• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkü Severler Kulübü

Bu topiği açan,katılan tüm üyelere teşekkürler HARİKASINIZ
Bir kaç gündür aralıklarla giriyorum görmemiştim,bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler Nephente.

Sevgili ablacığım davetime gösterdiğin nazik icabetin için çok teşekkür ederim...Kulübümüz adına hoşgeldin diyorum, seni burda görmek çok güzel.

sevgili arkadaşlar tek tek dinledim son eklediğiniz türküleri, yine seçimler çok isabetli.. var olun emi.:1hug:

bir türkülerimizi sevenler adına bende burdayım artık tüm arkadaşlara merhabalar krl tv her salı orhan hakalmazın prg var onu kacırmıyorum

Ordunun dereleri diyelimmi? gerçi küresel ısınma ordunun derelerinide kurutmuş ne yazıkkkk..
Ümit Tokcan - Ordunun dereleri
[youtube]DXMl_XPIiH8[/youtube]

Çok güzel anlamlı bir türkü.Allah kimseyi muhannete muhtaç etmesin .(bağlamayı çok güzel çalmış. Kapı açılınca konsantresini de kaybetmedii helal:)).)
Teşekkürler nephentecimmm.

Amin canım Amin, rabbim kimseyi muhtaç etmesin, muhannetlik zor!!!

:)) evet benim de dikkatimi çekti, kapının gıcırtısı :Roflol:

Yine bi parca benden umarim bu seferde begenirsiniz Turku severlerim:teytey:

www.youtube.com Serhad Rasa Mapusun Icinde Uc Agac Incir dinlemenizi tavsiye ederim sesi tipki Rahmetlli Ahmet Kayaya benziyorsenağlama

bende tam bir türkü hastasıyım çocuklarım daha küçük onları bir büyüteyim bağlama kursuna gitmeyi çok arzu ediyorum beğendiğim sanatçılar en başta orhan hakalmaz zara emel taşcıoğlu

Back