Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

Bende bruksel tup bebek yucel karaman ve hastaneyi cok begendim memorial cok pahaliydi bahceci nasil fazla para alirim hesabi
Canım bürüksel tüp bebek fiyatları ne kadar açaba nasıl bi yer çok kalabalık olan merkezler bazen çoğu hastayı önemsemiyor gibi geliyor bana cimbizla ozenilecek hasta seciyorlar sanki halbuki bizler nasil o paralsri biriktirip oralara umutlarla gidiyoruz ozensizlik lakait tavirlar her merkez için bir iyi yorum duysam illaki iki kötü yorum da buluyorum çok tuhaf aynı zamanda hem bu kadar iyi hemde bu kadar hastaları nasıl önemsemezler anlatamıyorum bahçeci memorail bu iki merkezde adını duyurmuş merkezler ama hep para işte işin gerçeği demekki......Bürüksel tüp bebek nasıl bi yer bi de fiyat acısından

Ben geçtiğimiz ekim ayında sormuştum rapor geçmiyordu 9bin dediler gayrettepe de zincirlikuyu biliyormusunuz o tarafları

Aret kamar istanbul tüp bebek kendi yeri diye biliyorum benim ofis arkadaşım 9 sene önce yaptırmış ilk deneme pozitif... ama aradım sordum raporlu 5250 dediler ve muayene ücreti birde kan alınırken 80.lira ücret her kan almada bu saçma geldi bana....
Bahçeciyi geçen ekim ayında aradığımda raporluyum diye pek ilgilenmediler kestirip attılar sonra orda yaptırıyım diye 2 kere aradılar

Evet yakin bana orası hemde çok
Tabi raporsuz sigorta geçmiyor orda san Aret kamar daha iyi degilmi canım hem de raporluya 5250 tl ama her tahlilde 80 tl de aslında normal yani diğer merkezlerde raporlar bedavamı yapılıyor ben bilmiyorum inanın kusura bakmayın su an bi dr ve bi merkez bulsam inşallah hemen marta harekete artik geçmek istiyorum

Bizde bahçeci ile tartışmıştık ilk tedaviye basladigimiz zamanlarda asilama icin gittik oraya konustum falan ettik ilac verdi 1 ay kullan dedi ama benim adetim 3 gun sonraydi yine de kullaniyim mi dedim evet dedi 3 gunde nssil etki ederdi bu ilac bana tuhaf gelmişti. Adet oldum kontrollere gittik. Cem di doktorum . Biz iyi seyler demesini bekliyorduk sonucts bi umutls gidiyorsun. Muayene etti hemsiresinin suratina bakti sonra bize dondu .bu degerler siz snne olamazsiniz dedi. Tup bebekle bile sansiniz az demisti . Ogun ne oldugunu anlayamadim yol boyu aglamistik eşimle ..

Şöyle raporu çıkarmak için devlet hastanesine gidiyorsun yada bazı özeller yapıyolar ben devlette çıkardım istedikleri tahliller var benim erken menopozdan dolayı çıkarmıştm tabi hsg çekimi ve spermiogram testini özelde yaptırdık devlet geç sıra veriyor çünkü... sen rapor çıkaramazmısın o zaman ücretler uygun oluyor özellerde

Kıyamam yaaa şey lafı var ya umut taciri resmen öyle kimi yer... ne umutlarla gidiyorsun ama resmen dalga geçiyorlar... banada maltepe üni deki tüp bebek doktoru ÜMİT Özekici öyle demişti fsh 21 amh 4 bunda bi yanlışlık var senin değerlerin böyle olamaz çocuğun olmaz demişti acaba haklımı görücez

Ama bi umutla gidiyorsun sonucta .oyle pat diye soylenmez ki işinin ne kadar haassas bir konu oldugunu. Hastalarinin da hepsinin ortak bir derdi oldugunu unutuyorlar ..

Çıkarabilirim ama eşim burda değil yurt dışında ınşallah 3 ay sonra gelcek ama o gelnee kadar ben tedavine başlamak istiyorum ya ni zaten yumurta rezervi azlığı var bastan sonra tahlil yapıp olan yumurtaları dondursam eşim gelince de tüp bebek yapmak istiyorum insallah tabi yumurta olur sa regli günüm düzenlidir her ay normalde regli dönemi geçiriyorum ama çok ağrılı oluyor ...bu sebeple hatta clife macun sipariş verdim olan yumurtaları kalitesini artirir diye

Aynen isini hakki ile yapan doktor bulmak cok zor hepsinim gözünde hastalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…