- 12 Haziran 2020
- 2.110
- 7.281
- 108
- Konu Sahibi denizderya07
-
Sakin ol sessize al kendını ölü numarası yap :) Şu an için senın bırıncı oncelığın babana elınden geldıgınce ıyılık/hızmet edebılmek ....İşyerindekileride yok say onları duvar gıbı ol görme duyma varsay onları bırak kudursunlarEvet sildim o yokken, muatap olmayınca daha huzurluyum ama işyerideki yılanları ne yapacağım onu hiç bilmiyorum...
"Evli adamların peşinde koşacağına çocuğunla ilgilen" dedim evet bu sözde zemzemlik olmayan bir durum göremedim yine olsa yine derim ama bu size bukadar girdi ki bukadar yazdığım sorunun içinde niye sadece bu battı size? Yoksa sizindemi evli sevgiliniz var oyüzden mi? Adam gibi konuşacaksanız konuşun konuşmayacaksanız konumdan çekilin. Boş insanların boş laflarını zaten yeterince dinliyorum burda dinlemeye gerek yok...Sizin agziniz da zemzemle yikanmamis..aile gercekten cok onemli..
Bide burda çıkıp boş boş konuşanlar olmuş, ben ne diyorum bunlar ne diyor...Sakin ol sessize al kendını ölü numarası yap :) Şu an için senın bırıncı oncelığın babana elınden geldıgınce ıyılık/hızmet edebılmek ....İşyerindekileride yok say onları duvar gıbı ol görme duyma varsay onları bırak kudursunlar
Ben kimseyi suçlamadım sadece başıma gelenleri özetledim, bana yapılanları anlattım bunu suçlamak olarak algılıyorsan o senin sorunun kaldı ki ben dünya iyisiyim diye bir iddiam yok hic olmadı sadece kimseye zararım yok kimse ile muatap olmam kendi halimdeyim dedim. Bunuda ben iyiyim olarak anladıysan oda senin sorunun. Bukadar sorun yaşarken pozitif olmamı bekleyebiliyorsan da mantıgında bir sorun olabilir. Ayrıca herkez değil herkes.
Bu kadar sorun yaşamanız sizin negatifliginizden kaynaklanıyor ama farkında değilsiniz,ablaniza öyle kelime kullanırsanız cevabı da öyle olur. iş yerinde olan olay büyütülecek birşey değil saç saça girecek kadar düşünmuyorum der geçersiniz takıntı haline getirmişsiniz ..herkes yazmasını biliyorum merak etmeyin hızlı yazdığım için bazen klavye yanlış yazabiliyor ..hayata pozitif bakmayı deneyin birde..iyi akşamlarBen kimseyi suçlamadım sadece başıma gelenleri özetledim, bana yapılanları anlattım bunu suçlamak olarak algılıyorsan o senin sorunun kaldı ki ben dünya iyisiyim diye bir iddiam yok hic olmadı sadece kimseye zararım yok kimse ile muatap olmam kendi halimdeyim dedim. Bunuda ben iyiyim olarak anladıysan oda senin sorunun. Bukadar sorun yaşarken pozitif olmamı bekleyebiliyorsan da mantıgında bir sorun olabilir. Ayrıca herkez değil herkes.
tam bu yazdiginiz cevap kadarsiniz ne eksik ne fazla..acinacak bir durumunuz var. millete saldirana kadar once kendinizi duzeltin..evli erkek piyasasina hakim degilim..o zannimca sizin yakin cevrenizin konusuymus..burada 1000 msjim o msjlarda da ne konuda ne dusundugum acikca yaziyor"Evli adamların peşinde koşacağına çocuğunla ilgilen" dedim evet bu sözde zemzemlik olmayan bir durum göremedim yine olsa yine derim ama bu size bukadar girdi ki bukadar yazdığım sorunun içinde niye sadece bu battı size? Yoksa sizindemi evli sevgiliniz var oyüzden mi? Adam gibi konuşacaksanız konuşun konuşmayacaksanız konumdan çekilin. Boş insanların boş laflarını zaten yeterince dinliyorum burda dinlemeye gerek yok...
Belli belli eminim hakim değilsindir oyüzden yazdığım 6-7 paragraftan değindiğim okadar konudan sadece bu kısmı ile ilgilendin... Acınacak durumda olan biri varsa oda bunalıp kimseye açamadığı sorunlarını buraya yazan birine klavyeden zehrini akıtan sensin. Defol git şimdi konumdan...Kendin çok iyi bir haltsın sanki konumda bahsettiğim o patavatsız insanlardan hic bir farkın yok...tam bu yazdiginiz cevap kadarsiniz ne eksik ne fazla..acinacak bir durumunuz var. millete saldirana kadar once kendinizi duzeltin..evli erkek piyasasina hakim degilim..o zannimca sizin yakin cevrenizin konusuymus..burada 1000 msjim o msjlarda da ne konuda ne dusundugum acikca yaziyor
Yazik size..tedavi olunBelli belli eminim hakim değilsindir oyüzden yazdığım 6-7 paragraftan değindiğim okadar konudan sadece bu kısmı ile ilgilendin... Acınacak durumda olan biri varsa oda bunalıp kimseye açamadığı sorunlarını buraya yazan birine klavyeden zehrini akıtan sensin. Defol git şimdi konumdan...Kendin çok iyi bir haltsın sanki konumda bahsettiğim o patavatsız insanlardan hic bir farkın yok...
Sana tavsiye ederim senin daha çok ihtiyacın var gibi duruyor. Yeterince sorunları olan birine zehrini akıtmak normal insanin yapacağı iş değil..Yazik size..tedavi olun
Evet epeyi problemli birisiniz bu zaten cok belli..Dunyada problemi olmayan insan yok yok..Burasi Bdv dertsiz olsak burada isimiz olmazdi..Ama kimse kudurmus gibi insanlara saldirmiyor..Ailenizin sizin deyiminizle bes para etmemesi benim sucum degil..acilen doktora gidin..muthis saldirgansiniz..Sana tavsiye ederim senin daha çok ihtiyacın var gibi duruyor. Yeterince sorunları olan birine zehrini akıtmak normal insanin yapacağı iş değil..
Konuma okadar kişi cevap verdi salyalarını akıtıp saldıran sadece sendin oyüzden saldırganlık konusunda dönde bir kendine bak zira eline şu dökemem. Ayrıca sen 5 para eden ailenle çok mutlu olduğun için burda tanımadığın insanla tartışıyorsun herhaldeEvet epeyi problemli birisiniz bu zaten cok belli..Dunyada problemi olmayan insan yok yok..Burasi Bdv dertsiz olsak burada isimiz olmazdi..Ama kimse kudurmus gibi insanlara saldirmiyor..Ailenizin sizin deyiminizle bes para etmemesi benim sucum degil..acilen doktora gidin..muthis saldirgansiniz..
Ben tartismiyorum nicin tartisayim..size durumunuzu soyluyorum..ayrica ailesine methiyeler dizen sizsiniz..Konuma okadar kişi cevap verdi salyalarını akıtıp saldıran sadece sendin oyüzden saldırganlık konusunda dönde bir kendine bak zira eline şu dökemem. Ayrıca sen 5 para eden ailenle çok mutlu olduğun için burda tanımadığın insanla tartışıyorsun herhalde
Boş insanların boş fikirlerine ihtiyacım yok elendin oyüzden sen sus senin gibi olmayanlar konuşsun güle güleBen tartismiyorum nicin tartisayim..size durumunuzu soyluyorum..ayrica ailesine methiyeler dizen sizsiniz..
Katılıyorum konu sahibi istemediğiniz her yoruma seninde mi evli sevgilin var diye cevap vermişsiniz , insan yorum yapmaya çekiniyor bence biraz sakinleşin evliliği siz kafaya takmadığınız sürece kimse sizi bu konuyla üzemez , babanız için dua edeceğim umarım tez zamanda şifa bulurBu kadar sorun yaşamanız sizin negatifliginizden kaynaklanıyor ama farkında değilsiniz,ablaniza öyle kelime kullanırsanız cevabı da öyle olur. iş yerinde olan olay büyütülecek birşey değil saç saça girecek kadar düşünmuyorum der geçersiniz takıntı haline getirmişsiniz ..herkes yazmasını biliyorum merak etmeyin hızlı yazdığım için bazen klavye yanlış yazabiliyor ..hayata pozitif bakmayı deneyin birde..iyi akşamlar
Bende aynı şekilde düşünüyorum evlensem bile kesin kardeşlerim gibi kötü biri denk gelir hiç umudum yok oyüzden evlilikten de korkuyorum yalnızlık sorun değil insanların patavatsızlığı sinirlendiriyor. Kime neyse benim hayatımdan ama durup durup araştırıyorlar...laf sokuyorlaruyumlu , huzurlu bir ailede yaşamamanın , sevmediğin kardeşlerin olmasının ne kadar kötü yıkıcı olduğunu bilirim , iyi bir ailede yaşayan destek gören kadınlara özenirim , hayata dayanmak insanlarla anlaşmak çok zor , yıllar aile kavgaları ve bir sürü saçmalıkla geçti , şimdilerde ise tep tek kaldım. kavgalı ve sevgisiz bir evlilik tesis etmek yerine yalnız kalmak daha iyi gibi ???ne bileyim , zor
Yoksa sizindemi evli sevgiliniz var? Oyüzden mi konunun sadece bu kısmı ilgilendiniz ve aldığım c
Konuma okadar kişi cevap verdi salyalarını akıtıp saldıran sadece sendin oyüzden saldırganlık konusunda dönde bir kendine bak zira eline şu dökemem. Ayrıca sen 5 para eden ailenle çok mutlu olduğun için burda tanımadığın insanla tartışıyorsun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?