• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkü Severler Kulübü

teşekkürler arkadaşlar, çok güzel türküler paylaşıyoruz burda elbette şarkılar ve özgün müziğimizin de yeri ayrı ve değerli ama şarkı seçimlerini türküden yana yaparsak, kulübümüz rotasını şaşırmaz diye düşünüyorum... sevgilerimle hepinize teşekkür ederim

bende türküyü çok severim kızlarrr
size internette gezerken rasladığımbir türküyü yolluyorum ben çok beğendim sesini çocuğun
[youtube]-7MDKNofzjQ[/youtube]

Canlarim suan bu turkuyu dinliyorum sizinde begeneceginizden eminim umarimda begenirsiniz??yerimseniben www.youtube.com Özgur Akdemir Kirpigin Kasinada Degdigi Zaman dinlemenizi siddetlle tavsiye ederim... Yorumlarinizi bekliyorum arkadasllar bu turkuyu arka arkaya ne kadar dinledim bilmiyrum ama insan hic usanmiyor dinlerken dinledigimde gözyaslarima hakim olamadim o kadar muthiski ahhh ahhhhsenağlamasenağlama

Canlarim suan bu turkuyu dinliyorum sizinde begeneceginizden eminim umarimda begenirsiniz??yerimseniben www.youtube.com Özgur Akdemir Kirpigin Kasinada Degdigi Zaman dinlemenizi siddetlle tavsiye ederim... Yorumlarinizi bekliyorum arkadasllar bu turkuyu arka arkaya ne kadar dinledim bilmiyrum ama insan hic usanmiyor dinlerken dinledigimde gözyaslarima hakim olamadim o kadar muthiski ahhh ahhhhsenağlamasenağlama

bumu canım:) evet çok güzel bir türkü-yorumuda beğendim.içli söylemiş gerçekten,sağolasına.s.

bende türkü dostuyum.bizi anlatan en güzel müzik türküdür.musa eroğlu hayranıyım.alevi müzikleri ve onların türkülerine hayranım.

Back