- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Ben gözüm kapalı Şişli Memorial derim. Ben orada tedavi gördüm şu an 8 aylık hamileyim. Çok ama çok iyi bir sistemleri var her şey oturmuş tıkır tıkır işliyor. Ha hamile kalamasam da kader derdim çünkü eminim benim tedavimde ince ayrıntılar bile atlanmadı o kadar titiz davranıliyordu ki. Para kazanmak için fazladan tetkit bile yaptırmadılar. Her ilaç için hem arandım hem egitim aldım. Istediğim zaman hemşirelere ulaştım. Benimle hep Ipek hoca ilgilendi gebe kaldıktan sonra bile onu aradım farklı bir ilac için danıştım. Transfer önce bile görevli embriyolog gelip görüşme yaptı embriyolar hakkında bilgi verdi. Transfere girerken bir hemşire özel olarak ilgilendi. Hep çok ilgi ve alaka vardı. Yumurtalar büyürken sürekli kontrol edildim hem kan hem ultrasona girdim. Bilmiyorum bu benim kişisel deneyimim belki başkası memnun kalmamıştır ama ben çok memnundum. Eşimde çok titizdir 5 yıldırda sürekli bu sorunlarla iç içe olduğumuz için gerçekten tecrübelendik. İyi doktorlar ve iyi bir ekipti bizim için.