- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
-
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Isi vardi o konuyu yukarda anlattim. Ama konu is degil. Esim serseride degil. Ben eminim cok guzel bi baba olucak. Hatalari yok değil. Ama hep arkamda onunda icine dert bi cok sey. Ama dedigim gibi konum bu degilEşin olacak adamın işi yok gücü yok çocuğu olacak daha yeni iş buluyo, karısına ayrı ev bile açamıyo nerden buldun bu serseriyi allah aşkına...
Şimdi de oturup düşün böyle bu adamdan baba falan da olmaz yazık sana
Para cezasi cikar cumlesini hakim kurmamis sanirim. Ama gelmenize gerek yok diyen hakimmis. Durusma sirasinda bi espri donmus sanirim hakimde durmayin gulun falan diyip gulmus hatta.Arkadaşlar dayanamadım yazmak zorundayım!Bir hakim asla gelmeyin para cezası çıkar en fazla gibi bir tabir kullanmaz-kullanamaz!Bu ihsası reydir ve yasaktır.Hakim dava ile ilgili kanaatini bırakın bu kadar açık dile getirmeyi ima dahi edemez!
Bu anlattığın da mümkün değil üzgüPara cezasi cikar cumlesini hakim kurmamis sanirim. Ama gelmenize gerek yok diyen hakimmis. Durusma sirasinda bi espri donmus sanirim hakimde durmayin gulun falan diyip gulmus hatta.
Çok hak verdim size.Kocam annesiyle haftada 3 kez konuşuyor boşanayım mı diye soran manyaklar var burada!Bu garibanı hırpalıyorlar boş yere.Üstelik gebe.Kocamın telf nunu nasıl takip edebilirim diye konu açanın yanında bu da kocasına inanmayı seçmiş.Ama ne yazık ki ben bu işlerin içindeyim duruşma ve dosya ile ilgili bu kızcağıza verilen bilgiler tamamen yanlış.Size kim bencil diyor yorumlari okumadim ama burda cogu insan uzaktaki kayinvalidesinden dert yanarken de ne bileyim bana sacma geldi boyle soylenmesi suanda
Hem hamilesiniz hem araniz iyi degil hem esiniz hapse girme ihtimali var tabiki kendinizi dusuneceksiniz ne demek bencil
Hic boyle dusuncelere kapilmayin lutfen siz mi dediniz esinize git kavga et, sonucunu takip etme diye koskoca adam yedin bi nane bir arastir bi sorustur burasi turkiye her an hersey olabilir
Ne demek avukatsiz mahkemeye cikmak
Bencil falan degilsiniz bu kadar umursamaz olan esiniz bencil
Boyle bir durumda bence bir aile buyugunuzle kalmalisiniz zaten dogum sonrasi yardima ihtiyaci iz olacak esiniz yaninizda olmazsa
Alisveris icinde uzulmeyin anneniz varsa beraber cikarsiniz yavas yavas halledersiniz Allahin izniyle Allah yardimciniz olsun gecmis olsun insallah ayrilmak durumunda kalmazsiniz esinizden paraya cevrilir
Zaten su hayatta kadinin kadina yaptigini kimse yapmiyorBu anlattığın da mümkün değil üzgü
Çok hak verdim size.Kocam annesiyle haftada 3 kez konuşuyor boşanayım mı diye soran manyaklar var burada!Bu garibanı hırpalıyorlar boş yere.Üstelik gebe.Kocamın telf nunu nasıl takip edebilirim diye konu açanın yanında bu da kocasına inanmayı seçmiş.Ama ne yazık ki ben bu işlerin içindeyim duruşma ve dosya ile ilgili bu kızcağıza verilen bilgiler tamamen yanlış.
Paraya donme ihtimali yokmus malesef ama avukat kendinden emin bi sekilde tanidiklarim var en fazla 4 gun yaticaksiniz sonra salincaksiniz gibi konusmus. Ne kadar olur ne kadar olmaz bilmiyroum. Ne umut baglamak ne karamsar olmak istemiyorum artik olan oldu bekliyoruz .sSize kim bencil diyor yorumlari okumadim ama burda cogu insan uzaktaki kayinvalidesinden dert yanarken de ne bileyim bana sacma geldi boyle soylenmesi suanda
Hem hamilesiniz hem araniz iyi degil hem esiniz hapse girme ihtimali var tabiki kendinizi dusuneceksiniz ne demek bencil
Hic boyle dusuncelere kapilmayin lutfen siz mi dediniz esinize git kavga et, sonucunu takip etme diye koskoca adam yedin bi nane bir arastir bi sorustur burasi turkiye her an hersey olabilir
Ne demek avukatsiz mahkemeye cikmak
Bencil falan degilsiniz bu kadar umursamaz olan esiniz bencil
Boyle bir durumda bence bir aile buyugunuzle kalmalisiniz zaten dogum sonrasi yardima ihtiyaci iz olacak esiniz yaninizda olmazsa
Alisveris icinde uzulmeyin anneniz varsa beraber cikarsiniz yavas yavas halledersiniz Allahin izniyle Allah yardimciniz olsun gecmis olsun insallah ayrilmak durumunda kalmazsiniz esinizden paraya cevrilir
Gercekten ben oyle dusunmuyoeum .sBu anlattığın da mümkün değil üzgü
Çok hak verdim size.Kocam annesiyle haftada 3 kez konuşuyor boşanayım mı diye soran manyaklar var burada!Bu garibanı hırpalıyorlar boş yere.Üstelik gebe.Kocamın telf nunu nasıl takip edebilirim diye konu açanın yanında bu da kocasına inanmayı seçmiş.Ama ne yazık ki ben bu işlerin içindeyim duruşma ve dosya ile ilgili bu kızcağıza verilen bilgiler tamamen yanlış.
Tesekkur ederimAyrica son paragrafiniza istinaden soruyorum ki esinize sen yokken ben napicam diye tabiki soyleyeceksiniz siz baskasinin cocugunu dogurmuyorsunuz?
Dogum ucretleri cok yuksek
Lohusalik cok enterasan bir psikoloji sanirsinburdaki kimse lohusa olmamis
En cok esinizi isteyeceksiniz yaninizda en mutlu olmaniz gereken gun esiniz kendi hatalari kendi sorumsuzlugu yuzunden sizi yalniz birakiyor tabiki soracaksiniz ben napacagim, bebeginizle napacaksiniz bunu soracaksiniz o da boyle bir durumda en azindan belirli miktar parasini hazirlasin ortami hazirlasin lutfen kendinizi suclamayin
Annesiyle konussun annenizle konussunki sizi yalniz birakmasinlar ben her iki lohusaligimda sadece es destegi almis biri olarak mecburen, size diyebilirim ki insan ne yalniz kalmak istiyor ne de kalabalik
Rahat edeceksiniz vay benim esim uzulur vay benim kaynanam surat asar demeyin gidin annenize orda kalin dogum sonrasi
Insanlar neleri unutuyolar kaynananiz iki gun surat asar sonra torun onun da torunu hic merak etmeyjn insanlar ne kufurlu ne atarli kavgalar edip sut liman oluyor bunun icinde kendinizi asla suclamayin gerekiyorsa esinize de soylemeyin gidin
SIZBENCIL FALAN DEGILSINIZ ASLA
Peki bu manyak adamlar esinize bir zarar veremez miydi esiniz tam bir arkadaş canlısı olarak koruma pskolojisiyle hareket etmiş ama böyle tiplerin kimseye sadakati falan olmaz kendini ilgilendirmeyen bir konu için fazlaca riske girmiş...bunlar gelmiş geçmiş artık birşey yapamazsınız ama su andan sonra bari avukat vs ilgili bir merciye danışın lütfen ülkede ohal varken nasıl bu kadar rahat olabilir esin anlamadım sırf feto dosyaları yüzünden 5 ay yattı benim esim cezaevi hafife alınacak bir süreç değil canım ben senin en az hüzünle bu işten siyrilmani isterim çünkü gerçekten yıpratıcı bir süreç..bir de izni olacak falan demissin 4 aylık cezada ne izni anlamadım ben onu açıkta mi yatacak esinPolise degil adamlara soylemediler cunku bulduklari yerde olduruceklerdi cemi
Ilk karar geldiginde avukata vekalet vermisler. Temyiz surecinde falan hep avukatla hareket etmisler. Suan avukatlada iletisim halindeler.Peki bu manyak adamlar esinize bir zarar veremez miydi esiniz tam bir arkadaş canlısı olarak koruma pskolojisiyle hareket etmiş ama böyle tiplerin kimseye sadakati falan olmaz kendini ilgilendirmeyen bir konu için fazlaca riske girmiş...bunlar gelmiş geçmiş artık birşey yapamazsınız ama su andan sonra bari avukat vs ilgili bir merciye danışın lütfen ülkede ohal varken nasıl bu kadar rahat olabilir esin anlamadım sırf feto dosyaları yüzünden 5 ay yattı benim esim cezaevi hafife alınacak bir süreç değil canım ben senin en az hüzünle bu işten siyrilmani isterim çünkü gerçekten yıpratıcı bir süreç..bir de izni olacak falan demissin 4 aylık cezada ne izni anlamadım ben onu açıkta mi yatacak esin
İnşallah tez zamanda evladını sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına ama önce sen kendi ne ol bak neler geçirdim neler ilk zamanlar salya sümük ağlardım ama şimdi acıları çıkıyor migren baş dönmesi tansiyon ve sakinleştirici 4 ilaç kullanıyom kime faydası var bi tek sana üzülürsen zararı var umursama hiç bi şekilde çık dolaş sakın ama sakın kafaya takma cnm İnşallah tez zamanda huzur eskisi gibi olurA Azpembe cok sagolun destek icin. Haklisiniz. Sabah kendimle basbasa kaldigimda o kadar karamsardim ki anlatamam. Size anlatmak ve bi rkadasimla bulusmak o kadar guzel geldi ki. Cok pozitifim suanda. Izni olucak kullanmaz dogum zamani kullanir cocugun ilk zamanlarinida görür. Alisveris gozumde buyusede gerekli seyleri alirim yetistiririm bence. Yaparim yani olur olucak ya. Cok sagolun
Insallah oyledir banada arkadasimin babasi soyledi. Oda icerde suanInşallah dedigim gibidir canım ama o süreç öyle işlemiyor diye biliyorum Allah yardimcin olsun :/
Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Insallah atlaticazkadinin ustune yuklenip neredeyse hakarete varir sekilde azarlayanlar baska forumlarda insanliktan dem vuruyorlar. yazik... hamile haliyle ustune uzuntusu. neyin hincini cikariyosunuz siz. baniniz kalkmasin hic umarim. konu sahibi gecmis olsun. evladin icin guclu ol. gececek bu kotu gunler inan ki geride kalacak bigun.
Insallah duzelicek hersey. Daha girmedi avukatta cok umut verici konusmus. Bi kac belge ayarlamasi gerekiyomus haklarini yemisler iste 4 ay yatirmam ben onlari falan demis. Umarim yapabilirİnşallah tez zamanda evladını sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına ama önce sen kendi ne ol bak neler geçirdim neler ilk zamanlar salya sümük ağlardım ama şimdi acıları çıkıyor migren baş dönmesi tansiyon ve sakinleştirici 4 ilaç kullanıyom kime faydası var bi tek sana üzülürsen zararı var umursama hiç bi şekilde çık dolaş sakın ama sakın kafaya takma cnm İnşallah tez zamanda huzur eskisi gibi olur