• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkıp el yıkamamak

B
Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Size ne yazsam az gelir aslında ama.Ayağınızı basarak yapıyorsunuz ya, üzerinize kesin idrar sıçrıyordur. Çok temiz çok titizsiniz ya hani, bilin istedim.

Bilhassa erkekler dikkat etmiyor
Erkeklerin %90'ı tuvaletten sonra malesef el yıkamıyolar, yıkayanlarsa sabunsuz üstünkörü😳 istisnalar vardır ama çoğu böyle malesef bu konuda sürekli eşimi ikaz ediyorum
Bu konuda annelerinde hatası var
Çocukları başta yetiştiren onlar, erkektir diye öğretmiyolar önemsemiyolar
2 yaşındaki oğluma 1 yaşından sonra el yıkatmaya başladım inşallah bunun önemini bilerek büyür. Ben dışarlarda yemek yemeyi sevmem hele bide erkeklerin çıplak elleriyle hamur yoğurduklarını herşeye el sürdüklerini görünce iğreniyorum eminim yoğunluk diyerekten ellerini tuvaletten sonra yıkamıyolardır öğğğğğğ😳

Geçen hafta avm’de yemek yiyeyim hemen geçerken dedim. Yan tarafımdaki masada...Allah’ım anlatmak bile çok zor ama anlatayım :olamaz:

Yan tarafımdaki masada oturanlara bir baktım kadın elindeki pet şişeye oğlunu işetiyor masanın altında. Sonra pet şişenin ağzını kapattı sırt çantasına koydu ve oğluna eliyle yemek yedirmeye devam etti. Her yer sidik koktu. Ağzım açık bakakaldım. Güvenlik görevlisi mi çağırayım ne yapayım bilemedim şok oldum kaldım.

İnşallah şişede ne olduğunu unutur oğlunun çişini içersin ne diyeyim sana be kadın :KK70:Bir de tuvaletin önündeki masaya oturmuşlar. Arkada tuvalet var iki adım yürümeye üşenmişler.

Sonra bu insanlar neden okb oluyor?
Bu ve benzeri şeyler görmüş bir insan temizlik konusunda hastalık hastası oluyor bu defa da.
Konu sahibi sizin gibiyim aynı elimde ıslak mendil, peçete dolaşıyorum akşama kadar.
Bir kolay yolu olmalı bu işin.
Wc çıkışı el yıkamayanları içeriden çıkarmayacak otomatik kilitlenen, açılan bir sensörlü cihaz üretip patentini almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Sansürü beğendim 😂😂😂

Ya ben mutfakta birseylerle ugrasirken bile sürekli el yikiyorum temiz olduğu halde. Hastahanede kaldım bir kaçgun steril losyonlar var ya hani onu o kadar kullanmisim ki resmen ellerim kabuk kabuk oldu. Hemşire abartmissin dedi 😂😂🙄🙄 Kaldı ki lavabodan çıkınca yikamamak aklımı oynatirim herhalde 🤔😅 Ama bende cevreme dikkat etmemistim hiç artık sayende istemsiz dikkatimi çekecek içime nur topu gibi bir kuruntu biraktin arkadaşım eksik olma 😐😐😅😅

Şu yaşıma kadar dışarlarda klozetlere oturmadım oturmamda
temassız iş 😂 istediği kadar temiz görünsün hayatta oturmam bi tek hastanede sezeryandan sonra oturmuştum o da mecburen😕

Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Temizmisin şimdi kusacağım... Ayakla klozete çıkmak nedir sizden sonra oranın hali ne olur klozet kagıtlarından alın.. İnşallah bir gün çıktığınızda üstünüze işersiniz

Birde yıkıyormus gibi yapanlar var.
Musluğu iki saniye açıp kapatıyorlar.
Valla ben domol hijyen mendilini alacaktım çalışan kişi bana sprey önerdi. Spreyi sık kağıt havlu ile sil dedi.
Evime gelenin yıkayıp yikamadigini bilmediğim için kapı kollarını, klozeti spreyleyip siliyorum.
Yapmaz dediğim kaç kişinin ellerini yikamadigini gördükten sonra bende WC den sonra ellerini yıkamayan kişilerin heryerde nasıl terbiyesiz mikrop yuvası olarak dolaştığını üstü kapalı anlatıyorum.
Bir arkadasim gelmisti evine WC yi ne halde bıraktığını gördükten sonra arkadaşlığımı kesmiştim.
WC kültürü, el yıkama kültürü en büyük aranan kriter olmalı bence.

Bence o insanlar tahret almıyor ya yoksa insan kendine bunu niye yapsın gerçi öbür türlü de niye yapsın 🙄 bence dünyanın en güzel şeyi be ben habire yıkarım sabunla böyle aralara gire gire bence güzel bi hobi bu😄

Back