• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkü Severler Kulübü

BU sabah gurbetçi abimin izni bitti ve ve 3 yeğenimi, abimi ve yengemi yolcu ettim fransaya. gözlerimde o gurbetin kumlu sızısı taze ve , her yıl daha çok koyuyor bu hasretlik:(

Bedia Akartürk-ya beni de götür ya sende gitme

mrb hanımlarrr...
bende bir türkü aşığıyım, babamın türküleriylre büyüdümden olsa gerek.. sizlerle babamın bağlamasından ve dilinden HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI adlı türküyü paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum..a.s.

penbeli babanım ellerine sağlık nede güzel okumuş en sevdiğim şarkılar arasındadır.

Kızlar sizler bir harikasınız .bilmiyorum sizde de oluyormu ben buradaki seçilen türküleri dinlerken iki gözüm iki çeşme dinliyorum.bende ailesi'nin tamamı gurbette olanlardanım yani tamamem mest oluyorum .her birimizin inanıyorumki farklı hikayaleri vardır .Yinede herkesin yerinde canları sağolsun diyelim.Nephente benim de abimle çocukları yarın Kayseriden yola çıkacaklar ve buradanda Yurt dışına yolcu edeceğim.Zor geliyor.ama yapılacak birşey yok.

BU sabah gurbetçi abimin izni bitti ve ve 3 yeğenimi, abimi ve yengemi yolcu ettim fransaya. gözlerimde o gurbetin kumlu sızısı taze ve , her yıl daha çok koyuyor bu hasretlik:(

Bedia Akartürk-ya beni de götür ya sende gitme

üzüldüm canım ama sana başka bi türkü armağan edeyim ben bayramdan bayrama EMEL TAŞÇIOĞLU SÖYLÜYOR..

Kızlar sizler bir harikasınız .bilmiyorum sizde de oluyormu ben buradaki seçilen türküleri dinlerken iki gözüm iki çeşme dinliyorum.bende ailesi'nin tamamı gurbette olanlardanım yani tamamem mest oluyorum .her birimizin inanıyorumki farklı hikayaleri vardır .Yinede herkesin yerinde canları sağolsun diyelim.Nephente benim de abimle çocukları yarın Kayseriden yola çıkacaklar ve buradanda Yurt dışına yolcu edeceğim.Zor geliyor.ama yapılacak birşey yok.

sağolasın evet herkes yerinde sağolsun, inşallah hepimizin yolcuları sağ ve sağlam evlerine ulaşsın.senağlama

watch

emel taşçıoğlundan hata benim suç benim (Bilemedim kıymetini kadrini) kavalın sesi insanın içini yakıyor dinleyin

söyleyecek kelime bulamıyorum bu şaheser karşısında, sağolasın çok güzel bir seçimdi bua.s.

mrb hanımlarrr...
bende bir türkü aşığıyım, babamın türküleriylre büyüdümden olsa gerek.. sizlerle babamın bağlamasından ve dilinden HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI adlı türküyü paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum..a.s.

teşekkürler hanımlar elbette beğenilmek çok hoş bir duygu..

Back