Türkiyedeki değişik koca ve kaynana sendromu

Ailesiyle ilgili yorum yapmayın, karışmayın, mesafeli olun.

Bu üç madde huzur için yeter.

Madem bu diyardan gitmeye niyetin yok 13 yillik kocanin ve ailesinin ne mal oldugunu anlayip ona gore davranacaksin.

Verseydin tencerenin faturasini. Internetten alsan da faturasi var sonucta. O ugrassin degistirecek mi ne yapacak. Veya direkt aaaa var mi senin ver o zaman ben kullanayim benimki eskiydi diyeceksin. Ben hic karismam.kocam kardesine kendi Alsin ne hediye istiyorsa.

Bir de genellemeleriniz cok degisik. Sanirim kendinizinki boyle diye herkesi boyle saniyorsunuz.

uff sikinti girdi icime
bu erkekler neden boyle :d
bogasim geliyor
her erkekte var bu
evlenmeden once bos bos konusurlar ikna ederler
evlendikten sonrada ksra bakmayin analarinin poposuna girerler bu ne be
hepimizde ayni dert ama ben bu kadar ileri gitmesine izin vermem
lafi bi vuruyorum gol oluyor
esinize karsi guclu durun ve kendinizi savunun kimse bir laf bile etmesin
kimseyede fazlasiyla oiyilik yapmayin
mesafe herzaman iyidir
kimse haddini asamaz
esinizide adam etmek size dusuyor
madem okadar merakli anasina
kalsaymis dizinin dibinde

Deveyi gütmeyeceğim gibi.
Çok haklısınız, galiba ben de dayanamayacağım artık, bitireceğim. Nereye kadar gidrer böyle. Hediye işine karışmam desem, annenler olsa hemen alırsın der, hediye alsam uyduruk der, benimki gibileri asla memnun edemeyiz

Burada daha önce okuduğum yorumlara istinaden yazdım

En tehlikeli koca aile türü ben çocuğuma karışmam taviz vermem diyen yüz vermem. Herşeyin en güzeli sizin olsun diyenler.inanin baştan tripli kaprisli koca aileleri bile bunlardan daha dürüst oluyor.

Siz nereliniz eşiniz nereli? 13 yılda daha ortak bir noktada buluşulmadi mi?
Benlik bi durum yok, eşimin sürekli laf sokması mesele. Ben asla onların hayatlarına karışmıyorum Ben rahat bir ailede büyüdüm o tutucu. Dindar anlaşılmasın tutucular.

Memleket meselesi değil yani:)
Bence memleket meselesi de. Diyeceksiniz ki neden? Evlilik için ortak odak noktalarının çok olması bu evliliği uzun süreye taşıyan dinamiklerden biri. Elbette böyle olunca da problemler çok oluyor. Ama öbür seçeneğe göre daha az oluyor:) . Onun için sormuştum. Bosandiginiz taktirde farklı farklı sorunlarla karşılaşacaksınız. En azından böyle bir evliliğiniz , eşiniz ve ailesi ve de evlatlariniz olacak bunu değiştiremezsiniz. Hayattan beklentinizi degistirirseniz mutlu olabileceğinizi zannediyorum en azından şimdiki halinizden daha fazla. Onceliginizi kendiniz değil eşiniz olarak değiştirin. Eşiniz ne kadar mutlu olursa siz de o kadar mutlu olacakmis gibi bakın. Böylece olan problemler size daha az gelir. Zannediyorum ki siz ayrılmak istemiyorsunuz..

Canım yaşadıkların çok üzücü, bende çok kısa sürede boşandım ve çoğu Türk erkeği senin anlattığın gibi olduğu için 2.evliliği düşünemiyorum..... Deveyi güdemediğini ama diyardan da gidemediğini söyledin... Seni bağlayan unsur ne.... Psikolojik şiddet fiziksel şiddetten çok daha can acıtıcıdır...

O kadar üzülüyorum ki böyle durumlara... 13 senesi boşa gitmiş, yıpranmış, tüketilmiş bir kadın. Hayat böyle insanlarla geçirmek için sizce de fazla kısa değil mi?

Valla eşim halis mulis kökeni Türk Türkiye yaşıyoruz.
Hiç ilk paragraf da yazdığınız gibi bı eş değil, kendi sorunlarınızda ki yazdığınız gibi bı eşde degil.
Ülkeyi ve tüm insanları gömmeyin.
Sizin eşinizde iş yok.

Genelleme yapmak yersiz size kötü insanlar denk gelmis.
Kocanız tam öküz.
Ama su konuda haklısınız,evlenmeden önce yüzüne bakılmayan anne baba,evlendikten sonra kıymetli oluyor
Sanırım bir Türk geleneği

İnternetten alınan sey kk ile alınmıstır.İade olur karta.Değisim olmaz.
O yüzden görümce bozulmus bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…