- 4 Mayıs 2007
- 712
- 3
- 96
- Konu Sahibi Eski_dxuxnya
Yavuz Bingol & Husnu Senlendirici-Ugudur Ugudur Gelir bedir
senağlama
senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turku dendinmi gelmezmiyim hic turkuleri cok seviyorum insani baska diyarlara birde dertlerini unutturuyoryerimseniben Bu arada arkadasllar nasil parca koyuyorsunuz bi parca koyacamda bilmiyorum:çok üzgünüm:
bunu simdilik deniyorum insallah olur cok sevdigim bi turku umarim begenirsiniz canlarim:1hug: www.youtube.com Orhan Hakalmaz - Bir Ay Dogar
ben de şimdi öğrendim ...parçanızı youtubeden bulup kopyalayın ve buraya yapıştırın...kolay gelsin:teytey:
ooooooooooo yapmışınız bilegaliba bir problem var...ayrıca benim eklediğim yavuz bingölün parçasındada bir problem var gibi:sm_confused:
mrb hanımlarrr...
bende bir türkü aşığıyım, babamın türküleriylre büyüdümden olsa gerek.. sizlerle babamın bağlamasından ve dilinden HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI adlı türküyü paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum..a.s.
mrb hanımlarrr...
bende bir türkü aşığıyım, babamın türküleriylre büyüdümden olsa gerek.. sizlerle babamın bağlamasından ve dilinden HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI adlı türküyü paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum..a.s.
mrb hanımlarrr...
mrb hanımlarrr...
RİCA EDERİM CANIM NEDEMEK SENİ MUTLU EDEBİLDİM İSE NE MUTLU BANAPenbeli bu hastane önü benim için çok özel bi türküdür burda görmek güzeldi
Eline sağlık