- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Bp nın tuvaletlerı yıne temız tercıhım :))cok kotu durumda degılsem bp arıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Klozet örtüsü kullanın bulamazsanız peçetelerle o oturulan kısmı kaplayın öyle oturun. O şekil hijyenik değil belki daha kötü çünkü her yere sıçrar. O vaziyette temizlenemezsiniz de.. Taharet musluğunu da kullanamamış olursunuz bu şekilde... ... Onu da ayağımla yapıyorum demeyin.Ya nerenizle okuyorsunuz bilmiyorumki.1.si yer tuvaleti yoksa mecbursam giriyorum ve kapagi ayagimin ucuyla kaldiriyorum dedim.Siz klozet kapagi satin alacak olsaniz ne dersiniz saticiya klozet kapagi istiyorum dersiniz degilmi.Bende yazimda klozet kapagini kaldiriyorum dedigimde ne anladiniz o kapagı komple kaldirdigimi anlamak bu kadar zormu.Aman kime ne anlatıyorsam.Istediginizi düşünün parmaklarimi yoramayacagim.
Bu bahsettiğim kişi bize gelince klozete çişini yapıyor (erkek) haliyle orasını tutuyordur sonra da öylece çıkıyor ne su sesi ne sifon sesi hak getire. Benim kafam da ise o gittikten sonra dokunulan yerler lamba düğmesi kapı kolu çamaşır suyuna bulanacaklar listesine iki üç tık daha.
Oturulan yeri ayagimin ucuyla alttan kaldiriyorum yazdim oraya ayakla bassam plastik kapak kirilir zaten.Ben kapaga degil klozetin seramigine basiyorum.
Taharetlenme kısmını da aynı ıslak mendille yapmıyorsunuz inşallah?Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Eski çalıştığım yerde tüm tuvalet kapılarına klozetin nasıl kullanılması ve kullanılmaması gerektiğine dair bilgilendirme yazıları fotoğrafları asılmıştı, bildiginiz resimli örnekler
Kendi kendime "kaç yaşında insanlarız, dağda mağarada büyümedik, klozete ayaklarımızla çıkacak değiliz. Ne saçma bilgilendirme" diyordum.
Meğer çok yerinde bir bilgilendirmeymiş.
Yıl 2019 klozete tüneyen insan varmış yahu.
Bu mağaraları dinamitlesek mi ne yapsak
Klozet örtüsü kullanın bulamazsanız peçetelerle o oturulan kısmı kaplayın öyle oturun. O şekil hijyenik değil belki daha kötü çünkü her yere sıçrar. O vaziyette temizlenemezsiniz de.. Taharet musluğunu da kullanamamış olursunuz bu şekilde... ... Onu da ayağımla yapıyorum demeyin.
Sizden sonra insanlar da oturuyor o klozete. Masallah cok temizsiniz ya klozeti oyle ayaklarinjzla basip pis birakiyorsunuz. Igrenc bir durum. Sizden sonra tuvalete girmek dusunemiyorum yani.Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
ben taharerlenip de elini yıkamadan çıkanı tanıyorum
bir mesajimda bahsettim tuvaketten cikip gelip mutfak havlumla tek elini kuruttu ben mutfak havlumla kuruttu diye sinirlenirken tek elini kuruttugunu ve diger elinin hic su degmedigi icin gayet kuru bir el oldugunu farkettim e biri islak biri kuruysa ne yapilmis olabilir ?Bunu size o mu söyledi? Nasıl biliyorsunuz bunu :)
arkadaşlar herkesin bildiği ve mutlaka her eve girdiğini düşündüğüm
süt ve süt ürünleri fabrikasında çalışırken üretim mühendisi arkadaşlar bile elini yıkamadan çıkıyordu
bu arkadaşlar gıda güvenliği eğitimi veren kişiler çok tuhaftır ki..
çalışanlar da aynı şekilde neler gördüm neler...