Tutuklama karari. Çıkmazdayım..

Annenlere
annenlere git kimse bisey diyemez . Kv nin kavga etme lüksü yok

Ben eşinizin masum olduğuna inanmıyorum.
Ortada yüzü parçalanan bir insan var...
Eşiniz yapmadıysa bile, susması onu delikanlı yapmaz.

Birde o belalılar eşinizi bulabiliyor ama cemi bulamıyor.
Bence bu hikayede doğru anlatılmayan bir kısım var. Belki eşiniz kendi yaptığını cem yapmış gibi anlatıyor.

Paraya doner o is merak etmeyin benzeri bir olay yaşadık çünkü

Benimde eşim 8 ay cezaevinde kaldı, çok sıkıntılı günlerdi. Suçsuz yere olmasıydı en çok acıtan. Ama bak 4 aymış, sıkıntı yapma. Görüş günlerini öğrenirsin, bu zamanda bile mektup yazmaya alışıyor insan. Ve gününü biliyorsun en azından. Bence annenlere gidersen çok fazla kalma, ben gittim kaldım eşim döndüğümde çok alınganlaşmişti, sanki yüzüstü bırakıp gitmişim gibi davranış sergiledi, o ortam cok zor ilgini sevgini gösterme vakti anlayacağın. Kv ile de her şeyine he de geç, eşin yanında yokken bide onların dertleriyle uğraşma. Sıkıntı çıkarırlarsa eşin çıkınca anlatırsın. Geçmiş olsun, Rabbim tez geçirsin inşallah...

Öncelikle bebegini sağlıkla kucağına almani diliyorum..sonrada sunlari soylemek istiyorum icinde bulundugun duruma hic yabanci degilim benimde esim yolda kavgaya karıştı karşı taraftan adamın kolu kesildi (kalıcı bir hasar yoktu ) neticesinde esim ve kuzeni 5 ay yattilar sorgusuz sualsiz mahkeme falan olmadan nezaketten direk cezaevine..biri 6 yasinda digeri 5 aylık iki cocugumla kaldim arkada..ben ne yapacağım değil onu ordan nasıl çıkaracağım diye düşündüm tamam kv ile gecinemiyosun ama başında sanada çocuğuna da sahip olacak birileri var yok kirami kim oder faturalar nolur cocugun masraflarına nasıl yetisirim ona mi yuk oldum buna mi masraf oldum ezikliğini yasamazsin sonucta cocuklarinin hatasi sana tavsiyem kocani bunlarla bunaltacagina eğer duyguların samimi ise ona destek ol senin problem cikarmayacindan emin olsun en azından çünkü esin çıkınca zaten is başta olmak üzere bir sürü sikintin olacak

İnsan oğlu çiğ süt emmiş maalesef nelere alışmıyoruz ki tekbaşıma doğurdum tek başıma aşerdim tek başıma loğusa lığımı yaşadım 8 ve 4 yaşında hala tek aslanlar gibi evlatlar buyüttüm sıkma canını sen sadece düşünerek psikoloji ni bozarsın öyle bi geçer ki zaman oooo arkana baktığında benmi yaşadım bunları vay be ben neymişim dersin

Bende öyle bir durum sezdim tamam delikanlılık amenna ama o kadar belalı tiplere nisan ve evlenme arefesinde olan bir insanın ısrarla karşı durması biraz bazı şeyler açığa çıkmasın havası sezdirdi bana...fesat miyim ne

Adam yemiş bi halt bir de onu mu düşünecek karnındaki sabiyle arkadaşı düzgün bir halt olsaydı yok yan baktın yok ne ettin davasına psikopatlar gibi bir kavgaya karışmazmış aile babası dediğin hareketlerine gidip geldiği mekanlara arkadaş seçimine dikkat eder tabii ki de kendini düşünecek ne umutlarla bebeğini kucağına alacağı günü beklerken kadının başına gelene bak üstelik kV ile oturuyor annesinde kalmayi bile nasıl söyleyeceğini düşünüyor kim kötu durumda acaba hayaller hayatlar canım bu

Eşiniz neden ceza aldı kavgaya fiilen dahil olmuş mu ? Kimse kavga ayırdığı için suçlanamaz çünkü

Maşallah

Eşin olacak adamın işi yok gücü yok çocuğu olacak daha yeni iş buluyo, karısına ayrı ev bile açamıyo nerden buldun bu serseriyi allah aşkına...

Şimdi de oturup düşün böyle bu adamdan baba falan da olmaz yazık sana

eşinden çok kv ile evdeki sıkıntılı süreç ve alışveriş tarzı şeyler ön plana çıkmış... pragmatik

Bu adam hiç de düşünülmeyi hak etmiyor.Arkadaşlarıyla serserilik yapan, birini bıçaklayabilecek kapasitede tiplerle gezen, karısına ayrı bi ev açamamış işsiz güçsüz daha hala evi ailesi varken onları düşünmektense arkadaşını düşünen bi tip ne hali varsa görsün.Baştan sona sorumsuzluk abidesi neyini düşünecek daha.

Elestirmeyin, kızın canı sikkin ve hamile, Allah yardimcin olsun, ölümden başka herşeye çare var, düzelir herşey canım, saglicasağ kucağına al yavrunun.sikma canını.

Yani hic bi fikrim yok. Karsi taraf ogrendi diye hatirliyorum araci falan sokmuslardi araya ama hakim yollari kapamis gibi biraz

Son düzenleme:
Elestirmeyin, kızın canı sikkin ve hamile, Allah yardimcin olsun, ölümden başka herşeye çare var, düzelir herşey canım, saglicasağ kucağına al yavrunun.sikma canını.
Cok sagolun suan cok iyiyim gercekten. 4 ay daha erken olsaymis bu kavga. Yeni yasadan yararlanip hic yatmicakmis esim ama kismet gerçekten

Yok hayir. Abiside digerleride herkes o surecte cemi sakladilar. Eşim disari cikti mesela esimi tanidilar soyle kimdi diye cemi sordular hep. Isim falanda bilmiyolardi ki. Cem cok uzun bi sure evden cikmadi

Polise degil adamlara soylemediler cunku bulduklari yerde olduruceklerdi cemi

Eşiniz neden ceza aldı kavgaya fiilen dahil olmuş mu ? Kimse kavga ayırdığı için suçlanamaz çünkü
Evet dahil oldu malesef. Zaten arkadasi ne yaptigini bilmezken cafeye girip ozur dilicem diyerek tekrar dayak yemeye basladiginda onu kurtarmak icin iceri daldi tekrardan. Kavganin icinde kaldi kavga ayirmak gibi bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…