Dışardan bakınca hiç belli etmez, dışı seni, içi beni yakar tarzda biri maalesefEsınız sizi o halde gorunce pısman falan olmadı. Utu lazım yemek lazım sevısmek lazım eve gelince huzur bulması lazım vs.
Size uzulecek es, sızı herkesin İcinde yalancı anasıyla yuzlestırıp yalancı cıkarmaz. 300tlık hediyeniz uyduruk demez. Hadi dedı yaptı Bı embesıllık, anneme verelim kardesıme baska bisey alalım demez.
Kocanız gordugum en itici erkek. Allah yardımcınız olsun, isiniz zor
Dısarıdan benım/bizim ne gordugumuz önemli degıl zaten. hayatı birlikte paylasan sızsınız, sıze dogru duzgun saygılı sevgili olsun.Dışardan bakınca hiç belli etmez, dışı seni, içi beni yakar tarzda biri maalesef
Peki bu atasözündeki 3. Seçenek ne :)Deveyi de gütmeye niyetim yok, bu diyardan gitmeye de
Niye yok? O zaman çekin bu manyakları. İkide bir ağlayıp durun. Ne diyelim.Deveyi de gütmeye niyetim yok, bu diyardan gitmeye de..
Deveye katlanmak yıllardır da katlanmış zaten. Yeni evli sanmıştım, degılmısPeki bu atasözündeki 3. Seçenek ne :)
Eşim iyi bir babadır, cömerttir ama ailesi söz konusu olunca tam bir hırt tır. Ki ailesi dediğimde de yanlış anlaşılmasın, komşu bile daha ilgilidir, burun ameliyatı oldum, geçmiş olsuna gelmeyi bırak arayıp sormadılar bile, ne bileyim boşanayım diyorum, çocuklarıma kıyamıyorum, eşimin maddi durumu çok iyi, ayrılırsan çocukların yaşam standardı baya düşecek.çok iyi bir baba, çok iyi bir evlat ama kırıcı hanzo bir koca, boşanırsam acaba bencillik mi etmiş olurum diye korkularım var.Niye yok? O zaman çekin bu manyakları. İkide bir ağlayıp durun. Ne diyelim.
Size öyle geliyor. Gerçekten iyi baba, çocuklarının yanında annesini de düşünen mutlu edendir. Kendinizi avutuyorsunuz. Bu gözler, boşandığı karısına gül gönderen adamlar gördü sırf çocuğu örnek alsın, etkilenmesin diye. Siz de, ilerde kocasından göremediği ilgiyi, çocuklarına bağlanarak gidermeye çalışan, düşüncesiz kaynanaya dönüşüyorsunuz şu an aslında.Eşim iyi bir babadır, cömerttir ama ailesi söz konusu olunca tam bir hırt tır. Ki ailesi dediğimde de yanlış anlaşılmasın, komşu bile daha ilgilidir, burun ameliyatı oldum, geçmiş olsuna gelmeyi bırak arayıp sormadılar bile, ne bileyim boşanayım diyorum, çocuklarıma kıyamıyorum, eşimin maddi durumu çok iyi, ayrılırsan çocukların yaşam standardı baya düşecek.çok iyi bir baba, çok iyi bir evlat ama kırıcı hanzo bir koca, boşanırsam acaba bencillik mi etmiş olurum diye korkularım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?