esimin sirketi bugun ustun kurul toplantisiyla yarin itibariyle evden calismaya geciyor. bu gece isyerindeki bilgisayar ve cihazlarini getirecek, bende cok sukur 8 ay once kovulmustum:)
ama tabiki biz crkirdek ailemiz olarak bunu saglayabiliyoruz, fakat abim muhendis ve sahada calisiyor, abim gibi tonla insan var tabiki... allah hepsini korusun
Akciğere inmeden diyorum ya
Allahım susun lütfen
ihtimal diyorum
Bana mantıklı geldi paylaştım
Kadın gelmiş bağışıklığı güçlendirmek için tuzlu su diyor şaka gibi
Haydaa hem kendini hem ailesini hiçe sayıyor adam hadi toplumu filan geçBı adam umreden gelen kızını almış karantinadan gitmiş diye de haber vardı.
Karantina da durmak istemiyorlar.
En azından doktorTuzlu su yetmez bacım günde 2-3 kere viski içince hastalığın def edildiğini duydum. Siz çok Oytun Erbaş dinliyorsunuz sanırım :))
Sende turizmcisin ama biyolog taklidi yapıyorsun, onu ne yapıcaz?En azından doktor
Sizin gibi Google mantarı değil
cok haklisin, evden yurutulebilir butun isleri eve aktarmalari lazim kesinlikle. sirketini, calisanini seven sahiplenen firma zaten bunu dusunmeli. hangi kafa yani neden evden calismaya donmuyorlar cok ilginc!Biz de rahatlikla evden calisabilecek durumda oldugumuz halde devam ettiriliyoruz,
Herkes evinde izole bir yasam surdururken mal gibi işe geliyor olmak psikolojimi altust etti. Kendimi korku filmlerindeki ilk olecegi belli olan sarisin gibi hissediyorum.
En azından doktor
Sizin gibi Google mantarı değil
yaa panik yapmayalım okey de bu kadar da rahat olmayalım yani havadan da bulaşıyor bunun neresini anlamıyor insanlar? İtalyanlar birbirlerini mi yaladılar da hepsi kırıldı hastalıktan nedir? Saçmalamayın Allahaşkına böyle lüzumsuz rahat insanlara da inanmayın ya artık.Hanimlar dun haberlerde bi enfeksiyon ve viroloji uzmani kadin anlatti:
Yüzünüze aksıran, hapşiran ve öksüren olmadiği sürece,ellerinizi sürekli yıkayıp dikkat ettiğinizde risk hiç yok.İnsanlarla mesafe-yüzünüze ağzınıza ve gözünüze dokunmayin
Çok basit ama etkili yöntemler diye nakletti.
Panik yapmayın diyor kısaca
Hem bu sitete doktor da çoktu lütfen bizi aydınlatın
Hayır biyologum bebeğimSende turizmcisin ama biyolog taklidi yapıyorsun, onu ne yapıcaz?
Evet evet kesin öylesindir tatlımC
Hayır biyologum bebeğim
Bilgileri gelişi güzel yaptım
Turizm mi yazmışım :)
Biyoloji mezunuyum
Başka bir sektörde çalışıyorum
Ama turizm değil
Çok merak ettiysen özeldennyaz
Google Prof u :)
Bunlar komploBizdeki de o mantık şuan.
Neyse ki bilinçli olan kesim günden güne artıyor. Umarım geri kalan kesim de ciddiyetin farkına varırlar.
Ya arkadaslar daha hicbir doktor bulamamis nasil engellenir nasil yok olur nasil tedavi edilir ... Hicbir bilim adami bile bulamamis... Biri sicak havalarda bitecek diyor digeri hic ilgis yok diyebiliyor lutfen kendinizi niye uzuyorsunuz tartissacak yok Ben dogru biliyorm diye herkes kendince yapsn biri tuzlu gargarami yapio. Yada viski mi icio alin iranda alkol icen mi dersiniz hindistanda inek idrari icen mi. Siz tartismayn lutfenSssjsjsjsjsj kaynak: milligazete. Düşünen: Oytun Erbaş. Vallahi deminki mesajı sizin mesajınızı okumadan yazmıştım tam da beklediğim gibi çıktınız. Bir de fitocu bir adam var onu da dinliyor musunuz?? Ben şıraya who’nun Hazırladığı afişi bırakayım sizin anlayacağınızı sanmıyorum ama diğerleri anlar muhtemelen.
Yavaş yavaş heryer kapatılıyor bakalım ne olacak.Bunlar komplo
İtalyada okadar ölü yok hani kanıt
Bukadar önlem boşuna. Abartılıyor vs vs
Yazanlar var. Şaka gibi ya.. Hangi ülke kafadan ölü sayısı belirleyip sokağa çıkma yasağı uygular diyorum cevap yok
Tedbir alırsak bişey kaybetmeyiz ama almazsak durum fena
İngilizce bilmekle hava mi atıyorsunEvet evet kesin öylesindir tatlım
34 yaşında olduğunu yanlış yazmadın
Bekar olduğunu yanlış yazmadın
Çcouğun olmadığını yanlış yazmadın
Ama gidip turizmi mi gelişi güzel işaretledin?
Hani en son sen doktor değildin, bir bilgin yoktu Canan Karataydan duydum diyordun
Bir anda biyolog oldun kaynak atmaya başladın
Tamam sen biyologsun, bizde ultra cahil insanlarız. Ama İngilizce bilen, araştırma yapan, farklı kaynaklara göz gezdiren cahilleriz. Altını çizmek isterim.
Canm. Bulasici hastaliklarin gruplari var ornek veriyorm temaz izolasyonu damlacik izolasyonu solunum izolasyonu diye. Bu. Covid19 damlacik izolasyonu Ile bulasiyor. Aslinda solunum izolasyonundan bir tik daha az tehlikeli fakat. Virus cok tehlikeli ve hayatta kalma suresi uzun mesela biri hapsiriyor bu damlaciklar havada asili kaliyor. O yuzdende kapali alanlar riskli direk yuzunuze hapsurmaya bilir Siz kapali Alanda kalinca daha cok Maruz kalirsinz o yuzden acik Alan insanlardan uzak durmak El hijyeni Suan yeterki. Fakat okdr bulasici ki bunlar bile yetmiyor asansor dugmesinde bile uzun sure yasiyor Olay bu isterseniz damlacik izolasyonu nedir bakablrsnzHanimlar dun haberlerde bi enfeksiyon ve viroloji uzmani kadin anlatti:
Yüzünüze aksıran, hapşiran ve öksüren olmadiği sürece,ellerinizi sürekli yıkayıp dikkat ettiğinizde risk hiç yok.İnsanlarla mesafe-yüzünüze ağzınıza ve gözünüze dokunmayin
Çok basit ama etkili yöntemler diye nakletti.
Panik yapmayın diyor kısaca
Hem bu sitete doktor da çoktu lütfen bizi aydınlatın
Benim profilim sadece beni takip eden ve benim takip ettiğim insanlara açık.İngilizce bilmekle hava mi atıyorsun
Ben İngilizce okudum okulu
Evet salladım orda meslepi
Belki tanıyan olur
34 değilim hayır
Sen ne iş yapıyorsun
Evdenmiş te
Profilin gözükmüyor bile :)
google profları
İnan ki yaşadığım traji komik değil resmen bı trajediydi.İnsanlara laf anlatmak gerçekten zor. Mesafe isteyen aksırıp tıksırıp hapşırsın, o mesafe ister istemez açılır :))