- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
camiler kapatilmadi, namaz kilmak isteyenler icin acik birakilacak. ancak cemaat ile namaz kilma yapilmayacak.Camiler de kapatıldı.
İnşallah.Yalandır bu duyum
Karantina keyfi değil ki gitsin kızını alsın, mecburi bir uygulama bu..
Aynen gözle bile bulaşıyorMuş az önce eczacim dedi hakliisnizKuzum benim corona sadece ağız yoluyla bulaşmıyor, gözle dahi bulaşabiliyor. Ve bulaşan virüsü tuzlu gargara temizlemiyor yani vücuttan coronayı atmıyor. Aynı bizim kullandığımız dezenfektanlar gibi. Onda nasıl elini koruyorsan burada da boğazını koruyorsun. Kaldı ki ben iyi gelmiyor demedim, iyi geliyor ama coronayı vücuttan atmıyor dedim. Alıntıları okursan hanımefendi tuzlu gargaranın vücutta varolan coronayı vücuttan attığını söylemiş.
Çok kötü sokaklar boşalmış bugün bizim buralardaBence alinmalari iyi zaten aksini iddia etmiyorum.. baslarda ne devletler ne de milletler ciddiye aldi.. asil sorun bu
İngilizce mi bilmiyorum :)Benim profilim sadece beni takip eden ve benim takip ettiğim insanlara açık.
Haddini aşan, hakaret seven insanlara değil.
Okuduğunu anlama problemin olduğu buradan belli. 726262 defa yazdım, üniversite öğrencisiyim ben.
En azından ben Google profuyum, en azından ben Google mantarıyım ama sen biyolog falan değilsin, lafa göre şekil alan birisin. 1 saat önce biyolog değildin hatta bilgim yok doktor olan konuşsun diyordun, 1 saat sonra oldun ama daha İngilizce kaynak bile çeviremiyorsun. Bir de İngilizce okudum diyorsun, inandırıcılığı kaybettin.
Daha fazla yazıp sana prim vermeye gerek var mı? Hayır yok. İyi günler.
O yüzden dikkatli olalım, elimizi gözümüzü burnumuzu bol bol temizleyelim.. İnşallah atlatıcaz bunu daAynen gözle bile bulaşıyorMuş az önce eczacim dedi hakliisniz
İnsO yüzden dikkatli olalım, elimizi gözümüzü burnumuzu bol bol temizleyelim.. İnşallah atlatıcaz bunu da
Geçen markette yaşadığımı yazdım bikac yorum üste, inan ki benim hiç bı beklentim kalmadı insanlardan.Haydaa hem kendini hem ailesini hiçe sayıyor adam hadi toplumu filan geç
Hayır onlar kadar iyi bilmiyorum ama sizden daha iyi biliyorum çünkü araştırıyorum. Yabancı kaynaklara göz gezdiriyorum, önlemleri yanlışları göz önünde bulundurmak çalışıyorum.İngilizce mi bilmiyorum :)
Ben çalışıyorum hanfendi
Okumadım bile attıklarınızı
Telden giriyorum
İngilizce okudum diyorum ingilizce bilmiyorsun diyor kendi gibi sandı beni :)
E doktor kadar bilgim yok
Ama maşşallah sen doktorlardan bile iyi biliyorsun herseyi
Aynen ya. Ben yurtdışında kalıyorum, kaldığım ülkede her gün 30 kişi ölüyor. Bankalar, eczaneler, doktorlar, gıda mağazaları, sigara satan yerler, benzinciler, tamir işleri ile ilgilenen dükkanlar, temizlik şirketleri, hayvan yemi satılan mağazalar, veterinerler açık sadece. Bütün doktorlar çalışmıyor, bölümüne göre. Misal benim yarın bir doktorda randevum vardı iptal edildi. Bankada çalıştığım için mecbur işe gidiyorum. Mesleğe göre çoğu kişi evde kalmak zorunda. Cumhurbaşkanı özellikle söyledi evden çıkmayın sadece alışverişe ve işe gidin diye. Çoğu kişi de parklarda toplandığı için askerler çağırırdı. Cumhurbaşkanı akşam bir açıklama yapacak. Muhtemelen evden çıkma yasağı çıkacak ki bütün askerleri tekrar topladı gözetlesin sokaklarda beklesin diye. Mağazalara bile sayılı giriyoruz, hemde sırayla. Reyonların çoğu boş zaten.Bunlar komplo
İtalyada okadar ölü yok hani kanıt
Bukadar önlem boşuna. Abartılıyor vs vs
Yazanlar var. Şaka gibi ya.. Hangi ülke kafadan ölü sayısı belirleyip sokağa çıkma yasağı uygular diyorum cevap yok
Tedbir alırsak bişey kaybetmeyiz ama almazsak durum fena
Bunlar cirkef oluyor hasta olsalr senden benden önce koşarlar hastaneyeGeçen markette yaşadığımı yazdım bikac yorum üste, inan ki benim hiç bı beklentim kalmadı insanlardan.
Öneri sunsunlar devlete, korunmak isteyenler ve istemeyenleri ayırsınlar.
Korunmadiklari için hastalananlari tedavi etmesinler.
Offf evet çok biliyorsun belliHayır onlar kadar iyi bilmiyorum ama sizden daha iyi biliyorum çünkü araştırıyorum. Yabancı kaynaklara göz gezdiriyorum, önlemleri yanlışları göz önünde bulundurmak çalışıyorum.
Niye bana bu kadar yazmaya vaktiniz var, telefondan maşallah çatır çatır yazıyorsunuz
Telefondan girmek İngilizce paragraf okumaya engel mi?İngilizce okuduğunuz çok belli sanırım bunun için false false demekle olmuyooğğğğ dediniz, attıklarımı bakmadığınızda buradan belli. Ben gayet okuduğumu anladım en azından false diyollaağğ demedim ama belli ki siz anlamadınız, ipucu vereyim size: tuzlu sudan bahsediyor
Dizinin adını yazmamışsınKızlar şu diziye ne diyorsunuz
2018 yapımı 10. Bölümde coronovirusten bahsediyor
Akciğere saldirigindan 14 gün kuluçka süresi olduğundan
Ve insan yapımı olduğundan vs vs
Okumadığın için mi onlar anca false false diyollaağğ dedin? İnan bana aramızda okuduğunu anlamayan 1 kişi var ama o kişi ben değilim, bil bakalım kim?Offf evet çok biliyorsun belli
İşim var ya
Eve dönünce yazıcam
Vaktim yok
Birileri çalışmak zorunda şu hayatta ülke ekonomisi için
Hani engellemiştin beni
Okumadım diyorum attığınızı eve geçip okuyacam
Sen önce tuzlu suyun bağışıklıkla ilgisi olmadığını öğren sonra gel konuş
Okumadığım bir yazıyı anlamadığımı söylüyorsun
evet engel çünkü zaman yok
Ekranım küçük
Teldeyim
Sen hangi okulda okudun ya
Anlamıyorsun dediklerimi
Zaten bu memlekette iki makale kitap okuyunca Prof sanıp millete ilaç falan veren kör cahiller var onlardansın belli
Dizinin adını yazmamışsın
Tamam ben bilgisizimOkumadığın için mi onlar anca falseeğğ falseeğğ diyollaağğ dedin? Battıkça batıyorsun. Kör cahil kimin olduğu belli, sana yazma dedikçe yazıyorsun, okuduğunu da anlamıyorsun ne yapmaya çalıştığın belli değil.
Tuzlu su bağışıklıkla ilgili demedim, hala alıntı bekliyorum senden ama sen coronayı tuzlu gargarayla yenebiliriz, vücuttan atabiliriz dedin
Oturda bilgisiz oluşuna yan