Kesinlikle oyle nasil secim yapcaz nasıl bu yola devam edecez bilmiyorum kızlar ferti jin tüp bebek merkezinide bi araştırın orası etilerdeAynen isini hakki ile yapan doktor bulmak cok zor hepsinim gözünde hastalar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021
- Konu Sahibi Sonumut01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek merkezi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Orasi da pahalıymış sanki oyle duydumKesinlikle oyle nasil secim yapcaz nasıl bu yola devam edecez bilmiyorum kızlar ferti jin tüp bebek merkezinide bi araştırın orası etilerde
Tüp bebek fiyatları 9.500 tl muane ücreti bi kere alınıyor 450 tl ve artı olarak ta ilaç masrafları yani yine 16 bin 17 bin i gözden çıkarmak gerekiyor sanırım bu merkez içindeOrasi da pahalıymış sanki oyle duydum
- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Rahat bi 20 bin olucak aslindaTüp bebek fiyatları 9.500 tl muane ücreti bi kere alınıyor 450 tl ve artı olarak ta ilaç masrafları yani yine 16 bin 17 bin i gözden çıkarmak gerekiyor sanırım bu merkez içinde
Gene paramızla rezil olmayalımRahat bi 20 bin olucak aslinda
- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Parraaa bizzz deee sohret bizdeeGene paramızla rezil olmayalım
Aynen anlarmı onlar gelsin hasta gelsin para başka düşünce yokkkAma bi umutla gidiyorsun sonucta .oyle pat diye soylenmez ki işinin ne kadar haassas bir konu oldugunu. Hastalarinin da hepsinin ortak bir derdi oldugunu unutuyorlar ..
Özelde belki sana havuz yaparlar en azından eşin gelene kadar dondururlar... ben biosteron-dhea kullanmıştım 3 ay boyunca yumurtalar iyi olsun diyeÇıkarabilirim ama eşim burda değil yurt dışında ınşallah 3 ay sonra gelcek ama o gelnee kadar ben tedavine başlamak istiyorum ya ni zaten yumurta rezervi azlığı var bastan sonra tahlil yapıp olan yumurtaları dondursam eşim gelince de tüp bebek yapmak istiyorum insallah tabi yumurta olur sa regli günüm düzenlidir her ay normalde regli dönemi geçiriyorum ama çok ağrılı oluyor ...bu sebeple hatta clife macun sipariş verdim olan yumurtaları kalitesini artirir diye
- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Yasadiklari ev gezdikleri yerler zatennn ollayyyyyyy hepsi yolduklariyla oldu . O bi tane 20 yil cocugu olmayan kadin vardi. Muayene ye giderken o da ordaydi . En son dogurmustu instada gordum . Direk dedim ki acaba kac para kitlediler bunlara yazik diye .. doğumu bile onlar yapmisti .. dunya para .Aynen anlarmı onlar gelsin hasta gelsin para başka düşünce yokkk
- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Aa bana da verdi bu ay ondan hatta bugun konusmsya gittik doktorla 2 tane ilac verdi biri o dediginden .bana da 2 ay kullan sonra yine gel dediÖzelde belki sana havuz yaparlar en azından eşin gelene kadar dondururlar... ben biosteron-dhea kullanmıştım 3 ay boyunca yumurtalar iyi olsun diye
Kullandın mı peki canımAa bana da verdi bu ay ondan hatta bugun konusmsya gittik doktorla 2 tane ilac verdi biri o dediginden .bana da 2 ay kullan sonra yine gel dedi
- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Yarim basliycam insallah . Aro sutu bal polen alicm bi de kalitesini arttirsin doyeKullandın mı peki canım
Onların da iyisini nerden bulabiliriz ki güvenilir yerler varmı ?Yarim basliycam insallah . Aro sutu bal polen alicm bi de kalitesini arttirsin doye
- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bizim burda aktar var ordan alicam ben hic bilmiyorum neye guvencegimzii zaten hrrsey hormonlu dogal bisey bulmak imkansiz ye gitsinOnların da iyisini nerden bulabiliriz ki güvenilir yerler varmı ?
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Canim hastalarıyla ilgili para kinusu digerlerinde uygun ben cok arastirmistim iki defa yaptim 1 cisi tutma dondurulmuslarla oldu toplam 18 bini buldu genetikte yapmistik hoca cok iyi ikizlerim oldu sukurCanım bürüksel tüp bebek fiyatları ne kadar açaba nasıl bi yer çok kalabalık olan merkezler bazen çoğu hastayı önemsemiyor gibi geliyor bana cimbizla ozenilecek hasta seciyorlar sanki halbuki bizler nasil o paralsri biriktirip oralara umutlarla gidiyoruz ozensizlik lakait tavirlar her merkez için bir iyi yorum duysam illaki iki kötü yorum da buluyorum çok tuhaf aynı zamanda hem bu kadar iyi hemde bu kadar hastaları nasıl önemsemezler anlatamıyorum bahçeci memorail bu iki merkezde adını duyurmuş merkezler ama hep para işte işin gerçeği demekki......Bürüksel tüp bebek nasıl bi yer bi de fiyat acısından
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Insallah güzel haberlerini aliriz canimBende bahçeci ile görüşmeyi dusunuyorum tanidigim iki kisi cok memnun kaldi burdaki doktorumda bahçeci fulyada bi doktoru öneriyor bakalim nezaman giderim
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım benim doktorum mustafa bahçeciydi kübra hocamla birlikte takip ettiler tedaviyi şimdi sgkda geciyor ben giderken yoktumeraba hangi bahçeci ve doktorunuz kimdi ? bahçeci fulya mehmet reşit asoğlu ve aret kamar arasında kaldım da...
- 26 Mart 2019
- 185
- 92
- 18
- 40
Bahceci fulyada remzi abali iyi diyorlar bu konu hakkiinda bilgisi olan var mi?nasil bir doktor , ne gibi farkli tedaviler uyguluyor ve hastaya yaklasimi nasil.
canım kendisi benim doktorum olur :) çok iyi bir doktordur remzi hocam. Çok ilgili çok güzel bilgilendirir süreçlerde doçent zaten aynı zamanda zaten bir çok yöntem ve teknikleri var sadece bahçecide olan ön görüşmesi ücretsiz git görün bence
- 12 Mart 2018
- 602
- 512
- 53
- 47
Canım kesinlikle bahçeciyi öneririm sana doktorum sabri cavkaytardı kendisi ve tatlı asistanı sağolsun tüm sorularımı hiç yorulmadan cevapladı sabri hocam tüm mesajlarıma dönüş yaptı ilgiden çok memnundum benParadan baska hic birseye deger vermeyen tup bebek merkezleri yordu beni hastaneler bizleri sadece bir kazanc kapisi olarak goruyor illaki yuzde yuz memnuniyet beklenemez ama basarisi yuksek ve ilgili bir tup bebek merkezi onerisi bekliyorum.
doğru söylüyosun canım tek diceğim şifa olsunBizim burda aktar var ordan alicam ben hic bilmiyorum neye guvencegimzii zaten hrrsey hormonlu dogal bisey bulmak imkansiz ye gitsin