- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Gayet seçilebilir ama her neyse. Daha önce eşim beni yanında gezdirmez başıma iş gelir vs diye demissiniz de yaşam tarzı olayını ona mütevellit söyledim. Siz eşinize toz kondurmamaya devam edin.daha önce kendi yazdığınız şeyleri "aaa bir anlık sinirle yazmışım aslında olay şöyle şöyle olmuş, aslında eşimin fazla hatası yok ilk onlar vurmuş ama haksizlik oldu, çünkü görüntüler net değil" diye konunun esas sebebinden uzaklaşarak kendinizi rahatlatın. Her şeye bir cevabınız var ama asla olayları tarafsız değerlendiren üçüncü gözler acaba doğru söylüyor olabilir mi, ben mi çok duygusal mantıktan uzak yaşıyorum diye ddüşünmeyin olur mu. Bu da son yorumdur şu bomboş faydasiz tartışmadan sıkıldım.Kimseyi ben istedim diye degismesi icin baskilamam. Sık sık gorustugu en fazla 3 arkadasi vardir. Bu demek degil ki 3 kisiyi taniyo. Misal bigun liseden arkadaslari toplanalim der butun ainif toplanirlar kavga cikar bu esimin yasam tarzi yuzunden degildir. Aralik ayinda olmus bi olay bu. Soguk. Dogru duzgun disari cikamiyo hali saha yapamiyo sıkılmısti haliyle. Ben sporcuyum her gun antreman yapiyodum arkadaslarimi goruyodum o sıkılıyodu. Sadece 1 guncuk esim esimin yakin arkadasi ve tanidigi biri ve bi kac kisi daha onlarla esim orda tanismis toplanalim demisler. Esimin en yakin arkadasinin kardeside gelmek iatemis ve gelmis. Olaydan once veya snra ben onunla bulustuklarini gorustuklerini bilmem. Esimin en yakin arkadasinin dogum gunudur ikiside bir araya gelirler mesela ama bu kadar yani. Sadece o gun beraber vakit gecirilmisti. Ve ben sirf bu 1 gun yuzunden senin arkadasin soyle kotu boyle kotu diyemem. Arkadasi degil cunku. Tanidigi sadece. Yasam tarzida surekli disari cikmaz etmez cikarsa 1 veya 2 kisiyle kahvede bulusur. Onun disinda evdedir. 2 gunde bir benimle gezmeye cikar ben neden yasam tarzini baskilayayim ki?
Kamera goruntuleri net degilmis. Hakim mesela esimin yaptigi biseyi baskasina sen mi yaptin diye sormus. (ustune sandalye gelmis ve esim sandalyeyi bosluga firlatmis. Hakimde baskasina sen sandalyeyi birine atmak isteyerek mi firlattin diye sormus.) Kamera goruntuleri cok karisik ve net degilmis. Bu yuzden esimin kavgadaki rolude pek belli olmuyo yani goruntulerde. 40 kisi birbirine girmis yani ne kadar secilebilir ki