Tuvaletten çıkıp el yıkamamak

Amin insallah!

Bazen o kadar sakin ve doğal şekilde böyle şeyler yapıyorlar ki insan acaba ben mi anormalim bu normal mi diye sorgularken tepki veremiyor ve iş işten geçiyor.

Ben de bir parkta rastlamistim bu model anneye, 200 metre belki daha kısa mesafede ücretsiz ve standart üstü temiz bir tuvalet olmasına rağmen ortalık yerde çocuğunun çişini yaptirtmişti. Taş devri insanı olsa en azından bir ağaç dibi çalı dibi arar insanların örtü serip yemek yediği yerde çiş yaptirtmazdı

Wc sinde günlerce sabun olmayanı biliyorum ve bu kişi kendini çok temiz titiz gösteriyor :)

Oturulan yeri ayagimin ucuyla alttan kaldiriyorum yazdim oraya ayakla bassam plastik kapak kirilir zaten.Ben kapaga degil klozetin seramigine basiyorum.
Canım benim kırılmayacagını bilsen kapağada basarsın seramiğe basmakda iğrenç sen baya baya her yeri batırıyorsundur

Seramigemi oturuyorlar benden sonra girenler.Ayrica siliyorum.Am ben oturulan yere kapaga basmiyorum diye aciklamistim zaten
Sallamayınız kapağı ayakla kaldıran adam klozeti asla silmez bence böylede risk alıyorsunuz ayakda yapın en rahatı

Benimde hayatt en diksinti duydugum şeylerden bir tanesi bu buyuzden kimsede yemek yiyemiyorum su icecek olsam kendim kalkar alirim.sadece samimi ve güvendiğim kişilerde hariç tabi..aklıma o hareket geldiği an afedersiniz ama istifra edecek derece oluyorum.Cocukluktan alıştırmak lazım hem sünnet peygamber efendimiz s.av hem yemeğe oturmadan hemde yemekten sonra ellerini yikarmis zaten herkes yapmış olsa sünneti yerine getirmiş olacak ve sevap kazanacak.

Ahhh!
O el yıkanıyor da ya ortalıkta duran bir sabunla yıkanıyorsa? ya el teması kesilmemiş bir sıvı deterjan değilse?
Ya 1 dakikadan kısa sürüyorsa?
Aklımda deli sorular?

E madem ayakla oturuyosunuz ne farkı kaldı o klozetin yer tuvaletinden, mümkünse alafranga kullanma kimse sizin bastığınız yere oturmak zorunda değil. Adamlar iki çeşit yapmışlarya hani .

E madem ayakla oturuyosunuz ne farkı kaldı o klozetin yer tuvaletinden, mümkünse alafranga kullanma kimse sizin bastığınız yere oturmak zorunda değil. Adamlar iki çeşit yapmışlarya hani .
Ya nerenizle okuyorsunuz bilmiyorumki.1.si yer tuvaleti yoksa mecbursam giriyorum ve kapagi ayagimin ucuyla kaldiriyorum dedim.Siz klozet kapagi satin alacak olsaniz ne dersiniz saticiya klozet kapagi istiyorum dersiniz degilmi.Bende yazimda klozet kapagini kaldiriyorum dedigimde ne anladiniz o kapagı komple kaldirdigimi anlamak bu kadar zormu.Aman kime ne anlatıyorsam.Istediginizi düşünün parmaklarimi yoramayacagim.

O yerlerimle okumadığım kesin de. Tüneme kısmındayım canım ben sen anlamamışsın bence dediğimi

O yerlerimle okumadığım kesin de. Tüneme kısmındayım canım ben sen anlamamışsın bence dediğimi

Hayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?
Düşer bir yanımı kırarım g.tüm başım açıkta rezil olurum diye de gelmiyor aklına demek ki.

Eski çalıştığım yerde tüm tuvalet kapılarına klozetin nasıl kullanılması ve kullanılmaması gerektiğine dair bilgilendirme yazıları fotoğrafları asılmıştı, bildiginiz resimli örnekler
Kendi kendime "kaç yaşında insanlarız, dağda mağarada büyümedik, klozete ayaklarımızla çıkacak değiliz. Ne saçma bilgilendirme" diyordum.
Meğer çok yerinde bir bilgilendirmeymiş.
Yıl 2019 klozete tüneyen insan varmış yahu.

Bu mağaraları dinamitlesek mi ne yapsak

Ben de bazen misafirlerden kisa sureli kafami dinlemek için tuvalete kaçıyorum biraz oturuyorum sifonu peceteyle cekiyorum ve cikiyorum neyse bundan sonra yinede yikayayim

Temizmisin şimdi kusacağım... Ayakla klozete çıkmak nedir sizden sonra oranın hali ne olur klozet kagıtlarından alın.. İnşallah bir gün çıktığınızda üstünüze işersiniz

Yalnız son cümle duyduğum en güzel temennilerden biri, tebrik ediyorum sizi

Zaten girmezdim mümkün oldugunca şuan şokum
Umumi tuvaletler kanayan bir yara yahu
Bence şu klozetler de sadece hastalar için olmalı , alaturka tuvaletlerde de taharet musluğunda kova değil ince , bir bucuk metrelik bahçe hortumu takılı olmalı. Tuvalete galoşla girilip çıkılmalı. El yıkamadan çıkmak ne demek?? Resmen halk sağlığını tehdit İnsanlar taharetten de bihaber. Bizim ecdadımızın 250 küsur sayfa sırf taharet adabını anlattığı kitabı var yahu yazık bize.... Anasınıfından itibaren tuvalet adabı dersi de olmalı bence galiba anneler babalar öğretemiyor başka türlü düzelmez

Ben uzun yola cıktıysam gunluk ped takıyorum
Hıc bıyere dokunmadan ve yıkamadan cıkıyorum valla
Zaten genelde onların sabunu olmuyo ya da su akmıyo
Hemsıre eldıvenı takıyorum napıyım
Kokudan olmedıgıme sukredıp ıslak mendılle sılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…