- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Hayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?
Düşer bir yanımı kırarım g.tüm başım açıkta rezil olurum diye de gelmiyor aklına demek ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?
Düşer bir yanımı kırarım g.tüm başım açıkta rezil olurum diye de gelmiyor aklına demek ki.
Size ne yazsam az gelir aslında ama.Ayağınızı basarak yapıyorsunuz ya, üzerinize kesin idrar sıçrıyordur. Çok temiz çok titizsiniz ya hani, bilin istedim.Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Sansürü beğendimSonra bu insanlar neden okb oluyor?
Bu ve benzeri şeyler görmüş bir insan temizlik konusunda hastalık hastası oluyor bu defa da.
Konu sahibi sizin gibiyim aynı elimde ıslak mendil, peçete dolaşıyorum akşama kadar.
Bir kolay yolu olmalı bu işin.
Wc çıkışı el yıkamayanları içeriden çıkarmayacak otomatik kilitlenen, açılan bir sensörlü cihaz üretip patentini almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Sansür gibi duruyor evetSansürü beğendim
Temizmisin şimdi kusacağım... Ayakla klozete çıkmak nedir sizden sonra oranın hali ne olur klozet kagıtlarından alın.. İnşallah bir gün çıktığınızda üstünüze işersinizBende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
İnşallah bir gün çıktığınızda üstünüze işersiniz
Şş sıçramadığını sanıyo arkadaş zaten. Bozmayalım müstehaktırTemizmisin şimdi kusacağım... Ayakla klozete çıkmak nedir sizden sonra oranın hali ne olur klozet kagıtlarından alın.. İnşallah bir gün çıktığınızda üstünüze işersiniz
Ben de lavabo ortamına aynaya bakmaya girsem ellerimi yıkıyorum havada mikrop dolanıyo diye millet maaşallahYa ben tuvalete girmeden de elimi yıkıyorum mikrop kaparım diye
Ayakla oturulan yere cikmiyorum dedim iyi okursaniz.Eminim sizden temizimTemizmisin şimdi kusacağım... Ayakla klozete çıkmak nedir sizden sonra oranın hali ne olur klozet kagıtlarından alın.. İnşallah bir gün çıktığınızda üstünüze işersiniz
Oturulan yeri ayagimin ucuyla alttan kaldiriyorum yazdim oraya ayakla bassam plastik kapak kirilir zaten.Ben kapaga degil klozetin seramigine basiyorum.Maşallah pek titizmişsiniz,sizden sonra giren de ayağınızla tünediğiniz klozete mi Oturacak???