- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim. Novafertil tup bebek merkezinde ali sami gurbuz du doktorum. Gercekten her zaman ve her konuda cok memnun kaldikKonyada hangi merkez isim alabilirmiyim canım... Allah bebeklerinle ailenle sağlıklı yaşam nasip etsin inşallah biz isteyenlere de versin bebiş aminmnnn
Çok teşekkür ederim ve elbette yazarım. İlk olarak Semra hanım araştırdıysanız konusunda uzman ve birçok başarıya imza attığı lanse edilen Şişli memorial tüp bebek merkezinin de başkanı. Buna güvenerek ve tüm hastaların takibinde kurulda yer aldığı söylenerek tedaviye başlanıyor.Ancak işin aslı ekipte yer alan 9 doktordan biri sizinle ilgileniyor ve sözde tüm ilaç dozlarınız tahlil ve folikül ölçümlerinize bakılarak kurula sunuluyor. Semra hanım perşembe cumartesi pazar günleri hastanede bile değil ki kurulda yer alsın. Yani kurul dedikleri kendi doktorunuz yada onu onaylayacak bir başka doktor daha . Bu süreçte doktorum İpek hanımdı ve ağzından hangi doz çıktıysa o uygulandı ortada bir kurul yoktu bu süreçte farklı 2 doktorla karşılaştım onların benden haberi bile yoktu değerlendiriyor olsalardı ufakta olsa bir fikirleri olurdu. Bu ilk kandırmacaları. Gelelim hatalarına.tedavimin 3. gününde eşimin tahlillerinin parası bizden alınmış olmasına rağmen tahlillerin yapılmadığını öğrenmemizde ilk kusurları. Aynı gün ilaç uygulama eğitimi veren hemşirenin 2. Ilacın saatini yanlış söylemiş olması ikinci hataları. ( Bu hatalarını düzeltmek için saatlerce telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım.) İlaç uygulama saatindeki hatanın sebebini irdelediğimde (ne zaman istersen o zaman uygula)demiş olmalarına hata bile diyemiyorum bu kadar lakayt umursamaz bizlerin yaşadıklarının hiç ama hiç önemli olmadığı duruma ne denir bilemiyorum çünkü. Tedavimle ilgilenen doktor İpek hanımın "ilaç dozunuzun artmasını istemeyiz tedavinin sonlarına doğru azalabilir bu normal olandır "demesinden sonra ilaç dozumu arttırması ,eşim ve bende biryerlerde hata var tedaviyi bırakmalıyız noktasına gelmemizi sağlamaları bir başka hata. Yumurta toplama günü gelişmiş 5 folikülle girip bir yumurta toplayabilmeleri 4 yumurtamın toplama işleminden hemen önce çatlaması ve değerleriniz bunu göstermiyordu kusura bakmayın deyip ikinci tedavide (indirimli olduğu hemen belirtilerek)Buna dikkat ederiz demeleri hata değil ettik dışı. Bu yaşadığım olumsuzluğa rağmen İpek hanımın yanıma gelmeyip bunun sebebini öğrenmek için benim görüşme talep etmem bir başka hata. 1 yumurtam kalmış döllenip döllenmeyecegi belli değil yaşadığım yere Bandırmaya dönerken o travmanın üzerine yolda aranmış olmam ve ertesi güne Semra hanımla randevu ayarladık gelin denmesi (sorun yaşandığında Semra hanım görüşürmüş) ve neden hastanedeyken söylemediniz dediğimde rutinimiz böyle söyleme gereği duymadık cevabını almam artık sayamayacağım bir hataları daha. Ve bitmedi... transfer günüm . Mesane dolgunluğu için poliklinik yani doktorların bulunduğu katta sıvı alımı yaparken İpek Hanım yani doktorumun benimle ilgilenen Ezgice Elif hemşirenin bırakın nasılsınız nasıl oldunuz demeyi bana ve eşime bir selam bile vermemiş olmaları. Bunu da geçtim transferim için hazırlıklar tamamlanıp transferimi gerçekleştirecek doktor Yücel beyin içeri girip stresten elinizin ayağınızın titrediği bir anda transfer öncesinde o yerde içeri girip dalga geçercesine bugün size 2 embriyo transfer edecez demesi ise (ki tek yumurtam kalmıştı yukarıda da yazmıştım)tarifsiz bir vurdumduymazlık ciddiyetsizlik . Pot kırdığını farketmesiyle apar topar bir transfer sorduğum sorulara üstün körü cevaplarla oradan uzaklaşması. Bu kadarı yeterli mi bilmiyorum .Çok geçmiş olsun sakıncası yoksa biraz detaylı bilgi alabilir miyim.
Diğer merkezi bilmiyorum canım ancak sadece şunu söyliycem ben Şişli memorialin laboratuarında çalışan Semra Hanımın ekibinde yer alan bir tanıdığımızın referansıyla gittim ve bunları yaşadım ki bize referans olan kişi hala orada çalışıyor. Yine de en azından benim doktoruma gitmeyin kimse yaşadıklarımı yaşamasın. Allah yardımcınız olsunInanın çok üzüldüm su an bende orayı düşünüyorum çok olumlu şeyler duydum orayla ilgi li ama birde ferti jin var merkez duydunuz mu
Semra Kahramanı tercih ederseniz ilk gün dışında görme ihtimaliniz randevu talep ederseniz belki olabilir. Bandırmada yaşıyorum yaşadığım olumsuzlukları hastanede halkla ilişkilere ve sonucu öğrenmek isteyen hastane çalışanlarına ilettiğimde hep Semra hanımla görüşmek istediğimi söyledim. Aldığım cevap İstanbula gelin oldu. Bir 5 dakikasını ayırıp benimle telefonda dahi görüşmedi .Benimde kadın doğum özel doktorum semra hanımı tercih etmemi istemişti ki o hastanede tüp bebek doktoru olduğu halde semra hanımı önerdi ama bende kararsız kaldım bahçeci mi semra hanım mı aret kamar mı çok çelişiyorum
Ahahahah kendimi gordum dun negatif sonuc aldim bugun hastane arayisindayim.aynen perşembe negatifi aldıktan sonra bir daha yaptırmam etmem derken bugün kendimi tekrardan doktor arayışında buldum
Çok geçmiş olsun başınıza gelenleri okudum üzücü bir durum... ben devlet hastanesinde ilk yaptırdım sonuç negatif tabiki.... işte şuan araştırırken herşeye dikkat ediyo insan benimde kendi doktorum diyince iyidir diye düşündüm tabi ama başına gelmeden insan bilemiyorSemra Kahramanı tercih ederseniz ilk gün dışında görme ihtimaliniz randevu talep ederseniz belki olabilir. Bandırmada yaşıyorum yaşadığım olumsuzlukları hastanede halkla ilişkilere ve sonucu öğrenmek isteyen hastane çalışanlarına ilettiğimde hep Semra hanımla görüşmek istediğimi söyledim. Aldığım cevap İstanbula gelin oldu. Bir 5 dakikasını ayırıp benimle telefonda dahi görüşmedi .
Cok gecmis olsun bu yasanilanlar insani gercekten cok yipratiyor seni dusunen yok sen sadece bir kaynaksin onlar icin para kaynagi bir cumlenin bile seni ne kadar uzebilecegini bilmiyorlar cunku sen onlar icin bir kaynaksin para kaynagi bu hale nasil geldik neden geldik anlamiyorum cok uzucu bir durum cok gecmis olsun.Diğer merkezi bilmiyorum canım ancak sadece şunu söyliycem ben Şişli memorialin laboratuarında çalışan Semra Hanımın ekibinde yer alan bir tanıdığımızın referansıyla gittim ve bunları yaşadım ki bize referans olan kişi hala orada çalışıyor. Yine de en azından benim doktoruma gitmeyin kimse yaşadıklarımı yaşamasın. Allah yardımcınız olsun
Canım şöyle raporlu 7300 + muayene ücreti + ilaçlar bahçeci fiyatı sende rapor varmıydı?Ahahahah kendimi gordum dun negatif sonuc aldim bugun hastane arayisindayim.
Bu arada bahcrcide ortalama foyat3 ne kadar
Maalesef yok rapor raporsuz ne kadar acabaCanım şöyle raporlu 7300 + muayene ücreti + ilaçlar bahçeci fiyatı sende rapor varmıydı?
Hangi medicanaydı ?Merhaba ben İnsta dan bak dr serdar koç ben çarşama gidip görüşüncem elektirik de alırsam mart gibi başlıycam. Bu da benim 2 nci denemem olacak. Bir önceki medicana daydı. Asla tavsiye etmem.
Yaşadıklarinizi şok içerisinde okudum. Benim tedavi gördüğüm ve ilk seferde gebe kaldığım tüp bebek merkeziyle sizin yazdıklarınız arasında uçurum var. 8 ayda bu kadar değişim oldu mu acaba. O kadar ilgili ve titiz bir yerdi ki bir ilaç için hem msj atılır hem de hemşire tarafından aranırdım. İpek hanım da benim doktorumdu o kadar tatlı güler yüzlü ilgili bir doktordu ki test sonuçları için bile arıyordu beni. Ben tekrar böyle bir tedaviye başlasam gözüm kapalı Şişli Memoriali tercih ederdim. Çok güzel işleyen bir sistemleri var. Doz ile ilgili yazdıklarınızda çok ilginç gercekten çünkü İpek hanım galiba şu doz olur dediğinde Semra hanım başka dozu uygun gördüğü için o dozdan başladım. Sizin adınıza çok üzüldüm ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu biliyorum bundan sonrası iyi olsun sizin için.Çok teşekkür ederim ve elbette yazarım. İlk olarak Semra hanım araştırdıysanız konusunda uzman ve birçok başarıya imza attığı lanse edilen Şişli memorial tüp bebek merkezinin de başkanı. Buna güvenerek ve tüm hastaların takibinde kurulda yer aldığı söylenerek tedaviye başlanıyor.Ancak işin aslı ekipte yer alan 9 doktordan biri sizinle ilgileniyor ve sözde tüm ilaç dozlarınız tahlil ve folikül ölçümlerinize bakılarak kurula sunuluyor. Semra hanım perşembe cumartesi pazar günleri hastanede bile değil ki kurulda yer alsın. Yani kurul dedikleri kendi doktorunuz yada onu onaylayacak bir başka doktor daha . Bu süreçte doktorum İpek hanımdı ve ağzından hangi doz çıktıysa o uygulandı ortada bir kurul yoktu bu süreçte farklı 2 doktorla karşılaştım onların benden haberi bile yoktu değerlendiriyor olsalardı ufakta olsa bir fikirleri olurdu. Bu ilk kandırmacaları. Gelelim hatalarına.tedavimin 3. gününde eşimin tahlillerinin parası bizden alınmış olmasına rağmen tahlillerin yapılmadığını öğrenmemizde ilk kusurları. Aynı gün ilaç uygulama eğitimi veren hemşirenin 2. Ilacın saatini yanlış söylemiş olması ikinci hataları. ( Bu hatalarını düzeltmek için saatlerce telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım.) İlaç uygulama saatindeki hatanın sebebini irdelediğimde (ne zaman istersen o zaman uygula)demiş olmalarına hata bile diyemiyorum bu kadar lakayt umursamaz bizlerin yaşadıklarının hiç ama hiç önemli olmadığı duruma ne denir bilemiyorum çünkü. Tedavimle ilgilenen doktor İpek hanımın "ilaç dozunuzun artmasını istemeyiz tedavinin sonlarına doğru azalabilir bu normal olandır "demesinden sonra ilaç dozumu arttırması ,eşim ve bende biryerlerde hata var tedaviyi bırakmalıyız noktasına gelmemizi sağlamaları bir başka hata. Yumurta toplama günü gelişmiş 5 folikülle girip bir yumurta toplayabilmeleri 4 yumurtamın toplama işleminden hemen önce çatlaması ve değerleriniz bunu göstermiyordu kusura bakmayın deyip ikinci tedavide (indirimli olduğu hemen belirtilerek)Buna dikkat ederiz demeleri hata değil ettik dışı. Bu yaşadığım olumsuzluğa rağmen İpek hanımın yanıma gelmeyip bunun sebebini öğrenmek için benim görüşme talep etmem bir başka hata. 1 yumurtam kalmış döllenip döllenmeyecegi belli değil yaşadığım yere Bandırmaya dönerken o travmanın üzerine yolda aranmış olmam ve ertesi güne Semra hanımla randevu ayarladık gelin denmesi (sorun yaşandığında Semra hanım görüşürmüş) ve neden hastanedeyken söylemediniz dediğimde rutinimiz böyle söyleme gereği duymadık cevabını almam artık sayamayacağım bir hataları daha. Ve bitmedi... transfer günüm . Mesane dolgunluğu için poliklinik yani doktorların bulunduğu katta sıvı alımı yaparken İpek Hanım yani doktorumun benimle ilgilenen Ezgice Elif hemşirenin bırakın nasılsınız nasıl oldunuz demeyi bana ve eşime bir selam bile vermemiş olmaları. Bunu da geçtim transferim için hazırlıklar tamamlanıp transferimi gerçekleştirecek doktor Yücel beyin içeri girip stresten elinizin ayağınızın titrediği bir anda transfer öncesinde o yerde içeri girip dalga geçercesine bugün size 2 embriyo transfer edecez demesi ise (ki tek yumurtam kalmıştı yukarıda da yazmıştım)tarifsiz bir vurdumduymazlık ciddiyetsizlik . Pot kırdığını farketmesiyle apar topar bir transfer sorduğum sorulara üstün körü cevaplarla oradan uzaklaşması. Bu kadarı yeterli mi bilmiyorum .
Oda 10.500 demişti arkadaşım tabi muayene fln ekstraMaalesef yok rapor raporsuz ne kadar acaba
Neden bu kadar pahali ya verdikleri ilaclarin 1 kutusu 400 lira zaten ooff anam ooffOda 10.500 demişti arkadaşım tabi muayene fln ekstra
Aynen size katiliyorum ben de sisli memoril dan cok memnun kaldim. Mesajlar aranmalar saatli ve dakiklerdi. O kadar titizdi ki doktorum her seyi tek tek anlatti ve cok icten davrandi. Benim doktorum gunseli hanimdi.su an 4 aylik hamileyim 4 tane daha dondurulmus embriyom var. Ben gozum kapali memoriali tek gecerim. Sizin adiniza uzuldum sanki tum aksilikler sizin basiniza gelmis gibi. Bende eylul ekim ve aralik aylarinda surekli 2 gunde bi memorialdaydim. 3 transferim tuttu. Bunlar biraz kisisel surecler. Embriyo kalitesi yumurta kalitesi kader kismet her sey tedaviyi etkiliyor. ALLAH en kisa zamanda nasip etsin insallah bebeginiziYaşadıklarinizi şok içerisinde okudum. Benim tedavi gördüğüm ve ilk seferde gebe kaldığım tüp bebek merkeziyle sizin yazdıklarınız arasında uçurum var. 8 ayda bu kadar değişim oldu mu acaba. O kadar ilgili ve titiz bir yerdi ki bir ilaç için hem msj atılır hem de hemşire tarafından aranırdım. İpek hanım da benim doktorumdu o kadar tatlı güler yüzlü ilgili bir doktordu ki test sonuçları için bile arıyordu beni. Ben tekrar böyle bir tedaviye başlasam gözüm kapalı Şişli Memoriali tercih ederdim. Çok güzel işleyen bir sistemleri var. Doz ile ilgili yazdıklarınızda çok ilginç gercekten çünkü İpek hanım galiba şu doz olur dediğinde Semra hanım başka dozu uygun gördüğü için o dozdan başladım. Sizin adınıza çok üzüldüm ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu biliyorum bundan sonrası iyi olsun sizin için.
Merhaba Allah tamamina erdirsin gebeliginizi toplam maaliyet ne kadar tutu sisli memorial deAynen size katiliyorum ben de sisli memoril dan cok memnun kaldim. Mesajlar aranmalar saatli ve dakiklerdi. O kadar titizdi ki doktorum her seyi tek tek anlatti ve cok icten davrandi. Benim doktorum gunseli hanimdi.su an 4 aylik hamileyim 4 tane daha dondurulmus embriyom var. Ben gozum kapali memoriali tek gecerim. Sizin adiniza uzuldum sanki tum aksilikler sizin basiniza gelmis gibi. Bende eylul ekim ve aralik aylarinda surekli 2 gunde bi memorialdaydim. 3 transferim tuttu. Bunlar biraz kisisel surecler. Embriyo kalitesi yumurta kalitesi kader kismet her sey tedaviyi etkiliyor. ALLAH en kisa zamanda nasip etsin insallah bebeginizi