tutarsız duygularım yüzünden bitecek evliliğim

yapıcağınız tek şey bir psikoloğa gözükmek sağlıklı düşüncelere sahip değilsiniz maalesef.

Eşin senin başkasına aşık olduğunu bile bile benimle evlen diyorsa bu bile evlenmemen için neden adamda biraz gurur olur
Evet biz 5 yıldır birlikteydik..bşrlite büyüdük..o bana hissediğim şeyin aşk değil boşluk olduğunu evlenince herşeyin düzeleceğini söyledi..beni buna inandırdı..evlendik ama hiç nişey çözülmedi

Hayat senin hayatın, sen zaten sıkıntını anlatmışsın, hatalarının farkındasın yani erken yaşta evlendim ne istediğimi bilmiyordum. Şuanda da aşık olduğunu düşündüğün (olduğun demiyorum çünkü belkide sadece yaşayamadığın bazı şeylere arzu içindeki) insanla da artık olmayacağını bildiğini söylemişsin. Benim sana önerim bence eşinden ayrı olarak 1 hafta 10 günlük bir tatile çık, hatta onu da arama bu sırada, ona da söyle, gerekiyorsa ufak bir yalanla, bir arkadaşımın durumu çok kötüymüş ona moral vermeye gitmem gerek de, bir arkadaşına git farklı bir şehirde, ya da bir otele git, hangisine fırsatın varsa. O bir hafta 10 günde eşini hiç arama konuşma sadece günlük iyi olduğunu bildiren bir mesaj at seni merak etmesin diye. Döndüğünde eğer eşini gerçekten kalpten özlemişsen, gözün ondan başkasını görmüyorsa bu evliliği sürdür. Yok hayır oyle alalade, olsa da olur olmasa da olur durumundaysan bence ikinize de yazık etme, ayrıl ve kendi yoluna git..

Evliligini baska birisi icin yikma cünkü düsün seni Seven kocan var beraberde egleniyorsunuz ne malum öbür erkeginde sana tavir öyle olacagini.. Sen simdi onla birsey yasamadigin icin böyle düsünüyorsun... Düsünsene belki Hic anlasamicaktin onla kocanin Sana deger verdigi gibi Deger alamayada bilirsin... Ondan Onu unutmaya calis keskelerle hayata bakma.. Kocana sadece odaklanmaya bak baskasi yüzünden evliliginizi tehlikeye atma

Niye evlendin ya. Adama iyilik etmedin bence. Vefa gösterilecek zamanı mı buldun. Başkasına aşıkken. Valla işin zor. Ne diyeyim.
İşte o kısmı hatırlamıyorum..sağlıklı düşünemediğim bir dönemdi..ben buna kader diyorum..çünkü böyle mantıksız biri değilimdir yaşça büyük insanlar bile benden akıl alır..hayatımdaki en büyük sorunum, çıkmazım bu..bunu yaşayan birileri belki vardır diye düşündüm..

eğer eşiniz de başkasına aşık olduğunuzu bile bile sizinle evlendiyse onunla dertleşin, bu konuyu ona açın belki yardımı dokunur
hey Allah'ım ya

Eşinizin normal olmadığı kesin. İlk defa böyle bir erkek tipi gördüm. Kusura bakma ama ben böyle birisi ile evlenmezdim. Eski konunu okudum. Şu an ki eşin ayırmış zaten sizi. Sen ayrılmamışsın adamdan yani.Eşini terk etmişsin, ağlamış zırlamış. Hayatına bu insan girmiş ve şu anki eşin adamın karşısına çıkıp "bu kadın benim çık git hayatından" demiş. Oda her erkeğin yapacağı gibi gitmiş.
Hayır sen böyle bir erkekle neden evlendin ki?

eğer eşiniz de başkasına aşık olduğunuzu bile bile sizinle evlendiyse onunla dertleşin, bu konuyu ona açın belki yardımı dokunur
hey Allah'ım ya

Her ikisi de takıntılı bence.
Beraber dertleşmeliler.
Çok mantıklı.

Bir başkası yok canım...yani eğer ayrılırsam artık aşk istemiyorum 18 yasından beri bir ilişkinin yükünü taşıyorum ben yalnız olmak istiyorum enazından bikaç yıl..yooruldum..

o akere gidecek 5 ay ayrılacaz..işte ozaman sanırım emin olacağım..

Aynı şeyi eşiniz yapsaydı hoşunuza gider miydi?
Vefa yüzünden evlenilir mi yahu?
Boşanın.

o akere gidecek 5 ay ayrılacaz..işte ozaman sanırım emin olacağım..

Biraz ayrı kalırsan, bu olayın alışkanlık mı yoksa aşk mı olduğunu anlarsın. Şuan sana eşine aşık değilmişsin gibi gelebilir, ama bu belkide onu hep yanında hazır bulduğum içindir, hep yanında olduğu için farkına varamamış oaliblirsin. Onunla mutlusun anladığım kadarıyla, ama bazı şeyleri genç yaşta yaşamış olmak yormuş seni..

Biraz ara vermek evde o olmayınca onun kokusunun olduğu bir yerde yaşamak gerçekten kendinden daha emin olmanı sağlayacaktır. Tüm bunların yanında sana eğer ilgilenirsen yoga ve meditasyon yapmanı öneririm. Zihni netleştirerek hayatını düzene sokmakta TM tekniğinin çok bütük yardımı vardır. Eğer bu konulara ilgin varsa biraz araştır derim
Çünkü benim gözlemim senin sorunun ilişkinden ziyade kendinle gibi..

bu anlattığım bela sana basit g3liyor olabilir..ama ben 3 yıldır ağlıyorum..mesele derlerin ne kadar büyük olduğu değil..ölüm acıları geçti ama ben en güzel yıllarımı erkek yüzünden ikilemle geçirdim..bunu yaşamayan bilemez..asla anlayamaz..burdan yada senin tarafından erkekleri birbirine düşüren kadın imajı oluşmuş olabilir..ama ben böyle biri değilim..

Bir başkası yok canım...yani eğer ayrılırsam artık aşk istemiyorum 18 yasından beri bir ilişkinin yükünü taşıyorum ben yalnız olmak istiyorum enazından bikaç yıl..yooruldum..
Canimm her bir kararin arkasindan pismanlikta gelebilir.. Bunu iyi dusun esinde askere gitcekmis Ozaman daha cok emin olursun.. Ama o güne kadar evindeki huzuru bozmamaya calis.. Insallah herseyin diledigin gibi olur

Vefa mı ?Vefa bunun neresinde.
5 yıl bir insanla sevgili ol ama başkasına aşık ol.Git öbürüyle evlen.Evlilikte canın sıkılmış,fazla değer görmüşsün eşinden.O yüzden saçmalamaya başlamışsın.İş hayatın maddiyatını iyileştirip başarılı güzel olabilmişsn ama evlilik kurumunun ne olduğunu,gururun ne olduğunu öğrenememişsin.Eşim başkasını sevdiğimi bile ble evlendi ne demek ya.Kendini düşürdüğün duruma bak.

Seni anlayabiliyorum. Fazla sevilmek, eşinle evlenmek zorunda olduğunu düşündürmüş sana. Sanki her kadın böyle sevilemez, bunu bulmuşsun kaybedersen mutsuz olacaksın, nankörlük yapmış gibi hissedeceksin diye evlenmeye ikna etmişsin kendini. Hani çevremizde ki şartları görüp, halime şükür bulmuşum daha ne istiyorum moduna girmişsin. Zararın neresinden dönersen kardır artık ne diyelim. Eskiyi de unut, istese eşine karşı durabilir o kadın bana aşık diyebilirdi.

Canimm her bir kararin arkasindan pismanlikta gelebilir.. Bunu iyi dusun esinde askere gitcekmis Ozaman daha cok emin olursun.. Ama o güne kadar evindeki huzuru bozmamaya calis.. Insallah herseyin diledigin gibi olur
İyi dileklerin için teşekkür ederim..

Vefa kelimesini yanlış kullanmış olabilirim..yaptığım baştan sona hata..bunu bilmesem bir derdim var demezdim..ben kimseyi aldatmadım..dürüst oldum..bu konuda vijdanım rahat..eşime gelirsek bu onun seçimiydi..ortak seçimimizdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…