- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Seramigemi oturuyorlar benden sonra girenler.Ayrica siliyorum.Am ben oturulan yere kapaga basmiyorum diye aciklamistim zatenTünediginiz yeri de silin de bir zahmet, sizden sonra da girenler oluyordur, umumi tuvalet ya hani
Sizde herkesin kıçıni koydugu çiş sicrattigi yere oturdugunuzun farkinda degilsiniz böyle devam edin :)Şş sıçramadığını sanıyo arkadaş zaten. Bozmayalım müstehaktır
Geçen hafta avm’de yemek yiyeyim hemen geçerken dedim. Yan tarafımdaki masada...Allah’ım anlatmak bile çok zor ama anlatayım
Yan tarafımdaki masada oturanlara bir baktım kadın elindeki pet şişeye oğlunu işetiyor masanın altında. Sonra pet şişenin ağzını kapattı sırt çantasına koydu ve oğluna eliyle yemek yedirmeye devam etti. Her yer sidik koktu. Ağzım açık bakakaldım. Güvenlik görevlisi mi çağırayım ne yapayım bilemedim şok oldum kaldım.
İnşallah şişede ne olduğunu unutur oğlunun çişini içersin ne diyeyim sana be kadınBir de tuvaletin önündeki masaya oturmuşlar. Arkada tuvalet var iki adım yürümeye üşenmişler.
Canım benim kırılmayacagını bilsen kapağada basarsın seramiğe basmakda iğrenç sen baya baya her yeri batırıyorsundurOturulan yeri ayagimin ucuyla alttan kaldiriyorum yazdim oraya ayakla bassam plastik kapak kirilir zaten.Ben kapaga degil klozetin seramigine basiyorum.
Benimle canim diye konusacak bir tanisikligimizmi var.Iğrenç de diyemezsin seviyesizsin.Muhatap olma artik.Canım benim kırılmayacagını bilsen kapağada basarsın seramiğe basmakda iğrenç sen baya baya her yeri batırıyorsundur
Sallamayınız kapağı ayakla kaldıran adam klozeti asla silmez bence böylede risk alıyorsunuz ayakda yapın en rahatıSeramigemi oturuyorlar benden sonra girenler.Ayrica siliyorum.Am ben oturulan yere kapaga basmiyorum diye aciklamistim zaten
Sevgimden öyle yazdım seni tanıyanlara acıyorum biliyorlarmı klozet olayınıBenimle canim diye konusacak bir tanisikligimizmi var.Iğrenç de diyemezsin seviyesizsin.Muhatap olma artik.
E madem ayakla oturuyosunuz ne farkı kaldı o klozetin yer tuvaletinden, mümkünse alafranga kullanma kimse sizin bastığınız yere oturmak zorunda değil. Adamlar iki çeşit yapmışlarya hani .Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Ya nerenizle okuyorsunuz bilmiyorumki.1.si yer tuvaleti yoksa mecbursam giriyorum ve kapagi ayagimin ucuyla kaldiriyorum dedim.Siz klozet kapagi satin alacak olsaniz ne dersiniz saticiya klozet kapagi istiyorum dersiniz degilmi.Bende yazimda klozet kapagini kaldiriyorum dedigimde ne anladiniz o kapagı komple kaldirdigimi anlamak bu kadar zormu.Aman kime ne anlatıyorsam.Istediginizi düşünün parmaklarimi yoramayacagim.E madem ayakla oturuyosunuz ne farkı kaldı o klozetin yer tuvaletinden, mümkünse alafranga kullanma kimse sizin bastığınız yere oturmak zorunda değil. Adamlar iki çeşit yapmışlarya hani .
O yerlerimle okumadığım kesin de. Tüneme kısmındayım canım ben sen anlamamışsın bence dediğimiYa nerenizle okuyorsunuz bilmiyorumki.1.si yer tuvaleti yoksa mecbursam giriyorum ve kapagi ayagimin ucuyla kaldiriyorum dedim.Siz klozet kapagi satin alacak olsaniz ne dersiniz saticiya klozet kapagi istiyorum dersiniz degilmi.Bende yazimda klozet kapagini kaldiriyorum dedigimde ne anladiniz o kapagı komple kaldirdigimi anlamak bu kadar zormu.Aman kime ne anlatıyorsam.Istediginizi düşünün parmaklarimi yoramayacagim.
O yerlerimle okumadığım kesin de. Tüneme kısmındayım canım ben sen anlamamışsın bence dediğimiYa nerenizle okuyorsunuz bilmiyorumki.1.si yer tuvaleti yoksa mecbursam giriyorum ve kapagi ayagimin ucuyla kaldiriyorum dedim.Siz klozet kapagi satin alacak olsaniz ne dersiniz saticiya klozet kapagi istiyorum dersiniz degilmi.Bende yazimda klozet kapagini kaldiriyorum dedigimde ne anladiniz o kapagı komple kaldirdigimi anlamak bu kadar zormu.Aman kime ne anlatıyorsam.Istediginizi düşünün parmaklarimi yoramayacagim.
Oturarak iş gördüğümü kim söyledi güzelim sanaSizde herkesin kıçıni koydugu çiş sicrattigi yere oturdugunuzun farkinda degilsiniz böyle devam edin :)
Hayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?
Düşer bir yanımı kırarım g.tüm başım açıkta rezil olurum diye de gelmiyor aklına demek ki.
Temizmisin şimdi kusacağım... Ayakla klozete çıkmak nedir sizden sonra oranın hali ne olur klozet kagıtlarından alın.. İnşallah bir gün çıktığınızda üstünüze işersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?