Tuvaletten çıkıp el yıkamamak

Benim babaannem sabun kokusunsan nefret ederdi. Evinde sabun yoktu. Evine gidince kalıp sabun alırdık. Eşim de der tuvaletten çıkınca elini yıkamıyor erkekler laf söylüyorum, kızıyorum diye. 20 yaş üstü erkekler hepsi. Şaşırmıyorum.

Sonra bu insanlar neden okb oluyor?
Bu ve benzeri şeyler görmüş bir insan temizlik konusunda hastalık hastası oluyor bu defa da.
Konu sahibi sizin gibiyim aynı elimde ıslak mendil, peçete dolaşıyorum akşama kadar.
Bir kolay yolu olmalı bu işin.
Wc çıkışı el yıkamayanları içeriden çıkarmayacak otomatik kilitlenen, açılan bir sensörlü cihaz üretip patentini almayı düşünüyorum ciddi ciddi.

Evet toplumda sandığımızdan daha pis ınsanlar var. ve otobüste tuttuğun yerde elindeki parada her ortam mikrop yuvası.
Geçen yıl eşimle geziye gitmiştik. dolaşırken çok acıktık.Bir yerde oturduk.Lahmacun söyledik yedik. Sonrasında eşim mide bulantısı karın ağrısından duramadı. gece acile gittik vs.Ben sebebini şuna bağladım.Eşimle aynı şeyden yedik ben yemeden önce lavaboya gidip ellerimi yıkamıştım eşim yıkamamıştı. Sonra dedim eşime bu sana ders olsun ellrini yıkamadan yemezsşn artık.
siz evinize gelen kişiyi bir şekilde uyarın.

Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.

Ne yazikki özellikle gıda sektöründe çalışıp bu öz bakım becerisini hala kazanamamış kişilerde çok fazlaymis. Özellikle her sene öğrencilere seminer veriyoruz bu konuda. Ve öğrenciler bile söylüyor anne babalarının dikkat etmediğini.

Maşallah pek titizmişsiniz,sizden sonra giren de ayağınızla tünediğiniz klozete mi Oturacak???

Tünediginiz yeri de silin de bir zahmet, sizden sonra da girenler oluyordur, umumi tuvalet ya hani

Uf şunu da yapmayin ya. Klozete ayakla basmak neymiş??? Sizden sonrada insan giriyor oraya, zaten cok temiz degil bi de ayak basiyorsunuz. Yaninizda pecete taşiyin veya uç kuruşa klozet örtüleri satiliyor alin serin oturmadan evvel.
Bazilari da temiz olacagim diye etrafi rezil ederek birakiyor işte bi de bu var.

Arkadaş pek titiz maşallah, herseyi ayagı ile hallediyor o ayaklarının bastığı yere baskaları oturuyor
Hayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?
Düşer bir yanımı kırarım g.tüm başım açıkta rezil olurum diye de gelmiyor aklına demek ki.

Hayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?
Düşer bir yanımı kırarım g.tüm başım açıkta rezil olurum diye de gelmiyor aklına demek ki.
Ben ilk defa duydum desem 40 yıl düşünsem aklıma gelmez klozete o şekilde oturmak, tutarım daha iyi

Arkadaşın klozeti ayaklarıyla kullanmasını onaylamıyorum ama o umumi klozete önlemsiz oturan varmıdır ki?
Ben hiçbir şekilde oturamıyorum.
Oldu ki selpak ıslak mendil yok tam oturmadan totoyu değirmeden mikrop yuvasına şey yapabilirsek squat yapmış kadar oluruz bence zamanla bacak sıkılaşıyor deneyin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…