- 31 Temmuz 2019
- 368
- 958
- 18
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Tuvalete girmeden elini yıkayan insan görmüş biri olarak....tiksindimSandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.
Her zaman çocuklarınıza anlatın.Ben toplu işyerınde calısıorum bi kac kişi var o kadar berbatlarkı.Soyleyıncede kabul etmıolar.Üstlerımız bıle ayrı odaya cekıp sızden rahatsızlar demıs.Zaten siz bana gıcıksınız ondan boyle konusuosunuz dıolarmıs.Annem kucuklukten berı temız olmayı ogrettı.O degıl bazılarının ebı bıle ıgrenc.Temızlık en basta ogretıcenız konuSandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.
Dışarıda denk geliyorum bende çoğu kadın tuvaletten çıkınca elini yıkamadan gidiyor. Umumi tuvalet orası beni görüyorsun, laf olsun diye suya tut çek değil mi yok! O kadar normalleştirmişler ki utanmıyorlar bile.
Onu da yapmıyorlar ki. Ayrıca girdiğim yerler sıcak suyu sabunu olmayan yerler de değil.Umumi tuvalette ben de yıkamam genelde, daha çok kirleniyormuş gibi geliyor. Elime bir ıslak mendil alır dokunmam gereken her yere onunla dokunur en son çıkarken de yeni bir ıslak mendille ellerimi siler çıkarım.
Onu da yapmıyorlar ki. Ayrıca girdiğim yerler sıcak suyu sabunu olmayan yerler de değil.
Ellerinde ıslak medille çıkanı görmedim hiçMuhakkak yıkamayan insanlar var tabi ki ama benim gibi yıkamıyor görünen tipler de vardır demek istedim.
Ellerinde ıslak medille çıkanı görmedim hiç
aaaa, hic karşilaşmadim ben ama tuvalette sifon cekmiyorlar. Klozetin halini gorduyumde utaniyorum.Dışarıda denk geliyorum bende çoğu kadın tuvaletten çıkınca elini yıkamadan gidiyor. Umumi tuvalet orası beni görüyorsun, laf olsun diye suya tut çek değil mi yok! O kadar normalleştirmişler ki utanmıyorlar bile.
Muhakkak yıkamayan insanlar var tabi ki ama benim gibi yıkamıyor görünen tipler de vardır demek istedim.
Bizim işyerindekiler de su içip içtiği bardağı sudan geçirip geri rafa koyuyolar iğreniyorumSandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?