- 9 Şubat 2010
- 17.826
- 39.730
Ben de aynı soruyu soruyordum kendime.Piraye nerde ? Sen kimsin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı soruyu soruyordum kendime.Piraye nerde ? Sen kimsin ?
Hiç katılmıyorum, her ülkede böyle şeyler yok. Japon kılıçlı adam sokağa fırlayıp kızı doğradı, düğünde havaya ateş açanlar 3 kişiyi vurdu, dolmuştaki şortlu kadına yumruk/tekme gibi haberler emin olun sadece bizim ülkede var.
Erkek arkadaş kızı camdan attı, adam kadını varile koyup yaktı, koca boşanmak isteyen kadını çocuklarının önünde öldürdü haberlerini Avrupada 1 kez olsun duymadım. Bu kadar vahşi şekilde kadın cinayeti sadece bizim ülkede ve Hindistan taraflarında var. Bunları geçtim kadınsan akşam saatlerinde sokakta yürünmüyor özellikle İstanbulda. Tanıdığım pekçok erkek ben erkek halimle korkuyorum, kadınlar araçları varsa bile dikkatli olsunlar dedi şaka gibi.
Ruh halimHalimiz itten beter keyfimiz paşada yok
Hani iyi denilecek bir semtte oturuyorum İstanbulda oyle olayli biyer degildir ama yine de çok güvenli olduğunu dusunmuyorum, o kafa rahatlik yok yani.
Ama avrupada oyle değil gecenin bi yarisi ustumde mini elbisemle sokakta da yururken hiç rahatsiz edilir miyim diye dusunmedim, korkmadim, endişelenmedim birakin öldürülmeyi sözlü olarak dahi rahatsiz edemez ceza cok. Dunyanin her yerinde ol mu yor.
Niye öyle diyorsunuz a dostlar...konu sahibi anlatmış işte "her gün kapımın önünde heroin savaşları oluyor, emekliler yaldır yaldır ölüyor, Dr yok , uçak bileti 2500 CaD , asgari ücret 15 CAD demiş...kadın 16 yıldır orda yaşıyormuş niye inanmiyorsunuz?Ben de aynı soruyu soruyordum kendime.
Ya şuna heroin deyip durma çocuğun suratına gülerken tukuruk sicratiyorumNiye öyle diyorsunuz a dostlar...konu sahibi anlatmış işte "her gün kapımın önünde heroin savaşları oluyor, emekliler yaldır yaldır ölüyor, Dr yok , uçak bileti 2500 CaD , asgari ücret 15 CAD demiş...kadın 16 yıldır orda yaşıyormuş niye inanmiyorsunuz?
Niye öyle diyorsunuz a dostlar...konu sahibi anlatmış işte "her gün kapımın önünde heroin savaşları oluyor, emekliler yaldır yaldır ölüyor, Dr yok , uçak bileti 2500 CaD , asgari ücret 15 CAD demiş...kadın 16 yıldır orda yaşıyormuş niye inanmiyorsunuz? Niye bana taktınız kafayı? Ben kanadaya ayak basmadim nerden bilicem yav?piraye durdum Piraye ciddi mi diye düşünüyorum şu an vallahi
Oldu mu o kadar yav? Ben herşeyi 50 liralık alıyorum. Hiç farketmedim o yüzden....Bizde rekorlar kırılmadı derken bizim son yirmi yıldaki en düşük enflasyon oranlarımızdan o, farkında mısınız?
Oldu mu o kadar yav? Ben herşeyi 50 liralık alıyorum. Hiç farketmedim o yüzden....
Oldu mu o kadar yav? Ben herşeyi 50 liralık alıyorum. Hiç farketmedim o yüzden....
Gözümde telefonunu çıkar diyen dayılar canlandı şu anNiye öyle diyorsunuz a dostlar...konu sahibi anlatmış işte "her gün kapımın önünde heroin savaşları oluyor, emekliler yaldır yaldır ölüyor, Dr yok , uçak bileti 2500 CaD , asgari ücret 15 CAD demiş...kadın 16 yıldır orda yaşıyormuş niye inanmiyorsunuz? Niye bana taktınız kafayı? Ben kanadaya ayak basmadim nerden bilicem yav?
Şimdi de senin ailen seni manipüle ediyor, huzurunuzu kaçıyor ve yanlış bir karar verdirmek üzere:)Konu çok derin, ailenin evlatligi gibi diyeyim anlayın, yüzüne gülüp kullanan cinsten, o nedenle yalnız bırakamıyorum anında manipüle ediyorlar ve huzurum kaçıyor.
Ben İstanbul'un en pahalı semtlerinin birinde oturuyorum, daha dün bizim semtten bir kadın kezzap atmış gelene geçene pencereden.Hani iyi denilecek bir semtte oturuyorum İstanbulda oyle olayli biyer degildir ama yine de çok güvenli olduğunu dusunmuyorum, o kafa rahatlik yok yani.
Gecen gün sosyal medyada bir teyze ile tartıştım,kendisi Almanya'da yaşıyor,gelmiş diyor ki;Türkiye'de insanlar akın akın alışveriş merkezlerine gidiyormuş,her evin önünde ikişer araba varmış bla bla.. ama nankörmüşüz biz.Onlar sabah beşte kalkıp işe gidiyormuş,Türkiye'de kimse çalışmıyormuş falan filan,deliriyorum yeminle deliriyorum.Şu an imkanım olsa koşa koşa giderdim. Çevremdekiler ay nasıl ailenden o kadar uzağa gitmek istersin diyor mesela, ama napim. Ben aileme çok düşkünümdür, yine de dönmezdim valla. Ne kadarrrr kötü olursa olsun Türkiye kadar olamaz, gerçekten söylüyorum insanlar Aç!
Yav konu niye bana döndü. Ben demedim ki konu sahibi dedi. Tamam biz de muhteşem durumda değiliz bunu konu sahibi de bizden iyi biliyodur emin olun zaten ama kapısının önünde hergün heroin savaşı oluyorsa orda da hak hukuk yok demek ki....Ben de dönsün diyorum bu yüzden, evet bizim sokaklarimzda kadın kesmek serbest olduğu için çok mudehale edilmiyor haklısınız ama en azından kolluk güçlerimiz heroin savaşlarına izin vermiyor henüz çok şükür. Konu sahibi de sadece rahatsız olduğu şeyi vurgulamış. Ben de ona şeyettim doğal olarak....Evet ablacım, Kanada'da uluorta, gündüz vakti silahlar ateşleniyor vatandaşlar vurulup yerlere düşüyor. Her yer cinayet vallahi, berbat. Şunu görüyorum ki, reisçilerin beyni sulanmış. 1 haftalığına tatile geliyorum, TVde habire şiddet habire hayattan soğuyorum. Sokakta insanlar her an random şekilde darpa uğrayabiliyor. Bizim toplumun acilen kendine gelmesi gerek, bu su götürmez bir gerçek. Her şey şahane, kalan her yer berbat diyerek şu ülkeye iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Acilen darpa daha çok ceza gelmeli, hiçbir ceza yok hangi haberi izlesem zanlılar ifade alınıp serbet bırakılıyor. Umarım sen de darp edilip karakolda hakkını aramak zorunda kalmazsın çünkü hakkını alamayacaksın.