• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkıp el yıkamamak

Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.

Bunu marifetmiş gibi anlattığınıza inanamıyorum. Boşuna klozet kenarlarına değmemeye çalışarak yapmıyormuşum ortak tuvaletlerde, ııyy.

Ya nerenizle okuyorsunuz bilmiyorumki.1.si yer tuvaleti yoksa mecbursam giriyorum ve kapagi ayagimin ucuyla kaldiriyorum dedim.Siz klozet kapagi satin alacak olsaniz ne dersiniz saticiya klozet kapagi istiyorum dersiniz degilmi.Bende yazimda klozet kapagini kaldiriyorum dedigimde ne anladiniz o kapagı komple kaldirdigimi anlamak bu kadar zormu.Aman kime ne anlatıyorsam.Istediginizi düşünün parmaklarimi yoramayacagim.
Klozet örtüsü kullanın bulamazsanız peçetelerle o oturulan kısmı kaplayın öyle oturun. O şekil hijyenik değil belki daha kötü çünkü her yere sıçrar. O vaziyette temizlenemezsiniz de.. Taharet musluğunu da kullanamamış olursunuz bu şekilde... ... Onu da ayağımla yapıyorum demeyin. :confused:

🤣🤣🤣 Bu bahsettiğim kişi bize gelince klozete çişini yapıyor (erkek) haliyle orasını tutuyordur sonra da öylece çıkıyor ne su sesi ne sifon sesi hak getire. Benim kafam da ise o gittikten sonra dokunulan yerler lamba düğmesi kapı kolu çamaşır suyuna bulanacaklar listesine iki üç tık daha.

Ben girdiğiniz zahmetleri gereksiz buldum açıkçası. Anladığım kadarıyla onu kırmamak için karşınıza alıp konuşamamışsınız bu kadar basit olsa konu açmazdınız. Şöyle alkolü yüksek bir kolonya alın önce kendi elinize sıkın sonra ona uzatın eğer alkolün temizlemeyeceğini düşünürseniz antibakteriyel/dezenfekte edici jeli bir kolonya şişesinin içine doldurarak bu dediğimi uygulayın. Yok istemiyorum demesine fırsat kalmadan eline dökerseniz refleks olarak avcunu açacaktır üstüne dökülmesin diye ve ıslaklığın geçmesi için ellerini bir güzel ovuşturacaktır. Tabi bunu çaktırmadan yapın şüphe etmesin :halay: Hiç değilse temizleyeceğiniz dokunduğu o yerler büyük ölçüde azalır:halay:

Sevgilim erkekler tuvaletinden çıkan erkeklerin 4'te 3'ünün elini yıkamadan çıktığını söylemişti.
Ama kadınlar da pek farklı değil.

Patlayacak noktaya gelmeden dışarıda tuvalete giremiyorum ben.
En şaşırdığım da, ben kabine girip klozet örtüsü, üstüne tuvalet kağıdı sermekle cebelleşirken benden sonra yan kabine girenin kapıyı kapattığı an iş görmeye başlaması.
Direkt oturup nasıl yapıyorlar anlamıyordum, şu an aydınlandım. Meğer klozete tünüyorlarmış.
Sonra "nasıl okb oldum". Tşk.

Aklim almiyor böyle birseyi .. insan neden kirli elini yikama geregi duymaz bide baskalarina o mikrobu tasir hicmi düsünmez insan bunu ben yapamam sirf baskalarini bile düsünüp yapmamasi gerekir insan

Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Taharetlenme kısmını da aynı ıslak mendille yapmıyorsunuz inşallah?

Eski çalıştığım yerde tüm tuvalet kapılarına klozetin nasıl kullanılması ve kullanılmaması gerektiğine dair bilgilendirme yazıları fotoğrafları asılmıştı, bildiginiz resimli örnekler
Kendi kendime "kaç yaşında insanlarız, dağda mağarada büyümedik, klozete ayaklarımızla çıkacak değiliz. Ne saçma bilgilendirme" diyordum.
Meğer çok yerinde bir bilgilendirmeymiş.
Yıl 2019 klozete tüneyen insan varmış yahu.

Bu mağaraları dinamitlesek mi ne yapsak :deli:
Klozet örtüsü kullanın bulamazsanız peçetelerle o oturulan kısmı kaplayın öyle oturun. O şekil hijyenik değil belki daha kötü çünkü her yere sıçrar. O vaziyette temizlenemezsiniz de.. Taharet musluğunu da kullanamamış olursunuz bu şekilde... ... Onu da ayağımla yapıyorum demeyin. :confused:

Benim de aklıma ilk taharet geldi.. o vaziyette musluğu açmasına imkan yok.. eğer elindeki ıslak mendille siliyorsa da sonra onunla yine kapıyı açımış musluğu açmış.. sürekli aynı ıslak mendille onu yapıyorum, şunu yapıyorum demiş çünkü:skandal:

Ya ben tuvaletten cikinca klozet üstünü bile affedersiniz azcik kirlettigimi düsünsem temizler cikarim görünmez bile olsa sirf baskasina benimde olsa mikrop gecmesin diye düsünürüm burda baskalari klozete cikiyor baskalarinin daha gircegi oturcagi klozete basiyor..!!!

Su ve sabundan korkmayın arkadaşlar, bu ikilinin temizleyemeyeceği kir yoktur.
Gidin, işinizi görün ve ellerinizi yıkayın çok basit!
Islak mendille temizleniyorum yazanlar olmuş , bilmiyorum temiz olur mu, ben çok iğreniyorum ıslak mendilden de, yapışık yapışık oluyor.
Islak mendille kapı kolu tutan bence musluğu da açabilir, akan su da kirli olacak değil yA!
Allah aşkına yıkayın ellerinizi bir şey olmaz 2 dk sadece🤦‍♀️

Sizden sonra insanlar da oturuyor o klozete. Masallah cok temizsiniz ya klozeti oyle ayaklarinjzla basip pis birakiyorsunuz. Igrenc bir durum. Sizden sonra tuvalete girmek dusunemiyorum yani.

E onların da canı var🙄

Eklentiler

• s-c35332e0579a25b522c7c4dafe5ec7bddfe9044e.jpg
    s-c35332e0579a25b522c7c4dafe5ec7bddfe9044e.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 55
Bunu size o mu söyledi? Nasıl biliyorsunuz bunu :)
bir mesajimda bahsettim tuvaketten cikip gelip mutfak havlumla tek elini kuruttu ben mutfak havlumla kuruttu diye sinirlenirken tek elini kuruttugunu ve diger elinin hic su degmedigi icin gayet kuru bir el oldugunu farkettim e biri islak biri kuruysa ne yapilmis olabilir ?

arkadaşlar herkesin bildiği ve mutlaka her eve girdiğini düşündüğüm
süt ve süt ürünleri fabrikasında çalışırken üretim mühendisi arkadaşlar bile elini yıkamadan çıkıyordu
bu arkadaşlar gıda güvenliği eğitimi veren kişiler çok tuhaftır ki..

çalışanlar da aynı şekilde neler gördüm neler...

arkadaşlar herkesin bildiği ve mutlaka her eve girdiğini düşündüğüm
süt ve süt ürünleri fabrikasında çalışırken üretim mühendisi arkadaşlar bile elini yıkamadan çıkıyordu
bu arkadaşlar gıda güvenliği eğitimi veren kişiler çok tuhaftır ki..

çalışanlar da aynı şekilde neler gördüm neler...
:KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Süt ve süt ürünleri fabrikası mı?
Yok yok en güzeli ağzımızı dikelim 😣

Back