• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkıp el yıkamamak

Antibakteriyel mendiller oluyor bi zahmet onlardan alında klozeti silin bi güzel öyle oturun. Kendi evini temizleyip süpürgenin tozunu camdan silkeleyenlere benziyorsunuz.
Sokakda saatlerce elimdeki çöpü gezdiren insan sizce ?.Bir akillanamadim gitti niye yorum yazarsin buraya demi arara açip bakiyorum ne hakaretler etmisler yine diye.Unutmayin benim ayagimla bastigim yere erkeklerde ayakda ciş yaparak sicratiyordur.O zaman kesinlikle umumi tuvalet kullanmayin.Ayrica oturarak yapan kiside kapagin alt kismina sicratiyordur.Yani hakaret ederek bu kadar kendinizi tatmin edeceginiz birsey yok.Yine tekrarliyorum kapaga degil klozetin kendisine ayagimla bastigimi belirttigimi.Ama israrla hakaret edecekseniz buyrun edin.

Ya ben tuvaletten cikinca klozet üstünü bile affedersiniz azcik kirlettigimi düsünsem temizler cikarim görünmez bile olsa sirf baskasina benimde olsa mikrop gecmesin diye düsünürüm burda baskalari klozete cikiyor baskalarinin daha gircegi oturcagi klozete basiyor..!!!
Kapagi kaldirip klozetin kendisine oturuyorsanız haklisiniz.Ama kapaga oturulur

Ben de takip ederim , elimi yıkadı mi yıkamadı mi diye, bana gelen kişilere de, misafirliğe gittiğimde de.Bazi Insanlar dikkat etmiyor bizim normal , rutin gördüğümüz temizlik alışkanlıklarına. Havlu bile değiştirmiyor bazıları. Yikanmiyor, dış fırçalamıyor. Hadi kendin pis geziyorsun, ama bizler o pis insanların kokusunu çekmek zorundayız sanki. Yazın otobüslere bunalmıyor ter kokusundan.

Benim arkadaşımın annesi burnunu kurcaladi gordum ve bana meyva soyup ikram etti ben yemedim tabiki oyaladim aldim ama tabagi bıraktım oraya yemeden sonra arkadaşım yedi yeme diyemedim sonuçta annesi soydu 🙄🙄
Ben kimsenin elinden soyulmuş meyve yiyemem zaten . Iyyyyy

Aklim almiyor böyle birseyi .. insan neden kirli elini yikama geregi duymaz bide baskalarina o mikrobu tasir hicmi düsünmez insan bunu ben yapamam sirf baskalarini bile düsünüp yapmamasi gerekir insan

Çünkü insanlar salak. Gerekirse ban atılsın, dayanamayacağım. Sağlık sektöründe çalışan birisi söylemişti, abdestsiz gezmeyen ama haftalarca yıkanmayan hastaları varmış. Duş almayı aşılamaya çalışıyordu. Islak ya da kuru mendil ile tuvalete girenler, yemek yiyenler nedense ellerinde bir kir hissetmedikleri için yıkamaya gerek de görmüyor. Mikroplar ellerimize bulaşır, yıkamamız lazım. Belli bir zamanda bir banyo yapmamız lazım. Ben tüm yemekleri çatal bıçak ile yememe rağmen elimi ağzımı yıkarım. Hepimiz biliyoruz ki toplumun yarısından fazlası elini asla yemekten sonra yıkamıyor, ağzını da ya yalıyor ya da kuru kuru siliyor. Poposunu silen var ya, orası tamamen temizlenmese de öyle gezen var. Bunu dışarda vs yapmıyor, kendi evinde bile siliyor çıkıyor. Neredeyse çoğu insana kız, erkek demeksizin dokunmak istemiyorum. Saçı yağlanmıyor, güzel duruyor diye bes gün öyle geziyor. Bu insanları yanaklarından bile öpmek istemiyorum.

Çünkü insanlar salak. Gerekirse ban atılsın, dayanamayacağım. Sağlık sektöründe çalışan birisi söylemişti, abdestsiz gezmeyen ama haftalarca yıkanmayan hastaları varmış. Duş almayı aşılamaya çalışıyordu. Islak ya da kuru mendil ile tuvalete girenler, yemek yiyenler nedense ellerinde bir kir hissetmedikleri için yıkamaya gerek de görmüyor. Mikroplar ellerimize bulaşır, yıkamamız lazım. Belli bir zamanda bir banyo yapmamız lazım. Ben tüm yemekleri çatal bıçak ile yememe rağmen elimi ağzımı yıkarım. Hepimiz biliyoruz ki toplumun yarısından fazlası elini asla yemekten sonra yıkamıyor, ağzını da ya yalıyor ya da kuru kuru siliyor. Poposunu silen var ya, orası tamamen temizlenmese de öyle gezen var. Bunu dışarda vs yapmıyor, kendi evinde bile siliyor çıkıyor. Neredeyse çoğu insana kız, erkek demeksizin dokunmak istemiyorum. Saçı yağlanmıyor, güzel duruyor diye bes gün öyle geziyor. Bu insanları yanaklarından bile öpmek istemiyorum.
Hayretler icerisinde okudum hele de agzini yaliyor ya da kuru kuru siliyor bölümü beni mahvettti naptin sen arkadaşım yaaa😁😁😁😁😁
Bende de fazlasi var. Mesela kuru birsey soydum mutfakta soğan diyelim,elimi yıkıyorum. Arkasindan domates soycam yine yıkıyorum bulasik deterjaniyla. Bulasik yikadiktan sonra da elimi yıkıyorum. Bunlar fazla mi acaba ki ellerimin üstü kuru kuru kizarik olmaya basladi havalarin da etkisi var tabi. Ben cok tiksiniyorum herseyden. Kendi ayagimdan bile. Ayagim yere çıplak basmam diyelimki bastim gider yikarim bol köpükle. Ama bagisiklik icin de cok iyiymis el yikamak mesela cok şükür hastalanmam grip vs..

Safsarisin Safsarisin Ama gerçekten öyle. Bakın ben biraz üşengeç biriyimdir. Banyomu yapar, saçımı kurutur, bb krem sürer çıkarım dışarı. Rahat, spor giyinirim. Millet saçları maşalı, her giydiği kombinlenmiş, tam takır dışarıda, özeniyorum, sonra bir bakıyorum elini yıkamıyor. Kişisel bakım önce temizlikten başlar. Elinizi domates gibi yağlı olmayan bir şeye dokununca sıvı sabunla yıkayıp, her gün de kremleyebilirsiniz. Ama soğandan sonra bende bulaşık deterjanı ile yıkıyorum.

Safsarisin Safsarisin Ama gerçekten öyle. Bakın ben biraz üşengeç biriyimdir. Banyomu yapar, saçımı kurutur, bb krem sürer çıkarım dışarı. Rahat, spor giyinirim. Millet saçları maşalı, her giydiği kombinlenmiş, tam takır dışarıda, özeniyorum, sonra bir bakıyorum elini yıkamıyor. Kişisel bakım önce temizlikten başlar. Elinizi domates gibi yağlı olmayan bir şeye dokununca sıvı sabunla yıkayıp, her gün de kremleyebilirsiniz. Ama soğandan sonra bende bulaşık deterjanı ile yıkıyorum.
Kesinlikle sus püsten once temizlik gelir. Haklısınız. Saçını istediği kadar masalasin el yikamadiktan sonra ne anlami var. Kimisi de fön çeker 1 hafta gezer. Lisede bir kiz vardi artık sacları yagdan bir hal olmustu geziyordu oyle. Şaka gibi yaaa :( milletin bu kadar pislik olmasina akıl sır erdiremiyorum. Sonra bu insanlar evleniyor çocukları oluyor ne ogretiyorlat acaba. Kimisi de ayakkabıyla gezer evde. Bu avrupailikmis. Gelir ama benim evdeki kopegimden tiksinir. O ayakkabilarda portmantolarda ne mikroplar var. Ben mesela dis fircasindan bile tiksiniyorum simdi kapaklı aldım

Sandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.

Eşimin annesi sifonu da çekmiyor.
Bende o yapmıyor sandım başta hatta eşim takip etti bir süre ne yazık ki doğru.
Biz farklı şehirde olduğumuz için bize gelmiyor ama onlara gittiğimizde sürekli o manzarayla karşılaşıyoruz.
El yıkayıp yıkamadığını bilmiyorum ama.

Sandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.

Bende bunu geçen sene işyerleri için hijyen eğitiminde anlattıklarında öğrendim. İnanamamıştım ama doğruymuş.

Onlardan cok var., disarda filli boya gibi gezer ama el yikamaktan bi haber: ( ne desen haklisin bende cok cok tiksiniyorum boyle insanlardan

Back