- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
Hemsireyimm :)peki biz napalim kurbanlik.mi hastaneler en riskli yer yaBenden başka 1000 kisilik plazada çalışan yok mu? Herkes nasıl izole oluyor? Hadi cogunluk ev hanimi diyelim, eşleriniz de mi çalışmıyor?
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum...
Neyi kışkırttım
O hanfendi bana biyoloji okumadın atıyorsun dedi bende okuduğumu söyledim
Olayı kişileştirenn o
Ev hanımı olmak insanı cahil yapmaz
Ama bilmediği konu hakkında ahkam kedmek yapar
İngilizce bilmiyorsun okumuyorsun deyip durdu
Ayyy yani olayı nereye getirdiniz
Arkadaslar açık açık yazıyorum
Boğaz enfeksiyonuna tuzlu su iyi geldiği için diğer virüslerde etkili olduğu için belki bunada etkili olabilir dedim diye linç yedim
Varsa bir çözüm sunun tıp tarihine geçin madem
Evinizden yazıp yazıp duruyorsun
Ben çalışıyorum bir yandan
Bana mantıklı geliyor
Arkadaşa soruyorum sorduğum soruya cevap vermiyor benim bilgimi ölçmeye çalışıyor
Ya arkadaş niye tuzlu su dedin madem?
Açıkla
Tuzlu su bağışıklık arttırmaz
Covid-19 la ilgisi yok
O zaman niye ?
Bunu açıkla O zaman
Gerçekten vaktim oldukça şurda yazılanları okumaya giriyorum ama burda bütün dertler bitti tuzlu su mu kaldı canım dostlarım ?Okumadığın için mi onlar anca false false diyollaağğ dedin? İnan bana aramızda okuduğunu anlamayan 1 kişi var ama o kişi ben değilim, bil bakalım kim?
Tuzlu su bağışıklıkla ilgili demedim, hala alıntı bekliyorum senden ama sen coronayı tuzlu gargarayla yenebiliriz, vücuttan atabiliriz dedin
Okulumu merak etmişsin, Ankara'da hatırı sayılır güzel bir okul.
Kim bilgisiz kim kör cahil çok belli oluyor inan.
KızBanada geldi
Ona virüs familyasını anlattım Covid-19 un geldiği
O bana kuduz dedi ya
Sanki ben bütün zoonatik virüsler basit bir tek covid-19 tehlikeli demişim gibi
Demedim diyorum
Bana 1 saatte biyolog oldun diyor
Benim de gözüm TV de eşimle kaynım taziyeye katılıp gelecekler akşama ben korunsam ne olur kiBilim kurulu toplantısı sürüyor 4 saattir. Ne açıklayacaklar acaba? Umarım akademisyenlere de izin gelir. Bomboş okula 3 vesayet ile gittim ben bugün.
Ayyyy fenalık geldi be
Ay bayilcam şimdi
Bilim kurulu toplantısı sürüyor 4 saattir. Ne açıklayacaklar acaba? Umarım akademisyenlere de izin gelir. Bomboş okula 3 vesayet ile gittim ben bugün.
Koronaaa oraya buraya şuraya 99 kere diyeceğiz tamam mı?Banada geldi
Ona virüs familyasını anlattım Covid-19 un geldiği
O bana kuduz dedi ya
Sanki ben bütün zoonatik virüsler basit bir tek covid-19 tehlikeli demişim gibi
Demedim diyorum
Bana 1 saatte biyolog oldun diyor
kismi evden cikma yasagi evet uygulanmali, kurul toplantisi bittimi? ne cikacak bakalim kararYasadigim sehirdeki belirlenen merkez degisti ayri bir hastahane acildi tum bolumler kapatilmis yerel medyadaki suphe haberi negatif diye sonuclanmadi sanirim pozitif vaka var ve bina degistirildi
Artik sokaga cikma yasagi gelmeli.
9 gun bayram tatilinde kimse ölmüyor 2 hafta evde dursak ölmeyiz bu dunyanin derdi
Kizi banlatmislar yaOnlardaMune nin cimbizina takılınca kimse yazmıyor
Atismadan yazalım arkadaşlar sıkıntımız gidiyor en azından birbirimize destek oluyoruz
Hemsireyimm :)peki biz napalim kurbanlik.mi hastaneler en riskli yer ya
Şu tartışanların mesajları silinsin ya, biriken sayfaları okuyayım dedim pişman oldum.