• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

Kendi merkezim tedavi gördüğüm bahçeci bursayı öneririm arkadaşlar. Betül hanım çok ilgili ve alakadar. Bahçeci laboratuvarı zaten tartışmaya gerek yok. Muayenede ücretsiz. Bugün tedaviye başladım. Allah'ım lütfenn lütfen hersey yolunda gitsin ve hersey güzel olsun. Hepimizin güzel olsun nolur.

benim tedavim bahçeci fulyada oldu şükür gebeyim benim için en iyi merkez bahçeci en iyi doktor mehmet asoglu
Hayırlı olsun Aylin Hanım. Ben Bursa bahçeci hastasıyım. İnşallah bende buradan böyle güzel haberler veririm . Tedavide önereceğiniz bişey var mı. Yumurta kalitesi için ekstra bişey kullandınız mı. Ancak okuyabiliyorum yorumları soruyorum böyle ama incir kürü soğan kürü yaptınız mı hiç mesela

cnım öncelikle doğru merkezdesin bahçeci gerçekten iyi yer buna inan. Ben bir öncekinde soğan kürü yapmıştım bunda çok öyle şeyler yapmadım ama iyi beslendim yemene içmene dikkat umarım güzel haberler alırsın

Ben de bahçeci Remzi bey diyebilirim.. il dışından gittik ve ilk başlangıçtaki bazı tahlilleri dışarda devlette yapın dedi masraf olmasın diye bir de hastanede çalışan tanıdığı doktoru kendi arayıp yardımcı olun hastam geliyor dedi yanımızda. Doktor remzi abalı gönderdi deyince kendi koşturdu sağ olsun tahliller için oradaki doktor.. hiç fazladan tahlil yaptırmadı bahçecide remzi hoca. Biz sadece tedavi transfer parası ödedik. Ne zaman arasam mesaj atsam döndü ya da hemşireleri aradı.

Bahceci fulyada remzi abali iyi diyorlar bu konu hakkiinda bilgisi olan var mi?nasil bir doktor , ne gibi farkli tedaviler uyguluyor ve hastaya yaklasimi nasil.
Çok olmuş siz soralı ama ben cevaplıyim yine de işinize yarar. Benim doktorum çok iyidir güler güzlüdür ,oturur ,dinler sana göre tedavi programı çıkarır. Ulaşma noktasında sıkıntı yaşamazsınız berfin hanım hemşiresi bir de asiye hanım var başhemşire ikisi mutlala dönüş yapar. Fazladan tahlil falan yaptırmaz. Benim yumurtam olduğu için genetiğe göndermedi çok masraf diye ilerde gerekirse yaparız dedi .. merkeze söylenen saatte gittik hiç beklemedik diyebilirim.

Herkese Allah hayırlısıyla bebiş nasip etsin.Burda baya okudum herkes bahçeci te gitmiş ama ben orda sonuç alamadim.Esra Çabuk Cömertle tanıştım hamileyim şükürler olsun gidecek arkadaşlara onerebilirim.Diyetimden tut tüm düzenimi degistirdi.2 embriyo transfer edildi 2 taneside donduruldu.

En iyi tup bebek merkezi veya en iyi doktor diye bir sey yok. Olumlu sonuc alana doktoruda merkezide iyi olumsuz olanada tam tersi. Ha şoyle bi istisna var tabiki sonucun ne olacagini kimse bilemez zaten hicbir doktorda garanti vermiyor nasiptir bu isler ama doktoruna ulasabilme detayli bilgi alabilme güleryüz ilgi alaka bunlar büyük artılar

evet canım doktorla görüşebilme iyi iletişim kurma önemli ben doktorum mehmet reşit beyde hiç sorun yaşamadım mesela kesinlikle o konularda öneririm kendisini

canım ben kıbrısta merkez bilmiyorum neden orayı düşünüyorsun istanbul için anadolu yakasında bahçeci umutu önerebilirim orda tedavi oldum

canım ben kıbrısta merkez bilmiyorum neden orayı düşünüyorsun istanbul için anadolu yakasında bahçeci umutu önerebilirim orda tedavi oldum
Kardeşim vuruldu, sperm kanalları kopmuş.Tese yöntemi ile çocuk sahibi olacak ama çocuğun olmama ihtimali de var.Kiz çocuk olmazsa ben durmam dedi bizde nikah kiymadik boşanma surecesi yaşamamak için.nikah olmadan da sadece Kıbrıs'ta tüp bebek yapıyorlarmış

Canim tese ile de mi olmuyormuş spermi olmayan erkekler de baba oluyor diye yazılar görmüştüm bahcecide

Her kelimesine katılıyorum
Memorial şişliye gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Ocak ayında denemem oldu ve hiçbir yumurta dollenmedi. Onceden basarı oranı daha yuksekmiş sanırım. Kkda topic var okuyun son zamanlarda pozitif alan kişi sayısı cok az
Bazıları tek geçerim yazmış bazılarıda kesinlikle gitmeyin yazmış kafayı yemek üzereyim. İmtihan ediliyorum şuan oysaki tam memoriale gitmeye karar vermiştim burdayazılanları görünce kötü oluyorum

Bazıları tek geçerim yazmış bazılarıda kesinlikle gitmeyin yazmış kafayı yemek üzereyim. İmtihan ediliyorum şuan oysaki tam memoriale gitmeye karar vermiştim burdayazılanları görünce kötü oluyorum
Bu topiği tesadüfen gördüm şimdi.şişli Memorial’da tüp bebek yaptıranlar topiğine bakarsanız orada herkes size yardımcı olur.yaptıran kişilerden %90 fazlası hamile ben onu gördüm.ayrıca eğer büyük bir problem varsa kişilerde bunun için hiçbir merkezin yapabileceği bir şey olmaz.ben biraz kendimden bahsedeyim.bizde sorun erkek infertilitesi.bende bir problem yok.ilk denemem bahçeci umutta oldu fazla detay vermek istemiyorum nasip kısmet negatif oldu.bende 2.deneme için Şişli Memorial’a gittim ilk denemem de oğlumu kucağıma aldım.kendimi evimde gibi hissettim orada.her neyse.2.deneme için dondurulmuş embriyo transferi oldum şuan yine hamileyim.her merkezin mutlaka olumsuz yönleri vardır ama Şişli Memorial laboratuvar olarak en önde olan hastanelerden biri.eğer Şişli Memorial düşünürseniz doktor tavsiyesi olarak gönül hanım ve Beril hanımı öneririm.ilk görüşme ücretsiz bi gidin görüşün ne demek istediğimi anlarsınız.ayrıca bizim için önemli olan şey ilgi alakadan ziyade bu işin mutfağı yani laboratuvar bunu da söylemek istedim.inşallah sizde memnun kalacaksınız🤗

canım valla memnuniyet sanırım iyi sonuç almaya göre değişiyor ben bursada tedavi oldum bahçecide memnun kaldım ama sen aklında olan her merkezle ön görüşme yap ücretsiz sonra karar ver bence en doğrusu bu

Back