- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.012
suan ozel calisma alanlarinda maske yogunlugu daha fazla3. Doz olmayı düşünmüyorum, bugün hastaneye gittim maske takmıştım ama doktorlar dahil maske takmayan çok kişi vardı, hani hastanelerde maske zorunluluğu devam ediyordu? Anlamadım gerçekten.
ası olmayanlar olarak azinlik oldugumuzu dusunmuyorum ...abi keske son dozu da olmasaydin :/ belki yanlis yonlendiriliyorum diye dusunecekler belki tepki alacagim ama iyi ki de asi olmamisim diyorum ...Dün oğlan rota 2. dozu, kedi iç dış parazit aşısını bende Biontech 4. doz aşı oldum....
Ölürsem öleyim daha da aşı olmam son kararım...
Biz de yarın aşı olacaktık 4. Doz biontech. Doktor akraba son aşıdan 9 ay sonra vurulun demiş. Sizinle aynu zamanda olmuşuz 3. Dozu. Sizin de 7 ayı geçmiş zaten. Geçmiş olsun. Şifa olsun.
ası olmayanlar olarak azinlik oldugumuzu dusunmuyorum ...abi keske son dozu da olmasaydin :/ belki yanlis yonlendiriliyorum diye dusunecekler belki tepki alacagim ama iyi ki de asi olmamisim diyorum ...
bunca zaman virus u almis olsam bile ki cok yakinlarimda kac defa virus cikti bana gelmemesi mumkin degildi ...ona ragmen virus beni etkilemediyse niye asi olayim
cunku asi olmus olsam bile virus beni etkilesede etkilemese de yaymaya devam edecegim ... ben hep boyle dusundum ve ası olmadim ...
bende cok arastirdim olmamaya karar verdim oturdugum uerden vermis degilim karari bir cok yazi okudum aratirmalari asi verilerini de inceledim soylediklerinize saygi duyuyorum daSiz etkilenmemişsiniz ama etkilenenler var. Ve aşı ile daha hafif atlatıyorlar. O yüzden herkes sizin gibi düşünse ölüm sayısı şu an çok çok yüksek olurdu. Ha zamanla sürü bağışıklığı olurdu belki aşısız ama bu hem yılları alırdı hem de nüfus baya azalırdı. Ayrıca covide yakalananlarda aşıya oranla vücut deformasyonu çok daha fazla. Pıhtı atma çok daha fazla. Siz aşı olmayabilirsiniz saygı duyarım ama aşı olanlar da enayi değil. Araştırıp oluyoruz.
Ekim 2021 de delta varyantı oldum hala koku ve tat da problem yaşıyorum 5 ay sonra geldi ama nasıl geldi çürük soğan ve çürük sarımsak kokusu alıyorumMerhaba arkadaşlar bende korona oldum bugün 7. Günüm şükür ki hafif atlattım fakat 4. Günde koku ve tat kaybı yaşadım 3 gündür bu problemi yaşıyorum bu sorunu yaşayan varmı ve tedavi için ne önerebilirsiniz
Nasıl oldu kardeşiniz,anneniz?Kardeşim 2. Annem şuan 3. Kez pozitif üzgünüm