Tutuklama karari. Çıkmazdayım..

Tabi ki kendini dusuneceksin keske nisanliyken dusunseydin cok daha iyi olurdu.Yaninda bile gezemiyorsun pesinde belalilar var diye cok buyuk cesaretle evlenmissin.Simdi bari kendini dusun.Yaralamayi yapan sucunu itiraf etse de yatacaklar mi?Bi tane sevgiliden bahsetmissin o bari aklini kullansinda ayrilsin.

1 seneden fazla nisanli kaldik ve nisanliligin basinda esimi sıkıştırdılar. Nisanliligin basinda cok bulusamadik. Ondan sonra konusu bi daha acilmadi esimede bulasmadilar. 1 seneden fazla gecmis ustunden korkmadim bende. Suan sevgili olaninda ayrilmaya noyeti yok gibi

Ciktiklarinda da is zor bulurlar.Hakkinda hayirlisi olsun.Ailen ne diyor duruma.Bu arada kesinlikle ailemin yaninda kalirdim

gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenirse hepsi de yanlış gider işte. hatayı en başta yapmışsın.
benim kendi eşim biriyle ne bakıyorsun kavgasına girse kılımı kıpırdatmam.
demek ki eşin de boş boş gezen tiplerdenmiş. işi gücü olan insan ne bakıyon diye dalar mı??
sen de tutmuş böyle adamla evlenmişsin üstüne de evin barkın yokken çocuk yapmışsın.
hee adamın işi de yok zaten. ve şu durumun içinde kaynanayı beğenmiyorsun.
o da yetmiyormuş gibi anneme gidersem olay olur diyorsun. böyle bir adamın olay çıkarmaya hakkı var mı acaba!
boşasan hakim neden demez yani.

sen kendini ve çocuğunu düşün artık. adama zerre üzülme. git annene bak keyfine. şu döngüde en kıymetli karnındaki bebek. gerisi boş. onun için mutlu olacaksın, düzenli besleneceksin, kimseyi takmayacaksın. alış-verişi falan da annenler destek çıkar umarım. her şeyden bir tane al yeterli.

Ciktiklarinda da is zor bulurlar.Hakkinda hayirlisi olsun.Ailen ne diyor duruma.Bu arada kesinlikle ailemin yaninda kalirdim
Avukatin net konusmasini bekliyoruz. Eger avukat dedigini yapabilcekse ailemin yaninda kalmama gerek kalmaz hersey kaldigi yerden devam eder. Ama eger yapamicak gibiyse ailemde kalma konusunu konusucam ama annem anlayislidir.kalmam asla sorun olmaz

Kayinvalidenlere laf düşmez.
Esin diyecek ki bu zor süreci eşim için kolaylaştırmak istiyorum annesi ile kalacak bitti.
Delikanliligini böyle yerlerde göstersin erkek milleti bi zahmet.

Allah sabır versin. Kolay atlatirsiniz bu zamanları inşallah. .

Tesekkur ederimm cevap ve dua icin. Insallah atlaticaz bakalim

Hiç kusura bakma, iyi olmuş , hak etmiş. Şimdi bana beddua edeceksin. Ama biz senin "eşimdir, eşimin arkadaşıdır" diye iyi göstermeye çalıştığın insanlar yüzünden adamakıllı yolda yuruyemiyoruz. Trafikte daha geçen gün bu magandalardan birisi bir arkadaşıma "o.... Çocuğu " dedi, yol vermedi diye. Arkadaşım cevap verse belki dayak yer. Bu magandalarin ıslah olması lazım cezasını çeksin. Bir daha da kimseye ne bakıyorsun diye saldırmaz. Kimsenin yüzünü gözünü çizmez ya da bu tıynette insanlarla arkadaşlık etmez. Hoş sizin anlatiminiza göre eşiniz sadece izlemiş kavgayı ama hiç inanmıyorum. Öyle arkadaşları varsa kendisinde de vardır bir şeyler.hakime de helal olsun vallahi ben hiç ceza almazlar diye düşünüyordum. sadece bebeğe üzüldüm onun dışında her şey zaten olması gerektiği gibi.

Bencilligi yapan konu sahibi mi? Bence konu sahibi kendini hic dusunmuyor.

Kaybedecek biseyleri olan, aile kuracak olan adam abuk sabuk kavgalara girmezdi.

Issiz, ev bile acamayan adamla evlenmis bir de bunlarla ugrasiyor. Ben oyle adami degil dusunmek, moral vermek yuzune bile bakmazdim. Gerci bastan evlenmezdim bile.
Artik sabikali ve hapisten cikti diyelim duzgun bir is bile bulamayacak muhtemelen.
Bence ailenin yanina git konu sahibi.

Hiç anlamam adaleti yanıltıp arkadaş ayağına suçluya yataklık etmeyi.
Ne olmuş arkadaşıysa. Söyleyecek kardeşim suçluyu delikanlılıkla ne alakası var bu göz göre göre adaleti yanıltmak.
Delikanlılık eşini, bebeğini, aileni düşünmeyip elin beş kat yabancı adamının pisliğine çomak tutmaksa ben o delikanlılığı istemem.

Esim gibiler yuzunden sokakta yuruyemiyosunuz(!) bisey diyemiyorum yani. Sinirlidir esim ama oyle maganda falan degil korkmaniza gerek yok. Bide iyi olmus diyosunuz. Evet hatasi var esiminde ama hicte oh iyi olmus dencek hatalar degil. Kavgayi izledigini soylemedim. Bi tanidigiyla karsi taraf kavgaya tutusunca ortalik karisiyo esimde kavganin ortasinda kaliyo sadece bu yani. Siz kalsaniz sizde tekme yumruk atarsiniz. Cemin eli cok kotu durumdaydi cemin abisi kavgayi hatirlamicak kadar darbe almisti yuzunde dikisler vardi. Esimin sadece parmaginda ufak bi yara varsi buda kavgaya ne kadar dahil oldugunu gosterir bence

Iceri girdiginde evet ailemle kalicam ama suan avukatlari baya olumlu konusuyo sanirim ailemin yanina gitmeme gerek bile kalmicak

Asil sucu isleyen anlatsa. Çakı karsi tarafin elindeydi. Elimi cakiyla sıkıştırarark kesti can havliyle bicagi ondan kapip savirdum. Amacim yuzu degildi kendimden uzaklastirmak icin savurdum yuzune geldi falan deseydi o zaman kurtulurdu esimde arkadasida. Kendi basina cekerdi cezasinj. Esimin hatasi hadi kavganin ortasinda kaldin tamam kendini korudun arkadasin icerde kaldi onun icin bi daha girdin vs. Neden tüymüyosun ki ordan. Kavgaya esim kadar dahil olan polis vs isin icine girdiginde kacan ve basina hic bisey gelmeyenler var.
Hadi anliyorum hastaneyede gittin. Polise neden benim kavgayla alakam yok arkadasim cok kotu durumda onu hastaneye getirdim demiyosun ki. Sucu isleyen ceksin cezasini.

Hayır işte yanılıyorsunuz. Ben olsam haksız yere kavga eden arkadaşımı tutar olmadı direkt polisi arardım. Hem arkadaşım haksız olduğu halde millete girisecek hem de ben sırf arkadaşım diye ona aciyacagim? Yok öyle bir dünya. Ayrıca polis mutlaka güvenlik kamerasından görüntüleri izlemistir. Yani eşiniz tamamen masumsa, birden kendini kavganin içinde bulduysa afedersiniz de kimse bir şey yapamaz.ben de adliyede çalışıyorum. Onlarca polis arkadaşım var. Muhtemelen eşiniz arkadaşımı savunucam diye kavgaya dahil oldu. Bu durumda da ceza alması çok normal. İyi olmuş dememin sebebi sizin veya bebeğinizin durumuna sevinmem değil, şu ülkede ne bakıyorsun davasına birileri kavga ediyorsa, bıçakla saldiriyorsa birileri de sırf arkadaşım dostum diye kavgaya dahil oluyorsa tabii ki ben de sokağa çıkmaya korkarım. En ufak bir sorunda bıçaklar çekilmiş işte. Daha eşinizi neden masum gösteriyorsunuz? Belli ki haksız. Böyle bir insanla evlenmmissiniz sinirli diyorsunuz. Sizi ve bebeği dusunmemis cemi düşünmüş işte daha ne diyeyim. Yine de Allah yardımcınız olsun bu süreçte. Hiç olmazsa o bebeğin bir günahı yok. Umarım babasının karakter sorunları onun hayatına yansimaz.

Trafikte küfür eden magandaya ağzınızı acamadiniz, lafı yiyip gittiniz belli ki.

Burada hincinizi konu sahibinden çıkarıyorsunuz. Gücünüz buna yetti sanırım.

Tamam birileri size masaniza ve arkadaslariniza saldirdiginda dur bi sn diyip polisi ararsiniz. Dicek lafim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…