• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

Ben gözüm kapalı Şişli Memorial derim. Ben orada tedavi gördüm şu an 8 aylık hamileyim. Çok ama çok iyi bir sistemleri var her şey oturmuş tıkır tıkır işliyor. Ha hamile kalamasam da kader derdim çünkü eminim benim tedavimde ince ayrıntılar bile atlanmadı o kadar titiz davranıliyordu ki. Para kazanmak için fazladan tetkit bile yaptırmadılar. Her ilaç için hem arandım hem egitim aldım. Istediğim zaman hemşirelere ulaştım. Benimle hep Ipek hoca ilgilendi gebe kaldıktan sonra bile onu aradım farklı bir ilac için danıştım. Transfer önce bile görevli embriyolog gelip görüşme yaptı embriyolar hakkında bilgi verdi. Transfere girerken bir hemşire özel olarak ilgilendi. Hep çok ilgi ve alaka vardı. Yumurtalar büyürken sürekli kontrol edildim hem kan hem ultrasona girdim. Bilmiyorum bu benim kişisel deneyimim belki başkası memnun kalmamıştır ama ben çok memnundum. Eşimde çok titizdir 5 yıldırda sürekli bu sorunlarla iç içe olduğumuz için gerçekten tecrübelendik. İyi doktorlar ve iyi bir ekipti bizim için.

Hayatım peygamberliğinizi ilan etsiseydiniz..
Pes valla çok yorucu yıpratıcı geçmiş.
Allah tekrarı nasip etmesin.
Sana önerim araşyır dr sersar koç
🤨

Sen neden rapor çıkarmıyorsun ki canım ? İlaçlarda bile baya farkediyor.... şişli memorial de raporsuz 9250 + ilaçlar bilgin olsun canım
Sigortamiz yok canim . Ucretli hastayız. .. 😐 sisli iyiymis yine de ilaclar ne kadar civarı peki bilgin var mi ortalama ?

Bir arkadaşımda beylikdüzünde sorun yaşamıştı o yüzden sormuştum
Kime gitmiş dok ismi var mı orayıda met eden de var kötü diyen de.. Ama bilginiz olsun dok serdar koç araştırın derim. Ben çarşamba görüşmeye e gidicem. 16 sın da ilk negatifimi aldım. Ve tabi dersimi de. 🤨

Sigortamiz yok canim . Ucretli hastayız. .. 😐 sisli iyiymis yine de ilaclar ne kadar civarı peki bilgin var mi ortalama ?
Üzüldüm buna... valla canım ilaçlar bünyeye göre değişiyor biliyorsun ben raporlu olduğum halde ilaçlar 2500 fln tuttu çünkü 14 gün iğne kullandım

Kime gitmiş dok ismi var mı orayıda met eden de var kötü diyen de.. Ama bilginiz olsun dok serdar koç araştırın derim. Ben çarşamba görüşmeye e gidicem. 16 sın da ilk negatifimi aldım. Ve tabi dersimi de. 🤨
Bilmiyorum ki adını sormadım hiç... bende 20sinde negatifi mi öğrendim ama biraz bütçemi toparlayıp özelde yaptırıcam ama dediğin doktorada bakarım

Üzüldüm buna... valla canım ilaçlar bünyeye göre değişiyor biliyorsun ben raporlu olduğum halde ilaçlar 2500 fln tuttu çünkü 14 gün iğne kullandım
2.500 se sigortali sigortasiz ne kadar farkeder acaba☺ ben sana niye cok soru soruyorum anlamadim kusura bakma nolur

2.500 se sigortali sigortasiz ne kadar farkeder acaba☺ ben sana niye cok soru soruyorum anlamadim kusura bakma nolur
Bildiğim şeylerse tabiki sor canım birbirimize yardım etmemiz lazım zor süreçler yaşıyoruz helede bu yakın zamanlar da 😕
Bu arada rapor olmasa ilk alınan ilaçlar benim 6500 civarı tutuodu 🤣🤣🤣

Bildiğim şeylerse tabiki sor canım birbirimize yardım etmemiz lazım zor süreçler yaşıyoruz helede bu yakın zamanlar da 😕
Bu arada rapor olmasa ilk alınan ilaçlar benim 6500 civarı tutuodu 🤣🤣🤣
Cok para😲😲😲 ben nerelere gideemmm😂😂😂🤣 basima hangi duvara vuraamm

Şöyle bir yolmizledim ben devlet hastanesinde sadi konuk bakırköy de doc murat ekin hoca var allah razı olsun bütün tahlil analiz takip simr allah ne verdiyse ultrasyon aklınıza ne gelirse yaptı. Sadece 7 tl bütün tahlilleri 1 haftaya veriyor en ince detayına kadar bakatırıyor.yakın olanlar mutlaka gitsin. Yardımcı okurum bu konuda. 🤗 Başaracağız kızlar 👭 önğmğze ne çıkarsa çıksın aşacağız. İnşallah.

Şişli Memorial tüp bebek merkezine gitmeyin. Ekip tam bir fiyasko ciddiyet yok ve takip yok sürekli hatalar yapılıyor çok soru sorarsanız "canınız ne isterse onu yapın" gibi lakayt cevaplar alabiliyorsunuz . Paranızın tamamı alındıktan sonra doktorunuz ve hemşireler tarafından bırakın bir merhabayı selam bile alamıyorsunuz. Yumurta toplama gününde 4 folikülümde erken çatlama olunca direkt olarak ki kalan 1 yumurtam olmasına rağmen hemen bir sonraki tedavideki indirimden bahsediyorlar.Onlar için para ve ıstatistik tutmaları adına rakamdan ibaretsiniz. Hepsini ve çok daha fazlasını yaşadım. Semra Hanımın ekibi diye gitmeyin .İlk gün haricinde "5 dakikasını ayırıyor "Semra hanımı görme ihtimaliniz bile yok.Psikolojiniz alt üst olmuş halde ortada kalırsınız.
Her kelimesine katılıyorum
Memorial şişliye gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Ocak ayında denemem oldu ve hiçbir yumurta dollenmedi. Onceden basarı oranı daha yuksekmiş sanırım. Kkda topic var okuyun son zamanlarda pozitif alan kişi sayısı cok az

Benimde kadın doğum özel doktorum semra hanımı tercih etmemi istemişti ki o hastanede tüp bebek doktoru olduğu halde semra hanımı önerdi ama bende kararsız kaldım bahçeci mi semra hanım mı aret kamar mı 🙈🙈 çok çelişiyorum 🙈
Bahçeciyi pek düşünmüyorum hatta bi çok insandansan sadece para odaklı olduklarını bin de bir gelen hastalara ilgi li olduklarını özenin sıfır olduğunu duymuştum o yüzden orayı sildim bile aklından ama tabiki bilemiyorum aret kamar i de duydum çok iyi bi dr olarak fakat hangi hastanede nasıl yani bi onu araştırmadım aslında çok başarılı olarak duydum

Back