tutarsız duygularım yüzünden bitecek evliliğim

Kadınlar klübü hakkında pek bilgim yoktu..aaçıkçası yüzlerce kadının derteştiği bu platformun eğlenceli ve faydalı olacağını umdum..çok düzgün insanlarda mesaj attı açtığım konuya..aama belli bi grup kompleksli kadın ki bu kadınların tek derdi bi erkeği kendikerine köle yapmak mutluluğu bu sanmak...yaptıkları yorumların çoğuna güldüm ve onlara verdiğim cevaplarda tek amacım biraz eğlenmekti ...yyani bana yaptıkları hakaret umrumda değil..ssite yönetimi de üslubumu sakıncalı buluyorsa tamamen çıkarsınlar üyelikten..ya da üslubuma karışmasınlar..evet bazıları gerçekten çoook gerzek..

Hanımefendi , siz bariz mutsuzsunuz. Her şeyim var diyerek kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz ama o sahip olduğunuz şeylerin toplamı sizi aşk kadar mutlu etmiyor belli ki. Dünya kadar malınız, kariyeriniz öteniz beriniz olsun mutlu olmadıktan sonra ne yapacaksınız edep yerlerinize mi sokacaksınız ?

Siz boşanın, gidin sevdiğinize. Çok gençsiniz daha , sevmediğiniz biriyle ömür heba edeceksiniz yazık değil mi?? Karşılıklı aşk zor bulunan bir şey , hunharca ziyan ederek aptallık etmişsiniz. Vefa diye sevmediğiniz birine giderek durumu iyice batırmışsınız. Ayrılsaydınız o zaman, kocanız için dünyanın sonu olmayacaktı ki, 1 üzülür, 2 üzülür 3 gün başkasını bulurdu, hem de kafasında başkası olmayan sevecek mutlu edecek birini.

50 yıl sonra arkaya baktığınızda ben hayatımı ziyan etmişim diyeceksiniz. Sevdiğimle olmak varken neye inat etmişim diyeceksiniz. Sizin yerinizde olsam sevdiğime koşarım, net.

Evliliğiniz bitsin zaten, özgür olup kalbinize uyun. Evliliğinizi sürdürüp ne yapacaksınız, bu evlilik sizi mutlu etmiyor ki??

Siz burda çoook şişkoyuuumm kocam beni beğenmiyooo napmalıyım gibi bayağı konuları konuşadurun..bbüyük çoğunluğunuz gerizekalısınız..hı burda çok zeki düzgün insanlar var., dertleştiğim insanlar var ama çoğunluk salak..
konumu nerenle okudun acaba merak ediyorum çünkü ben evli değilim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kadınlar klübü hakkında pek bilgim yoktu..aaçıkçası yüzlerce kadının derteştiği bu platformun eğlenceli ve faydalı olacağını umdum..çok düzgün insanlarda mesaj attı açtığım konuya..aama belli bi grup kompleksli kadın ki bu kadınların tek derdi bi erkeği kendikerine köle yapmak mutluluğu bu sanmak...yaptıkları yorumların çoğuna güldüm ve onlara verdiğim cevaplarda tek amacım biraz eğlenmekti ...yyani bana yaptıkları hakaret umrumda değil..ssite yönetimi de üslubumu sakıncalı buluyorsa tamamen çıkarsınlar üyelikten..ya da üslubuma karışmasınlar..evet bazıları gerçekten çoook gerzek..
sana verecek çok güzel cevaplarım var ama anlayacak tarzda biri değilsin uğraşmaya değmezsin cicim

Beklemede kal dönüş yapılacaktır:KK70:

tüm yazılanları okumadım ama neden sürekli son sayfaya geldiğimde konu tartışmaya dönüşüyor merak ediyorum yapmayın hanımlar ...

Siz burda çoook şişkoyuuumm kocam beni beğenmiyooo napmalıyım gibi bayağı konuları konuşadurun..bbüyük çoğunluğunuz gerizekalısınız..hı burda çok zeki düzgün insanlar var., dertleştiğim insanlar var ama çoğunluk salak..

Bu da sizin tekrar banlanacaginiz gercegini degistirmiyor hadi gule gule.

Kisi kendinden bilir isi. Anlayana.

İşte o kısmı hatırlamıyorum..sağlıklı düşünemediğim bir dönemdi..ben buna kader diyorum..çünkü böyle mantıksız biri değilimdir yaşça büyük insanlar bile benden akıl alır..hayatımdaki en büyük sorunum, çıkmazım bu..bunu yaşayan birileri belki vardır diye düşündüm..

niye evlendiğiniz kısmı hatırlamıyorsunuz öyle mi? İnsanları yargılamayı çok sevmem ama... siz en büyük kötülüğü kendinize yapmışsınız...

ağzını topla!!!!
neden hoşlanmayınca hemen hakaret
kibledim seni hadi canım byyy

ağzını topla!!!!
neden hoşlanmayınca hemen hakaret
kibledim seni hadi canım byyy
bende kibledim hanım efendi mükemmel vazgeçilmez zeki (!)
burada karşıt yorum yapanların hepsi zekasız şişko ve kocasına köle tipler
sen çok zekisin zamanında niye kendi hayatın üstünde söz sahibi olup istediğinle evlenmedin nedeni açık biraz çünkü eşinden vazgeçmedin onun sevgisinden
diğeriyle ne olacağın belli değildi sonra da evlendiğim de ne yaptığımı bilmiyorum lafları
böyle saygısız konu sahibi görmedim bunca konu da üstüne o kadar gidilen konu sahibi var burada ilk sayfadan beri konu sahibine yardımcı olunmuş en ufak hakaret edilmemiş en başta da hatır için evlenilir mi demişle ki çok haklılar

kafasında soru işareti varsa bir insanın bu ilişki şimdi değilse beş sene sonra biter.. uzata uzata bir yere gidemessin.. kes at..

aşk meşk gelip geçici şeyler, :KK16: yuvanın ve eşinin kıymetini bil..yaşının verdiği duygusallıkla yanlış bi adım atma.. kalbinin sesini dinleme sakın,yanıltıyor :KK20: eşinin kıymetini bil, sen şu kafandakileri atsan iyi olan evliliğin dahada iyiye gidecek.. Hoppa sanmaki o aşık olduğunu düşündüğün adamla evlensen daha iyi olacaktı.. hangi aşk ölümsüz ki.. elindekilerin değerini kaybetmeden anlamanı dilerim Hoppa

bende kibledim hanım efendi mükemmel vazgeçilmez zeki (!)
burada karşıt yorum yapanların hepsi zekasız şişko ve kocasına köle tipler
sen çok zekisin zamanında niye kendi hayatın üstünde söz sahibi olup istediğinle evlenmedin nedeni açık biraz çünkü eşinden vazgeçmedin onun sevgisinden
diğeriyle ne olacağın belli değildi sonra da evlendiğim de ne yaptığımı bilmiyorum lafları
böyle saygısız konu sahibi görmedim bunca konu da üstüne o kadar gidilen konu sahibi var burada ilk sayfadan beri konu sahibine yardımcı olunmuş en ufak hakaret edilmemiş en başta da hatır için evlenilir mi demişle ki çok haklılar
boşver canım yaa sinirlenmeyelim
seviyesi belli oldu
editörler bakarlar icabına!!

Daha önce dertleşmiştik kızlar..benim çalkantılı bir ilişkim vardı..başkasına aşık olduğum halde sevgilimi aldatmadım..ve vefamdan dolayı aşık olduğum adamdan vazgeçip 5 yıllık sevgilimle evlendim..tabi eşimi sevmiyorum nefret ediyorum diyemem ama..duygularım sürekli değişiyor..bazen eşimle iyi ki evlendim çok mutluyum diyorum..bazen ondan nefret edip evlendiğim için pişmanlıktan kıvranıyorum..sürekli iniş çıkıştayım..sosyal hayatım, iş hayatım maddiyatım herşeyim iyi, başarılı ve gerçekten güzel bir kadınım..24 yaşında evlenerek hata yaptığımı anladım..henüz hayattan ne beklediğimi bilmeden, aşık olmadan, hazır olmadan evlendim..eşimle geziyoruz, eyleniyoruz, gülüyoruz ama eksik bişeyler var..ben hala aşk acısı çekiyorum..1,5 yıldır unutamadığım bi aşk..onu özlüyorum..onunla yaşayamadıklarımdan dolayı eşimi suçluyorum..napacam bilmiyorum..bir yanım boşanıp kaçmak istiyor..bbir yanım belki toplum baskısı yada eşimle olan arkdaşlığımızdan dolayı evliliğimi sürdürmek istiyorum..ssizce napmalıyım..benle aynı şeyleri yaşayanlar var mı..yyardım edin..
Herkese nasip olmaz seninki gibi koca .adam da kendinde yazık edersin .dusersin elin masalısina Dayağı yedinmi tüh dersin.

Tüm bunları eşim bile bile evlendi benimle..başkasına aşık olduğumu bile bile..
Belki eşinde başkasına aşıktır.o da senin gibi evlenmek zorunda hisetti kendini.
Yok eşim yapmaz diyorsundur belki içinden ama eşinde senin için yok yapmaz diyordur.gecinip gidin işte böyle
Ateşi çakmaşsın sen bastan şimdi niye yanıyorum diyorsun..

X