Ayrica son paragrafiniza istinaden soruyorum ki esinize sen yokken ben napicam diye tabiki soyleyeceksiniz siz baskasinin cocugunu dogurmuyorsunuz?
Dogum ucretleri cok yuksek
Lohusalik cok enterasan bir psikoloji sanirsinburdaki kimse lohusa olmamis
En cok esinizi isteyeceksiniz yaninizda en mutlu olmaniz gereken gun esiniz kendi hatalari kendi sorumsuzlugu yuzunden sizi yalniz birakiyor tabiki soracaksiniz ben napacagim, bebeginizle napacaksiniz bunu soracaksiniz o da boyle bir durumda en azindan belirli miktar parasini hazirlasin ortami hazirlasin lutfen kendinizi suclamayin
Annesiyle konussun annenizle konussunki sizi yalniz birakmasinlar ben her iki lohusaligimda sadece es destegi almis biri olarak mecburen, size diyebilirim ki insan ne yalniz kalmak istiyor ne de kalabalik
Rahat edeceksiniz vay benim esim uzulur vay benim kaynanam surat asar demeyin gidin annenize orda kalin dogum sonrasi
Insanlar neleri unutuyolar kaynananiz iki gun surat asar sonra torun onun da torunu hic merak etmeyjn insanlar ne kufurlu ne atarli kavgalar edip sut liman oluyor bunun icinde kendinizi asla suclamayin gerekiyorsa esinize de soylemeyin gidin
SIZBENCIL FALAN DEGILSINIZ ASLA