- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Evet ve belki de biz bu insanların dokunduğu yaptığı yiyecekleri yiyoruz görmeden bilmedenDışarıda denk geliyorum bende çoğu kadın tuvaletten çıkınca elini yıkamadan gidiyor. Umumi tuvalet orası beni görüyorsun, laf olsun diye suya tut çek değil mi yok! O kadar normalleştirmişler ki utanmıyorlar bile.
Öff bu daha da iğrençben taharerlenip de elini yıkamadan çıkanı tanıyorum
Dışarıda denk geliyorum bende çoğu kadın tuvaletten çıkınca elini yıkamadan gidiyor. Umumi tuvalet orası beni görüyorsun, laf olsun diye suya tut çek değil mi yok! O kadar normalleştirmişler ki utanmıyorlar bile.
Sandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.
Ben üzerimi duzeltmek icin tuvalete giriyorum bazen elimde peceteyle tutuyorum kapiyi filan ama yinede tuvaletten cikinca insanlar tuvaletimi yaptim sanir arkamdan "elini yikamadi" derler diye yikiyorum sirf
Ben üzerimi duzeltmek icin tuvalete giriyorum bazen elimde peceteyle tutuyorum kapiyi filan ama yinede tuvaletten cikinca insanlar tuvaletimi yaptim sanir arkamdan "elini yikamadi" derler diye yikiyorum sirf
hayir birde geldi MUTFAKTAKİ el havlusuna o tek elini kuruttuÖff bu daha da iğrenç
Başkası için değil yani bir yere dokunmuşum diye bende yıkarım.Ben üzerimi duzeltmek icin tuvalete giriyorum bazen elimde peceteyle tutuyorum kapiyi filan ama yinede tuvaletten cikinca insanlar tuvaletimi yaptim sanir arkamdan "elini yikamadi" derler diye yikiyorum sirf
Keşke benim de görüşemeyeceğim biri olsa ama malesef siz ne güzel kurtulmuşsunuzhayir birde geldi MUTFAKTAKİ el havlusuna o tek elini kuruttu
ellerini yikamiyomusun sen dedim yoo yikiyorum dedi diger elin su degmemis derisi kuru ve catlak duruyo şuan dedim ay inanmiyosan gozunun onunde bidaha yikayayim dedi mutfakta elini yikamaya kalkti
elini altinda kalan ceyizlik kasik ve tabaklarimi atmak zorunda kaldim bir dahada görüsmedim
aslinda benimde görusemeyecegim biri degildi can ciger kuzu sarmasi bir akrabam ama tahammulum yok bazi şeylereKeşke benim de görüşemeyeceğim biri olsa ama malesef siz ne güzel kurtulmuşsunuz
Başkası için değil yani bir yere dokunmuşum diye bende yıkarım.
Ben hatta çok büyük gerizekalılık örneği sergileyerek kendi yapmadığım pisliği temizlerdim. Tuvaleti pis görüp kullanmadan çıkacaksam daNeyse ki bıraktım o işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?