Türkü Severler Kulübü

ben bu linki 3 kez vermedim yanlızca 1 kez verdim baktım yorum yok kimse yorum yapmayacakmı die espriolsun die tekrar verdim. elbette hiçkimse yorum yapmak zorunda değil canım ama yanılıyorsun diğer verdiklerim hastane önü türküsüydü bu ise ormancı....

aa canım o nasıl laf öyle kimse yorum yapmak zorunda değil... olurmu hiç, ben aksine hepimizin çok beğendiğini -yorum yaptığımızı ama senin cevapları kaçırdığını anlatmaya çalışmıştım.. sakın yanlış anlama asla böyle bir imada bulunmam ben, tanıyanlar bunu çok iyi bilir...

evet incir ağacı linkini de aynı cümlelerle vermişsin şimdi baktım, aynı cümle ile görünce sonunda ki ormancı kelimesini farkedemedim ben..neyse

babanıza saygı ve selamlarımızı iletmeyi ihmal etmeyin lütfena.s.a.s.a.s.a.s.

dost köyünden ayağımı kestiler
bir akılsız baştan gayri nem galdı, nem galdıııı....

aşık mahsuni şerif diyelim mi

( ruhun şad olsun)

Bu topiği açan,katılan tüm üyelere teşekkürler HARİKASINIZ
Bir kaç gündür aralıklarla giriyorum görmemiştim,bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler Nephente.

Bu topiği açan,katılan tüm üyelere teşekkürler HARİKASINIZ
Bir kaç gündür aralıklarla giriyorum görmemiştim,bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler Nephente.

Hoşgeldin yeşilim istediğin türkü varmı? Yada en sevdiğin türkü hangisi, atsaydın buraya hepbirlikte dinlerdik.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…