Tuvaletten çıkıp el yıkamamak

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Sandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.

Evet ve belki de biz bu insanların dokunduğu yaptığı yiyecekleri yiyoruz görmeden bilmeden

Ben üzerimi duzeltmek icin tuvalete giriyorum bazen elimde peceteyle tutuyorum kapiyi filan ama yinede tuvaletten cikinca insanlar tuvaletimi yaptim sanir arkamdan "elini yikamadi" derler diye yikiyorum sirf

Biri de benim eşimdi. Fark ettiğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Elinden yemek yedim. Eşim sonuçta yani daha ne diyim.Şimdi yıkadığını söylüyor fakat hala daha takipteyim. Yine aklıma geldi sinirlerim bozuldu

Ben üzerimi duzeltmek icin tuvalete giriyorum bazen elimde peceteyle tutuyorum kapiyi filan ama yinede tuvaletten cikinca insanlar tuvaletimi yaptim sanir arkamdan "elini yikamadi" derler diye yikiyorum sirf
Bu bahsettiğim kişi bize gelince klozete çişini yapıyor (erkek) haliyle orasını tutuyordur sonra da öylece çıkıyor ne su sesi ne sifon sesi hak getire. Benim kafam da ise o gittikten sonra dokunulan yerler lamba düğmesi kapı kolu çamaşır suyuna bulanacaklar listesine iki üç tık daha.

Öff bu daha da iğrenç
hayir birde geldi MUTFAKTAKİ el havlusuna o tek elini kuruttu
ellerini yikamiyomusun sen dedim yoo yikiyorum dedi diger elin su degmemis derisi kuru ve catlak duruyo şuan dedim ay inanmiyosan gozunun onunde bidaha yikayayim dedi mutfakta elini yikamaya kalkti
elini altinda kalan ceyizlik kasik ve tabaklarimi atmak zorunda kaldim bir dahada görüsmedim

Başkası için değil yani bir yere dokunmuşum diye bende yıkarım.
Ben hatta çok büyük gerizekalılık örneği sergileyerek kendi yapmadığım pisliği temizlerdim. Tuvaleti pis görüp kullanmadan çıkacaksam da Neyse ki bıraktım o işi.

Keşke benim de görüşemeyeceğim biri olsa ama malesef siz ne güzel kurtulmuşsunuz

Keşke benim de görüşemeyeceğim biri olsa ama malesef siz ne güzel kurtulmuşsunuz
aslinda benimde görusemeyecegim biri degildi can ciger kuzu sarmasi bir akrabam ama tahammulum yok bazi şeylere
ben insanlarin evine gittigimde hic bilmiyorsam da izlerim evinde nelere dikkat ediyo nasil davranmaliyim diye
dolap kapilari el izi olmasin diye parmak uclariyla acan insanlarin bile bu hareketini yakalarim mesela ona gore davranirim
wc ye girip el yikamamak ne demek herkese pisligini sacmak zorunda degil o bunu dusunmuyosa ben onu hic dusunmem

Yok kapiya filan dokunsam ben de yikarim da genelde o yerleri peceteyle tutarim. Pis tuvalet temizlemedim hic bu baya ileri olmus

İnsana mikropta gerekli canım ne büyültürsünüz bu kadar
Vücudumuzdan çıkanı tekrar alıyoruz
Al ver yani
Adam yere tükürür kusar genizinden çıkardığı sümük yere kurudu tozlaştı hava rüzgar yoluyla hop senin benim vücudama
Adam tuvaletini yaptı
Paraya dokundu otobüse minibüse bindi
Sende dokunursun oraya buraya sonra telefonuna çantana elbise ne heryerde
Ayyy derin düşünme
Siz elinizi yıkayın gerisi şanssa kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…