• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

araştırıyım bende o zaman şey de demiyolar mı erken menopoza faydası olan bişey diye ilaç almak istemiyorum daaa
Ilaclara hormonlarimiz mafoluyor bazen sey dusunuyorum .. Acaba doktorlar bize ilac veriyorlar ama horminlarimizla oynayip daha cok para kazandiralim onlara diye verdiklerini bile dusunuyotum

Ilaclara hormonlarimiz mafoluyor bazen sey dusunuyorum .. Acaba doktorlar bize ilac veriyorlar ama horminlarimizla oynayip daha cok para kazandiralim onlara diye verdiklerini bile dusunuyotum
valla her doktor farklı kimisi öyle kimisi sağlık için... benim fsh 21di cyclo-prognova kullandım tüp bebeğe kadar 16ya düştü mecburdum kullanmaya ama şimdi bıraktım bakalım diğer ay nolcak :D

valla her doktor farklı kimisi öyle kimisi sağlık için... benim fsh 21di cyclo-prognova kullandım tüp bebeğe kadar 16ya düştü mecburdum kullanmaya ama şimdi bıraktım bakalım diğer ay nolcak :KK70:
Napail koyun gibi kim nereye guderse oraya gidiyoruz😂😂

ee kaldık mı ortada hangi hastane hangi doktor herkes farklı tecrübe edinmiş doktorlardan biz napcaz :KK70:
Ama ilki tutmuyor genelde 😂 bi de dondurulmus olanlar daha cabik tutuyormuş. Benim taze transferdi çünkü opu yapildi 5 gun sonra trasfer oldu . Rahim hazir degildi demekki

Yasadiklariniza inanın çok üzüldüm hickimse böyle bir tecrübeyi haketmiyor.Allah ellerine düşürmesin inanın çoğu merkez aynı insanların çaresizliğini çok güzel kullanıyorlar. Ben kendimden örnek vermeyim vakıf hastahanesinde 1 yılim gitti eski doktorum ilaçtan parası götürdü ameliyatlar neler neler sabaha kadar yazabilirim. Sonra memorial karar verdik bilmiyorum ayaklarım beni oraya götürdü. Yumurta rezervim azaldığı içinBana bu merkezde havuz uygulamasi yapıldı.Ilk tedavime femerayla başlandı 1 embriyo donduruldu 2.tedavime 1 regl sonra başladı 3 embriyo donduruldu. Şuan transfer asamasindayim Semra hanımın tüm dosyaları gördüğünü bende düşünmüyorum mümkün değil. Bana herseferinde ilk tedavimde başka başka doktor baktı ve takipler esnasında taze transfer yaparız dediler halbuki ben ameliyat olacaktım. Bunu her seferinde yineleyip durdum toplama günü günseli hn dollensin transferini yaparız opu ya başlamadan dedi ona da hayır ameliyatım var demiştim. Yani dosyalar önlerine gidiyor ama ben incelendip bizi çağırdıklarını düşünmüyorum. 2.tedavide ise akillandim beni ilk dinleyen fulya hoca da direttim. Sorun yaşamadım. Ama hemşireler kontrol kısmında haklarını yiyemem çok ilgilendiler. Semra hocayla ilk görüşmeden sonra ameliyata gerek var mı diye görüştük bir sonrakinde ameliyat için ama dediğim gibi beni takip eden fulya hocam hep yanımdaydı evde izinli old bile aradı ve randevu ayarladı. Inş sonucu güzel olur .Sizin içinde umarım tedavinize odaklanan bir merkezle karşılaşırsınız
Çok teşekkür ederim ve elbette yazarım. İlk olarak Semra hanım araştırdıysanız konusunda uzman ve birçok başarıya imza attığı lanse edilen Şişli memorial tüp bebek merkezinin de başkanı. Buna güvenerek ve tüm hastaların takibinde kurulda yer aldığı söylenerek tedaviye başlanıyor.Ancak işin aslı ekipte yer alan 9 doktordan biri sizinle ilgileniyor ve sözde tüm ilaç dozlarınız tahlil ve folikül ölçümlerinize bakılarak kurula sunuluyor. Semra hanım perşembe cumartesi pazar günleri hastanede bile değil ki kurulda yer alsın. Yani kurul dedikleri kendi doktorunuz yada onu onaylayacak bir başka doktor daha . Bu süreçte doktorum İpek hanımdı ve ağzından hangi doz çıktıysa o uygulandı ortada bir kurul yoktu bu süreçte farklı 2 doktorla karşılaştım onların benden haberi bile yoktu değerlendiriyor olsalardı ufakta olsa bir fikirleri olurdu. Bu ilk kandırmacaları. Gelelim hatalarına.tedavimin 3. gününde eşimin tahlillerinin parası bizden alınmış olmasına rağmen tahlillerin yapılmadığını öğrenmemizde ilk kusurları. Aynı gün ilaç uygulama eğitimi veren hemşirenin 2. Ilacın saatini yanlış söylemiş olması ikinci hataları. ( Bu hatalarını düzeltmek için saatlerce telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım.) İlaç uygulama saatindeki hatanın sebebini irdelediğimde (ne zaman istersen o zaman uygula)demiş olmalarına hata bile diyemiyorum bu kadar lakayt umursamaz bizlerin yaşadıklarının hiç ama hiç önemli olmadığı duruma ne denir bilemiyorum çünkü. Tedavimle ilgilenen doktor İpek hanımın "ilaç dozunuzun artmasını istemeyiz tedavinin sonlarına doğru azalabilir bu normal olandır "demesinden sonra ilaç dozumu arttırması ,eşim ve bende biryerlerde hata var tedaviyi bırakmalıyız noktasına gelmemizi sağlamaları bir başka hata. Yumurta toplama günü gelişmiş 5 folikülle girip bir yumurta toplayabilmeleri 4 yumurtamın toplama işleminden hemen önce çatlaması ve değerleriniz bunu göstermiyordu kusura bakmayın deyip ikinci tedavide (indirimli olduğu hemen belirtilerek)Buna dikkat ederiz demeleri hata değil ettik dışı. Bu yaşadığım olumsuzluğa rağmen İpek hanımın yanıma gelmeyip bunun sebebini öğrenmek için benim görüşme talep etmem bir başka hata. 1 yumurtam kalmış döllenip döllenmeyecegi belli değil yaşadığım yere Bandırmaya dönerken o travmanın üzerine yolda aranmış olmam ve ertesi güne Semra hanımla randevu ayarladık gelin denmesi (sorun yaşandığında Semra hanım görüşürmüş) ve neden hastanedeyken söylemediniz dediğimde rutinimiz böyle söyleme gereği duymadık cevabını almam artık sayamayacağım bir hataları daha. Ve bitmedi... transfer günüm . Mesane dolgunluğu için poliklinik yani doktorların bulunduğu katta sıvı alımı yaparken İpek Hanım yani doktorumun benimle ilgilenen Ezgice Elif hemşirenin bırakın nasılsınız nasıl oldunuz demeyi bana ve eşime bir selam bile vermemiş olmaları. Bunu da geçtim transferim için hazırlıklar tamamlanıp transferimi gerçekleştirecek doktor Yücel beyin içeri girip stresten elinizin ayağınızın titrediği bir anda transfer öncesinde o yerde içeri girip dalga geçercesine bugün size 2 embriyo transfer edecez demesi ise (ki tek yumurtam kalmıştı yukarıda da yazmıştım)tarifsiz bir vurdumduymazlık ciddiyetsizlik . Pot kırdığını farketmesiyle apar topar bir transfer sorduğum sorulara üstün körü cevaplarla oradan uzaklaşması. Bu kadarı yeterli mi bilmiyorum .

Bu arada ameliyatim bence başarısız geçti onlar basarili old söylüyorlar ama değil rahimde yoğun yapışıklık için ameliyat oldum .Yapışıklık yoğun old için Bana bu iste en iyisi yucel kahraman demişlerdi sonra basit aciliriz dediler ameliyta girdim çıktım açılmamış çok kapalıymış ama zateb senin hazır embriyon var yapışıklık embriyoyu koyacağımız yerde yok dediler bende doğal bir gün gebe kalabilir miyim hayır kalamazsın demişti doktor. 2.tedavi ameliyat ilaçlar 30 bin küsur paramiz gitti umarım güzel sonuçlanır da gözüm görmez ama olumsuz olursa benim içinde büyük yıkım

Canım benim doktorum mustafa bahçeciydi kübra hocamla birlikte takip ettiler tedaviyi şimdi sgkda geciyor ben giderken yoktu
Kubra boynukalin mi? Bende ona gitmeyi dusunuyorum. Sgk gecmiyor diye endiseliydim ilacta baya indirim oluyor. Ben sehir disindan gidecem surec nasil ilerliyor bilgi verebilir misiniz. İlk gidiste muayene ucreti vs nekadar

Back