Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın bir daha kendisine yazmayacağım.Arkadaşlar biraz fazla uzadı özel mesaj ile mi tartissaniz acaba
Arkadaş soruma cevap vermiyor olayı kişiselleştiryorArkadaşlar biraz fazla uzadı özel mesaj ile mi tartissaniz acaba
soruma cevap veremiyorsunVerdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın bir daha kendisine yazmayacağım.
Ben de sizin gibi hissediyorum maalesef, burada da okuduklarımdan herkes evde biz gayet rahat bir kurumda olmamıza rağmen çalışıyoruz karı koca. Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama işte dışarıdayız sonuçta. Allah yardımcımız olsun hepimizin.Benden başka 1000 kisilik plazada çalışan yok mu? Herkes nasıl izole oluyor? Hadi cogunluk ev hanimi diyelim, eşleriniz de mi çalışmıyor?
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum...
Evet ama olan gene bize olacak, hasta olup dolasacaklar kapıcaz virüsü.Bunlar cirkef oluyor hasta olsalr senden benden önce koşarlar hastaneye
İnşallah olmaz böyle birşeyEvet ama olan gene bize olacak, hasta olup dolasacaklar kapıcaz virüsü.
Arkadaslar açık açık yazıyorum
Boğaz enfeksiyonuna tuzlu su iyi geldiği için diğer virüslerde etkili olduğu için belki bunada etkili olabilir dedim diye linç yedim
Varsa bir çözüm sunun tıp tarihine geçin madem
Evinizden yazıp yazıp duruyorsun
Ben çalışıyorum bir yandan
Bana mantıklı geliyor
Arkadaşa soruyorum sorduğum soruya cevap vermiyor benim bilgimi ölçmeye çalışıyor
Ya arkadaş niye tuzlu su dedin madem?
Açıkla
Tuzlu su bağışıklık arttırmaz
Covid-19 la ilgisi yok
O zaman niye ?
Bunu açıkla O zaman
Anlamıyorlar sabahtan beri benle tartışmaya giriyorlar biyolog değilsin diye tutturmuşCanim haklisin tuzlu su hakkinda mesajlarinizi okumadim ama izledigim bir doktor videosunda yarim litre suya 4 5 kasik su ekleyip agza ve buruna gunde 2 3 kere gargara yapmayi oneriyordu. Bu islemle virusun akcigere inmesi engelleniyormus. Videoyu bulamadim ama doktorun dedikleri bu.
Ya arkadaslar daha hicbir doktor bulamamis nasil engellenir nasil yok olur nasil tedavi edilir ... Hicbir bilim adami bile bulamamis... Biri sicak havalarda bitecek diyor digeri hic ilgis yok diyebiliyor lutfen kendinizi niye uzuyorsunuz tartissacak yok Ben dogru biliyorm diye herkes kendince yapsn biri tuzlu gargarami yapio. Yada viski mi icio alin iranda alkol icen mi dersiniz hindistanda inek idrari icen mi. Siz tartismayn lutfen
Kizzzz Corona diyoruz bosverin yaaa aaaa kenetlemiz gerekirken çok bilsek ne olacak virüs adam mı seçiyor bu rektör bu inşaat işçisi bu bilgili bu bilgisiz diye kimse birbirini tanımıyor sıkıntıdan sarmayin birbirinize surda iki sıkıntı gideriyoruzCevap vermiyor sürekli yabancı makaleler ingilizce tutturmuş konuşuyor bütün internasyonal makaleleri okumuş arkadaş ingilizce bildiğinden gelmiş evde otura otura Prof olmuş
Niye tuzlu su ablacım?
Tuzlu su bağışıklığı arttırmıyor
Tuzlu su virüsle ilgisi yok
Peki niye sende tuzlu su dedin diyorum
Heralde diş eti için dedi
Virüsleri boğazdan atmıyorsa bu tuzlu su niye tahriş edeyim boğazımı boşa?
Ne için yarıyor niye önce karşı çıkıp sonra yapalım dedin
Sonra yine karşı çıktın
İngilizce yazayım istersen daha iyi anlarsın belki
Ayyyy fenalık geldi beHaber sitelerinden duydukları yalan yanlış şeylerle beni çürütecek aklı sıra
Neyi kışkırttımHanımefendi bizleri Google mantarı ve cahil ev hanımı minvalinde suçlamalarla gelmeseydi zaten birşey demeyecektim. Yazdıklarını bir okuyun isterseniz resmen kışkırtıyor.
İnan ki yaşadığım traji komik değil resmen bı trajediydi.
Millet neredeyse beni taşlayacaktı maske eldiven takın, 1 metre mesafe ile duralım dediğim için.
Yanlislikla sizi alintiladm genel yazdm BenHanımefendi bizleri Google mantarı ve cahil ev hanımı minvalinde suçlamalarla gelmeseydi zaten birşey demeyecektim. Yazdıklarını bir okuyun isterseniz resmen kışkırtıyor.
Banada geldiAyyyy fenalık geldi be