- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Niye sildin mesajı? Korkma acımayacak.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye sildin mesajı? Korkma acımayacak.........
Burda kimse kimseye yardm edemez..amacimiz sadece dertlesmek ve biseyler paylasmak..bana yapilan elestrilerin tumunu gayetvanlayisla cevapladm..ama bazi duygu problemi olan insanlar hakaretlere varan yorumlar yazdi..burda bana yazan yardm edenn herkese tesekkur ediyorum..ama hakaret edenler gereken cevabi alip sustu..burada ki herkes konu sahibine yardım amaçlı yazmış genelde bende yazdım ama şu son yazdıklarına bakıyorum da yazmasa mıydık acaba tavrı çok itici
Actigim cok fazla konu var..girip tumm cumlelerimi tek tek analiz etsene..sana bir hobi malzemesi oldum sanirim..Öyle mi?
Bu alttakiler de konunuzdan alıntı.
Gerçekten dememişsiniz.
İsterseniz önce siz bir yazdığınızı okuyun.
Niye sildin mesajı? Korkma acımayacak
O adamla bisey yasiyamadm..sadece esimden ayrildigim donmde aramuzda bir cekim oldu..onu gorunce aptal gibi gulumsuyordum..sonra esim engel oldu ve bizi ayirdi..adam da arkasna bakmadi..sadece adami cik fazla ruyalarimda goruyorum..bu da bilincaltma ne kadar yerlestgni gosteriyor..ask mi degl mi bilmiyorum ama 3yildir bir ikilemdeym...esim bnm insan olsrak dunyada en sevdgm kisi..o adam ise ilk kalbmi carptiran kisi..sanirim en bastan ikisini de birakmaliydim..demek ikisi de gercek degilmis..ama haklisiniz..üzülmenize gerek yok o adama aşık değilsiniz,eğer olsaydınız hiç bir kuvvet ayıramazdı.eşiniz gibi davranırdınız
Konuyla değil konu sahibiyle ilgilenenleri gördükçe evet bunu anlamak zeka ve içgörü gerektirir...Off ne saçma bir konu bu. Bir de sadece zeki olan anlarmış. Heralde hımm bu konunun ahlaki değerlerle değil akılla alakası var diye düşünüp kendini haklı görüyor konu sahibi
Niye ben konuya saçma dedim zaten. Zeka gerektirmeyen bir konu olduğunu söyledim bir de. Ama sizle ilgili de şunu söyleyebilirim her hoşunuza gitmeyen yorum için zeka gerek zaten vb cümleler kurmanız pek de zeki bir insanın yapacağı türden değil değil mi?[/QUOTE]TE="hayhuy, post: 39987597, member: 489850"]Konuyla değil konu sahibiyle ilgilenenleri gördükçe evet bunu anlamak zeka ve içgörü gerektirir...
zeka, analiz yeteneği, empati, başka insanların penceresinden bakabilme..tamamiyle zeka ile alakalıdır..konuya yazılan mesajlarda iki eğilim var..bbirinde anlayıp öneri sunan empati kurabilen insanlar..ddiğer tarafta hakaret edip laf sokuşturan tipler var..bbu tamamen algılama, anlama yeteneği yani zekadır..mmesajları baştan okursanız eğer ki buna gerek yok..zzekamı kapasitemi aşşağılayan yorumların üzerine bunu yazdım...zzeka gerçekten önemlidir..haklı olmak gibi bir derdim yok...eeleştiriye açığım..ama hakaret ve aşşağılamalarda gereken cevabı veririmm..[/QUOTE][QU="hayhuy, post: 39987952, member: 489850"]Öncelikle hayatım boyunca haksızlı
Niye ben konuya saçma dedim zaten. Zeka gerektirmeyen bir konu olduğunu söyledim bir de. Ama sizle ilgili de şunu söyleyebilirim her hoşunuza gitmeyen yorum için zeka gerek zaten vb cümleler kurmanız pek de zeki bir insanın yapacağı türden değil değil mi?
zeka, analiz yeteneği, empati, başka insanların penceresinden bakabilme..tamamiyle zeka ile alakalıdır..konuya yazılan mesajlarda iki eğilim var..bbirinde anlayıp öneri sunan empati kurabilen insanlar..ddiğer tarafta hakaret edip laf sokuşturan tipler var..bbu tamamen algılama, anlama yeteneği yani zekadır..mmesajları baştan okursanız eğer ki buna gerek yok..zzekamı kapasitemi aşşağılayan yorumların üzerine bunu yazdım...zzeka gerçekten önemlidir..haklı olmak gibi bir derdim yok...eeleştiriye açığım..ama hakaret ve aşşağılamalarda gereken cevabı veririmm..[/QUOTE][QU="hayhuy, post: 39987952, member: 489850"]Öncelikle hayatım boyunca haksızlı
Niye ben konuya saçma dedim zaten. Zeka gerektirmeyen bir konu olduğunu söyledim bir de. Ama sizle ilgili de şunu söyleyebilirim her hoşunuza gitmeyen yorum için zeka gerek zaten vb cümleler kurmanız pek de zeki bir insanın yapacağı türden değil değil mi?
inanki seni çokkkk kıskandık tövbe tövbe yavvvvv hiç güleceğim de yoktuuuu kocasını aldatan kadınSevgiye ac,aldatilan,terkidilen kadinlarin kiskanciklari burdan baya hissediliyor..ben biseyden övunmuyorum..baskasna asgm da demyorum..esimi sevmiyorum da demoyrum. En bastaki yazimi tam okuyun..ama bikerede anlamazsiniz..isiniz gucunuz yok anlasilan bi 30 kez okuyun demk istedgmi anca anlarsiniz..
inanki seni çokkkk kıskandık tövbe tövbe yavvvvv hiç güleceğim de yoktuuuu kocasını aldatan kadın
Konuyla değil konu sahibiyle ilgilenenleri gördükçe evet bunu anlamak zeka ve içgörü gerektirir...
psikolojik destek almasında fayda var benceBizi görünce neden vazgeçilmez olduğunu anlıyormuş konu sahibi :)
Site olarak ondan vazgeçtik yalnız :)
Siz de çok zekice laflarınızdan dolayı ban yediniz sanırım?[/QUOTE
tüm bunlar senin bir gerzek olduğunu değiştirmez ..
Siz burda çoook şişkoyuuumm kocam beni beğenmiyooo napmalıyım gibi bayağı konuları konuşadurun..bbüyük çoğunluğunuz gerizekalısınız..hı burda çok zeki düzgün insanlar var., dertleştiğim insanlar var ama çoğunluk salak..psikolojik destek almasında fayda var bence