• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkıp el yıkamamak

Sandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.
Tuvalete girmeden elini yıkayan insan görmüş biri olarak....tiksindim

Benimde eşimin çok yakın bir akrabası tuvaletten çıktıktan sonra elini sadece suyla yıkadı ve elini havluya sildi. Bu şahıs benim çocuğumun başını okşuyor, seviyor, onun tuttuğu herşeye bizim de elimiz değiyor, iğrendim resmen.
:KK43:

Sandığımızdan çok daha fazla kişi tuvaletten çıkınca el yıkamıyormuş ilk okuduğumda nasıl yaa? dedim. İlk basta anlamadım ama çevremde cok yakın birisinin de bunu yaptığını farkettim sonradan cok yakın diyorum yanı evıme gırıp çıkan mesafe koyamayacağım biri. haliyle paranoyak oldum o gittikten sonra dokunduğu her yerı siliyorum o otururken takip ediyorum nerelere dokunduğunu falan. Bu yaştan sonra anlatılmaz böyle gelmiş böyle gider. Bu el yıkamama olayına ihtimal vermediğim için eskiden okulda falan hiç bahsetmezdim çocuklara ellerinizi yıkayın vs. diye şimdi bir dersimi buna ayırıyorum diyebilirim.
Her zaman çocuklarınıza anlatın.Ben toplu işyerınde calısıorum bi kac kişi var o kadar berbatlarkı.Soyleyıncede kabul etmıolar.Üstlerımız bıle ayrı odaya cekıp sızden rahatsızlar demıs.Zaten siz bana gıcıksınız ondan boyle konusuosunuz dıolarmıs.Annem kucuklukten berı temız olmayı ogrettı.O degıl bazılarının ebı bıle ıgrenc.Temızlık en basta ogretıcenız konu

Benim arkadaşımın annesi burnunu kurcaladi gordum ve bana meyva soyup ikram etti ben yemedim tabiki oyaladim aldim ama tabagi bıraktım oraya yemeden sonra arkadaşım yedi yeme diyemedim sonuçta annesi soydu 🙄🙄

Dışarıda denk geliyorum bende çoğu kadın tuvaletten çıkınca elini yıkamadan gidiyor. Umumi tuvalet orası beni görüyorsun, laf olsun diye suya tut çek değil mi yok! O kadar normalleştirmişler ki utanmıyorlar bile.

Umumi tuvalette ben de yıkamam genelde, daha çok kirleniyormuş gibi geliyor. Elime bir ıslak mendil alır dokunmam gereken her yere onunla dokunur en son çıkarken de yeni bir ıslak mendille ellerimi siler çıkarım.

Umumi tuvalette ben de yıkamam genelde, daha çok kirleniyormuş gibi geliyor. Elime bir ıslak mendil alır dokunmam gereken her yere onunla dokunur en son çıkarken de yeni bir ıslak mendille ellerimi siler çıkarım.
Onu da yapmıyorlar ki. Ayrıca girdiğim yerler sıcak suyu sabunu olmayan yerler de değil.

evet var el asla yıkamayan
ınsan uyanır uyanmaz her yemekten once ve sonra uyumadan once dısarıdan eve gırıldıgınde ete yumurtaya falan dokunuldugunda her tuvaletden sonra mutlaka el yıkamalı normalde
normal ınsanlar yapar bunu :)
hayvanlar bıle patısını temızlıyor o el yıkamayanlar ne cıns bılemıyorum bende gordum asla el yıkamayanları ve onlar bana sen tıtızlık hastasısın senın yuzunden cocugunun bagısıklıgı dusuk olacak dıyor
halbukı kendısının cocukları allaha emanet yasıyor

Öf umumi kadınlar tuvaletinden bahsetmeyelim bile çöplerini bile açık atıyorlar tuvaletin yanına:KK20: Şu harekete duyarlı musluklar yoksa bende yıkamam elimi , antiseptik sprey taşırım genelde yanımda yoksada ıslak mendil kullanırım .

Dışarıda denk geliyorum bende çoğu kadın tuvaletten çıkınca elini yıkamadan gidiyor. Umumi tuvalet orası beni görüyorsun, laf olsun diye suya tut çek değil mi yok! O kadar normalleştirmişler ki utanmıyorlar bile.
aaaa, hic karşilaşmadim ben ama tuvalette sifon cekmiyorlar. Klozetin halini gorduyumde utaniyorum.

Elini yikamayani hic gormedim. İlk kez duyuyorum. Ama sabunlamayanlar cok gordum malesef ((((

Bir de şöyle tipler var; tuvaletten elinde cep telefonuyla çıkıp elini yıkayan. Ben insanların temizlik anlayışını çözemiyorum. Hadi şeyini temizlemeden çıktın diyelim, kapıya tuttun, sifona tuttun. Hadi onlara da herkes temiz eliyle tuttu diyelim, bu tuvaletler tek bezle temizleniyor farkında değil misiniz.

Bizim işyerindekiler de su içip içtiği bardağı sudan geçirip geri rafa koyuyolar iğreniyorum

Back