• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkü Severler Kulübü

Turku dendinmi gelmezmiyim hic turkuleri cok seviyorum insani baska diyarlara birde dertlerini unutturuyoryerimseniben Bu arada arkadasllar nasil parca koyuyorsunuz bi parca koyacamda bilmiyorum:çok üzgünüm:

Turku dendinmi gelmezmiyim hic turkuleri cok seviyorum insani baska diyarlara birde dertlerini unutturuyoryerimseniben Bu arada arkadasllar nasil parca koyuyorsunuz bi parca koyacamda bilmiyorum:çok üzgünüm:

ben de şimdi öğrendim ...parçanızı youtubeden bulup kopyalayın ve buraya yapıştırın...kolay gelsin:teytey:

mrb hanımlarrr...
bende bir türkü aşığıyım, babamın türküleriylre büyüdümden olsa gerek.. sizlerle babamın bağlamasından ve dilinden HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI adlı türküyü paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum..a.s.

watch

emel taşçıoğlundan hata benim suç benim (Bilemedim kıymetini kadrini) kavalın sesi insanın içini yakıyor dinleyin

ooooooooooo yapmışınız bile:nazar: galiba bir problem var...ayrıca benim eklediğim yavuz bingölün parçasındada bir problem var gibi:sm_confused:

hmmmm peki canim parca aciliyormu yoksa sorunmu var parcada eger sorun varsa söyle yap youtubedeki göruntunun sesini kis taki parca bitene kadar parca bitiktten sonra tekrar dinle parcayi o zaman olur bende de hep öyle oluyordu ben birde öyle denemisttim gercektten ise yaramisttia.s hadii bol sasnllar:dance::teytey:

mrb hanımlarrr...
bende bir türkü aşığıyım, babamın türküleriylre büyüdümden olsa gerek.. sizlerle babamın bağlamasından ve dilinden HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI adlı türküyü paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum..a.s.

babanın yüreğine sağlık canım çok güzel a.s.

mrb hanımlarrr...

çok güzeldi.inan çok beğendim ve çok duyğulandımsenağlamaBabanın ağzına sağlık,senin de emeklerinea.s.

mrb hanımlarrr...

penpeli babanın ağzına sazına sağlık çok güzeldia.s.

mrb hanımlarrr...

penbeli çok şanslısın.ne güzel türkülerle büyümüşsün]

Ben Teşekkür Ederim Arkadaşlar Albümlerini Nete Yüklediğim Takdirde Sizinle Linki Paylaşmak Isterim...özümüz Olna Türk'ün Ağiti Türküyle Kalmaniz Dileğimle...

Back