ayın büyüme fazına girerken yapılması daha uygun değilimidir bence ay büyürken kılları da hızlı büyütüyor yani kıl kökü o zaman boş olursa daha iyi sonuç vermezmi sadece bir düşünce sanki bana daha mantıklı gibi geldi
hiç yoktan iyidir canım.küçülen ay fazına girdik nasılsa..bundan sonra uymaya çalışmanı tavsiye ederim yinede ..
o zaman sadece uzamayı engellemiş oluruz.kökler aynı güçle devam eder.
kökler küçülen ay fazında gelişir.
kızlaar bişeyi fark ettim geçen sefer dolunayda aldığım bacaklarım reglden önceye denk geldiği için hızlı çıktı ama çok ince çıktılar şaşırdımm baya güçsüzleşmiş kökleri ayy çok mutlu oldum şimdiii
üf yaaa ben su dolunayı bı yakalayamadım kandıle denk geldı gıdemedım kuafore salı gunu kuafrler kapalı pofff bu gune kaldım.. bu gunde ısım var sanırım yarına kaldım yarın alıncada ıncelırmı yada az cıkarmı kızlar yaa bı aydınlatın benıbilmiyorumkismile
dolunayın yerini tutmaz belki ama çok geç kalmadan yapmanı tavsiye ederim.
bu arada ben kuaföre yaptırdım ilk kez ağdamı ama çok kırılmış.üstelik derim soyuluyor anlamadım niye böyle oldu..
dolunayın yerini tutmaz belki ama çok geç kalmadan yapmanı tavsiye ederim.
bu arada ben kuaföre yaptırdım ilk kez ağdamı ama çok kırılmış.üstelik derim soyuluyor anlamadım niye böyle oldu..
bu arada yurdahal topdemirin uzman tv de ayın her günü ve ayın her etkisiyle ilgili videoları var
gülümm malesef yine fırçkırdı tüylerimm:bbo:dün regl oldum 23 ünde de ağda yapmıştım..ya bari 10 gün bekleyinn yaa bu kadar da çabuk çıkılmaz kii:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?