- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Sen neden rapor çıkarmıyorsun ki canım ? İlaçlarda bile baya farkediyor.... şişli memorial de raporsuz 9250 + ilaçlar bilgin olsun canımNeden bu kadar pahali ya verdikleri ilaclarin 1 kutusu 400 lira zaten ooff anam ooff
Bahçeliecler dokmhatika hastane yetersizHangi medicanaydı ?
Bir arkadaşımda beylikdüzünde sorun yaşamıştı o yüzden sormuştumBahçeliecler dokmhatika hastane yetersiz
Sigortamiz yok canim . Ucretli hastayız. ..Sen neden rapor çıkarmıyorsun ki canım ? İlaçlarda bile baya farkediyor.... şişli memorial de raporsuz 9250 + ilaçlar bilgin olsun canım
Kime gitmiş dok ismi var mı orayıda met eden de var kötü diyen de.. Ama bilginiz olsun dok serdar koç araştırın derim. Ben çarşamba görüşmeye e gidicem. 16 sın da ilk negatifimi aldım. Ve tabi dersimi de.Bir arkadaşımda beylikdüzünde sorun yaşamıştı o yüzden sormuştum
Üzüldüm buna... valla canım ilaçlar bünyeye göre değişiyor biliyorsun ben raporlu olduğum halde ilaçlar 2500 fln tuttu çünkü 14 gün iğne kullandımSigortamiz yok canim . Ucretli hastayız. ..sisli iyiymis yine de ilaclar ne kadar civarı peki bilgin var mi ortalama ?
Bilmiyorum ki adını sormadım hiç... bende 20sinde negatifi mi öğrendim ama biraz bütçemi toparlayıp özelde yaptırıcam ama dediğin doktorada bakarımKime gitmiş dok ismi var mı orayıda met eden de var kötü diyen de.. Ama bilginiz olsun dok serdar koç araştırın derim. Ben çarşamba görüşmeye e gidicem. 16 sın da ilk negatifimi aldım. Ve tabi dersimi de.
Aret kamar hastane ücreti uygun ama kan tahlilleri bile ekstra 80 liraymış bence orasıda sırf para gibi geldiMaalesef cnm bahçeciyi hiç konuşmayalım. Herşeyi.
2.500 se sigortali sigortasiz ne kadar farkeder acaba☺ ben sana niye cok soru soruyorum anlamadim kusura bakma nolurÜzüldüm buna... valla canım ilaçlar bünyeye göre değişiyor biliyorsun ben raporlu olduğum halde ilaçlar 2500 fln tuttu çünkü 14 gün iğne kullandım
Bildiğim şeylerse tabiki sor canım birbirimize yardım etmemiz lazım zor süreçler yaşıyoruz helede bu yakın zamanlar da2.500 se sigortali sigortasiz ne kadar farkeder acaba☺ ben sana niye cok soru soruyorum anlamadim kusura bakma nolur
Cok paraBildiğim şeylerse tabiki sor canım birbirimize yardım etmemiz lazım zor süreçler yaşıyoruz helede bu yakın zamanlar da
Bu arada rapor olmasa ilk alınan ilaçlar benim 6500 civarı tutuodu
Ahh anam gitme daha lazımız birbirimizeeCok paraben nerelere gideemmm basima hangi duvara vuraamm
Her kelimesine katılıyorumŞişli Memorial tüp bebek merkezine gitmeyin. Ekip tam bir fiyasko ciddiyet yok ve takip yok sürekli hatalar yapılıyor çok soru sorarsanız "canınız ne isterse onu yapın" gibi lakayt cevaplar alabiliyorsunuz . Paranızın tamamı alındıktan sonra doktorunuz ve hemşireler tarafından bırakın bir merhabayı selam bile alamıyorsunuz. Yumurta toplama gününde 4 folikülümde erken çatlama olunca direkt olarak ki kalan 1 yumurtam olmasına rağmen hemen bir sonraki tedavideki indirimden bahsediyorlar.Onlar için para ve ıstatistik tutmaları adına rakamdan ibaretsiniz. Hepsini ve çok daha fazlasını yaşadım. Semra Hanımın ekibi diye gitmeyin .İlk gün haricinde "5 dakikasını ayırıyor "Semra hanımı görme ihtimaliniz bile yok.Psikolojiniz alt üst olmuş halde ortada kalırsınız.
3bin falan tutmuştu galiba parca parca alıyorduk doktor oyle ayarliyordu. Bir dahaki kontrole kadar yenileniyorduAhh anam gitme daha lazımız birbirimizeesenin ilaçlar ne kadar tuttu ki
Bahçeciyi pek düşünmüyorum hatta bi çok insandansan sadece para odaklı olduklarını bin de bir gelen hastalara ilgi li olduklarını özenin sıfır olduğunu duymuştum o yüzden orayı sildim bile aklından ama tabiki bilemiyorum aret kamar i de duydum çok iyi bi dr olarak fakat hangi hastanede nasıl yani bi onu araştırmadım aslında çok başarılı olarak duydumBenimde kadın doğum özel doktorum semra hanımı tercih etmemi istemişti ki o hastanede tüp bebek doktoru olduğu halde semra hanımı önerdi ama bende kararsız kaldım bahçeci mi semra hanım mı aret kamar mıçok çelişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?