
o yüzden ben bu sefer dolunayda yapmadım ara tarihlerde yapıcam sen de öyle yap
çünkü adet öncesinde aldığın zaman çabuk çıkıyolar

kökler zayıflamış benim iyice...eskiden acırdı ama hiç acımadı bu kez..gecen de yapmıştım dolunayın bi gün sonrasında...bu gidişle kökler iyice zayıflıcak almaya gerek kalmadan dökülücek galiba.....kaydirigubbakcemile2

Back