- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
Daha önce dertleşmiştik kızlar..benim çalkantılı bir ilişkim vardı..başkasına aşık olduğum halde sevgilimi aldatmadım..ve vefamdan dolayı aşık olduğum adamdan vazgeçip 5 yıllık sevgilimle evlendim..tabi eşimi sevmiyorum nefret ediyorum diyemem ama..duygularım sürekli değişiyor..bazen eşimle iyi ki evlendim çok mutluyum diyorum..bazen ondan nefret edip evlendiğim için pişmanlıktan kıvranıyorum..sürekli iniş çıkıştayım..sosyal hayatım, iş hayatım maddiyatım herşeyim iyi, başarılı ve gerçekten güzel bir kadınım..24 yaşında evlenerek hata yaptığımı anladım..henüz hayattan ne beklediğimi bilmeden, aşık olmadan, hazır olmadan evlendim..eşimle geziyoruz, eyleniyoruz, gülüyoruz ama eksik bişeyler var..ben hala aşk acısı çekiyorum..1,5 yıldır unutamadığım bi aşk..onu özlüyorum..onunla yaşayamadıklarımdan dolayı eşimi suçluyorum..napacam bilmiyorum..bir yanım boşanıp kaçmak istiyor..bbir yanım belki toplum baskısı yada eşimle olan arkdaşlığımızdan dolayı evliliğimi sürdürmek istiyorum..ssizce napmalıyım..benle aynı şeyleri yaşayanlar var mı..yyardım edin..
bence rahatlık batıyor, eğer şuan ki eşiniz sizi sevmese soğuk davransaydı onun peşinden ayrılmazdınız
Kaçan kovalanır her zaman geçerli bir durum değil..eşimle olmamın tek sebebi bana olan aşkı..benden vazgeçse benim için hiçbir sebep kalmaz bu evlilik için..merak etmeyin bunu denedi..olmadı..
Onu da denedim..psikolojik destek almayı deneyin bence
Kaçan kovalanır her zaman geçerli bir durum değil..eşimle olmamın tek sebebi bana olan aşkı..benden vazgeçse benim için hiçbir sebep kalmaz bu evlilik için..merak etmeyin bunu denedi..olmadı..
Hayyattan tek isteğim kararlarımı kendim verebilmem..bbaskalarının gölgesinden kurtulmam..eeşim bana asık diye çok şanslı olduğumu sanmyrum aslolan bizim duygularımız değil miBir çok insana göre şanlısın bunu biliyorsun değil mi?
Yani...Tüm bunları eşim bile bile evlendi benimle..başkasına aşık olduğumu bile bile..
Hayyattan tek isteğim kararlarımı kendim verebilmem..bbaskalarının gölgesinden kurtulmam..eeşim bana asık diye çok şanslı olduğumu sanmyrum aslolan bizim duygularımız değil mi
Hayattaki neklentim aşk evlilik falan değil...bn yaşayamadığım gençliğimi yaşamak istiyorum..nirileri için yaşamaktan sıkıkldım...hayatımda kimse olsun istemyrum..o adama kavuşmak gibi bi derdim yok..bbn yorulmuşum..yapı olarak evliliğe uygun değildim..erken bi evlilik oldu üstelik bitmesi gereken bi ilşki üstüne oldu bu..Kardeşlerim 2 side aşk evliliği yaptı biri çocuğu doğurduktan sonra ablamı terk edip rus sevgilisine kaçtı
diğeri kardeşim hastalanınca boşandı
Bnm de düşüncem bu..sadece emin olmayı bekliyorum..limseden bi beklentim yok..biten ilişkiye bikere döndüm sonucu ortada bir daha bu hatayı yapıp eskiye dönmem hayattan ders çıkaracak zekadayım..bu kadar üzülüyorsunuz madem ayrılın ozaman eşiniziden, eminim ona çok değer veren biri çıkar karşısına, eski aşkınız size yeşil ışık yakarsa ona gidersiniz, hayatı zindan etmenin anlamı yok sizin eşinize ve kendinize, yazık adama da ayrılın ondan, başta istemeyebilir ama bence hayırlı olan bu olur, yoksa sizin eskiyi unutacağınız yok anladığım kadarıyla, eşiniz içinde üzülmeyin dedğiniz gibi biriyse o kendine çok düzgün kısmet bulur mutlu olabileceği
Hayyattan tek isteğim kararlarımı kendim verebilmem..bbaskalarının gölgesinden kurtulmam..eeşim bana asık diye çok şanslı olduğumu sanmyrum aslolan bizim duygularımız değil mi
Eşim evlenmem için bana bakı yaptı..psikolojik şiddet kullandı...ağladı..etrafımdakilere özellikle aileme kendini sevdirdi..bu gün bosansam ailem onu değil beni suçlar..belki de bu adam çok sinsi biridir..Elbette, aşk kişiliktir kesinlikle katılıyorum.
Sorun eşiniz baskıcı tavrı. Öyle mi?
Konuyu tekrar okuyacağım.