Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benden başka 1000 kisilik plazada çalışan yok mu? Herkes nasıl izole oluyor? Hadi cogunluk ev hanimi diyelim, eşleriniz de mi çalışmıyor?
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum...
Hemsireyimm :)peki biz napalim kurbanlik.mi hastaneler en riskli yer ya

Hani artık cevap vermeyecektiniz sıktınız gerçekten. Ev hanımı vurgusu yapan sizsiniz. Herşeye muhalefet olmayın. Kimse ahkam kesmedi siz haricinde. Size bilimsel kaynaklardan gösterdik ne belli doğru olduğu dediniz. İstediğinize inanmakta özgürsünüz. Kaynak diye gösterdiğiniz bir gazete haberi ve fizyoloji hocasının söyledikleri. Bu konuda enfeksiyon hastalıkları doktorunun fikirleri önemlidir. Mehmet hoca demin cnnde konuşuyordu onun açıklamalarını takip edelim. Ki kendisi bu konulara da değindi.

Gerçekten vaktim oldukça şurda yazılanları okumaya giriyorum ama burda bütün dertler bitti tuzlu su mu kaldı canım dostlarım ?
Hiç üşenmeden sabahtan beri atışıyorsunuz dünyada olanlara dönmenizi ve konuya dönmenizi rica etmekten kendimi alamadım kusura bakmayın.
Tuzlu suya inanan yapar inanmayan yapmaz.
Artık Corona Virüs başlığında olan konuyu resmen birbirinize (kişiliklerinize) laf etmeye geçirdiniz. Değer mi bir tuzlu su için ?
Kırmak istemem yanlış anlamanızı istemem ama artık bir son verseniz bence güzel olucak çünkü dünyada tuzlu sudan daha önemli şeyler oluyor.
Sevgilerimle KK güzel hatunları

Banada geldi
Ona virüs familyasını anlattım Covid-19 un geldiği
O bana kuduz dedi ya
Sanki ben bütün zoonatik virüsler basit bir tek covid-19 tehlikeli demişim gibi
Demedim diyorum
Bana 1 saatte biyolog oldun diyor
Kız
Bilim kurulu toplantısı sürüyor 4 saattir. Ne açıklayacaklar acaba? Umarım akademisyenlere de izin gelir. Bomboş okula 3 vesayet ile gittim ben bugün.
Benim de gözüm TV de eşimle kaynım taziyeye katılıp gelecekler akşama ben korunsam ne olur ki

Bilim kurulu toplantısı sürüyor 4 saattir. Ne açıklayacaklar acaba? Umarım akademisyenlere de izin gelir. Bomboş okula 3 vesayet ile gittim ben bugün.

Toplantıdan haberim yoktu Ben de çok gerildim bak azıcık gülmüştüm

Akademisyenlere de tatil olması gerekirdi

Banada geldi
Ona virüs familyasını anlattım Covid-19 un geldiği
O bana kuduz dedi ya
Sanki ben bütün zoonatik virüsler basit bir tek covid-19 tehlikeli demişim gibi
Demedim diyorum
Bana 1 saatte biyolog oldun diyor
Koronaaa oraya buraya şuraya 99 kere diyeceğiz tamam mı?
Bizim enişte de görmüş dalga geçiyormuş dedim dedim bosladim gitti diye
Kızı da Amerika da Dr orda da durumlar vahim

Cnnde program devam ediyor kızlar imkanı olan mutlaka baksın.

Yasadigim sehirdeki belirlenen merkez degisti ayri bir hastahane acildi tum bolumler kapatilmis yerel medyadaki suphe haberi negatif diye sonuclanmadi sanirim pozitif vaka var ve bina degistirildi
Artik sokaga cikma yasagi gelmeli.
9 gun bayram tatilinde kimse ölmüyor 2 hafta evde dursak ölmeyiz bu dunyanin derdi

kismi evden cikma yasagi evet uygulanmali, kurul toplantisi bittimi? ne cikacak bakalim karar

Oleyyyy taziye evlerinde faaliyetler kaldırılıyor

Saat 24 ten sonra lokanta hariç tüm mekanlar
Spor merkezleri
Kapanıyor yemek tuketilmek üzere olan lokantalar hariç kapatilacak
Taziye evleri
Hamamlar
Havuzlar
Sinem a
Tiyatro
Oyun alanları

Son düzenleme:
Hemsireyimm :)peki biz napalim kurbanlik.mi hastaneler en riskli yer ya

En azindan siz orda kutsal bir iş yapıyorsunuz, manevi olarak motive oluyorsunuz, gercekten dunyanin en onemli işini yapiyorsunuz, ben ne yapiyorum? Hicbir sey, sadece gidip surekli yurt disiyla temas halindeki bin kisinin viruslu havasini soluyup eve getiyorum. Binaya, asansore, her yere taşıyorum, tek hissiyatim bu.

Almanya "Shutdown" kararı aldi. Almanyadaki arkadaşlar bugün muhakkak haberlere baksin. Yeni kurallar uygulanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…