Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba arkadaşlar bende korona oldum bugün 7. Günüm şükür ki hafif atlattım fakat 4. Günde koku ve tat kaybı yaşadım 3 gündür bu problemi yaşıyorum bu sorunu yaşayan varmı ve tedavi için ne önerebilirsiniz
Zeytin yaprağı çayı.

Ekim 2021 de delta varyantı oldum hala koku ve tat da problem yaşıyorum 5 ay sonra geldi ama nasıl geldi çürük soğan ve çürük sarımsak kokusu alıyorum 😔 3 kez doktora gittim özel hepsi çözüm yok maalesef umarım çabuk gelir gerçi eskisi kadar etkisi yok diyorlar ama tabi yaşayan bilir geçmiş olsun benim de eşim bugün pozitif çıktı
Zeytin yaprağı çayı.
Tat ve kokunun geri gelmesi icin.

Arkadaşlar eşim pozitif çıktı 27 temmuzda. Bugün karantinası bitti. Ben 3 doz biontechli olduğum için beni karantinaya almadılar lakim ben de hastalandım eşimle aynı anda. Bugün kuaföre gittim maskeyle saç kesimi için. Kadın maskemi çıkarmamı istedi. Ben de bi şey diyemedim çıkardım. Yaklaşık 30 dk kesim sürdü. Kadının 7 aylık çocuğu varmış ya. Çok üzüldüm. Hala bulaştırıcılık oluyor mu bu evrede?

Arkadaşlar eşim pozitif çıktı 27 temmuzda. Bugün karantinası bitti. Ben 3 doz biontechli olduğum için beni karantinaya almadılar lakim ben de hastalandım eşimle aynı anda. Bugün kuaföre gittim maskeyle saç kesimi için. Kadın maskemi çıkarmamı istedi. Ben de bi şey diyemedim çıkardım. Yaklaşık 30 dk kesim sürdü. Kadının 7 aylık çocuğu varmış ya. Çok üzüldüm. Hala bulaştırıcılık oluyor mu bu evrede?
Yakın zamanda 1-2 ay korona olduysanız almıyorlar karantinaya..aslında almalılar çünkü aynı evdesiniz yine bulaşılıyor bazılarına..hani bir kere korona oldum bir daha olmayacak diye bişey yok

Yakın zamanda 1-2 ay korona olduysanız almıyorlar karantinaya..aslında almalılar çünkü aynı evdesiniz yine bulaşılıyor bazılarına..hani bir kere korona oldum bir daha olmayacak diye bişey yok
Yok ilk defa olduk korona. 3 doz biontechliyim diye eşiniz karantinada değil denmiş. Benim hastalık semptomlarım da bitti nerdeyse. İnternette 5 gün sonra bulaştırıcılık yok oluyor diyor. Onu merak ettim.

Yok ilk defa olduk korona. 3 doz biontechliyim diye eşiniz karantinada değil denmiş. Benim hastalık semptomlarım da bitti nerdeyse. İnternette 5 gün sonra bulaştırıcılık yok oluyor diyor. Onu merak ettim.
İlk defa duydum bizde olduk geçen ocak ayında ama daha benim birşeyim yoktu o zaman bile karantinaya alındım

Siz de var mi hastalik şuanda yani varsa üzgünüm cok yanlis yapmışsınız, karantinaya almayabilirler ama bu vicdanı bir sorumluluk inşallah bulaştırıciliğiniz geçmiştir. Eğer kadına geçtiyse sonu insallah kötü olmaz. Ben doğum yaptığım zaman 1 seneyi geçkin resmen bağışıklığım yerlerleydi umarim kadina bisey olamz.

Siz de var mi hastalik şuanda yani varsa üzgünüm cok yanlis yapmışsınız, karantinaya almayabilirler ama bu vicdanı bir sorumluluk inşallah bulaştırıciliğiniz geçmiştir. Eğer kadına geçtiyse sonu insallah kötü olmaz. Ben doğum yaptığım zaman 1 seneyi geçkin resmen bağışıklığım yerlerleydi umarim kadina bisey olamz.
Hayır geçti. Benim de 7. Günüm. Çok dikkat ederim böyle bi şeye. N95le kuaföre gittim üstelik. Çıkarın rahat kesemem dediği için çıkardım. Kendisi zaten maskesizdi. Karantina bittiği için de çıkar dediği için çıkardım. Nerden bileyim. Resmi olarak her şeye uydum. Saçımın aciliyeti vardı yoksa kuaföre yılda 1 kez bile gitmem.

Hayır geçti. Benim de 7. Günüm. Çok dikkat ederim böyle bi şeye. N95le kuaföre gittim üstelik. Çıkarın rahat kesemem dediği için çıkardım. Kendisi zaten maskesizdi. Karantina bittiği için de çıkar dediği için çıkardım. Nerden bileyim. Resmi olarak her şeye uydum. Saçımın aciliyeti vardı yoksa kuaföre yılda 1 kez bile gitmem.
Uzmanlar 7 günde koronanın pozitifliğinin geçmediğini söylüyorlar..yani enaz 15 gün diyorlar..hem koronayken doktora sormuştum hem de araştırdığımda bu şekilde okumuştum..geçmiş olsun

Tamam öyle bir anlatmışsınız ki sanki hastasınız ama karantinaya alınmadınız geziyor gibi, 7 günde sanirim artik bitmiştir bulaşması, insallah varsada buluşmamıştır diyelim. Zaten yasal olarak 7 gün dolmus

Uzmanlar 7 günde koronanın pozitifliğinin geçmediğini söylüyorlar..yani enaz 15 gün diyorlar..hem koronayken doktora sormuştum hem de araştırdığımda bu şekilde okumuştum..geçmiş olsun
E eşim işe gidecek memur? Karantina bitti gel diyolar. Onu napcaz? Teşekkürler.

Tamam öyle bir anlatmışsınız ki sanki hastasınız ama karantinaya alınmadınız geziyor gibi, 7 günde sanirim artik bitmiştir bulaşması, insallah varsada buluşmamıştır diyelim. Zaten yasal olarak 7 gün dolmus
Yok tabi ki süreç bitti. Ama minik çocuğu olduğunu duyana kadar sıkıntı yoktu. Çünkü hem kendi maskesiz hem benimkini çıkarttı. Ben küçük bebeğim olsa kesin maske takardım kuaförde olsam. O yüzden o rahat davranınca ben de çıkarttım. Tam işlem bitti çocuğunu öğrendim. Neyse inşallah sıkıntı çıkmaz
Bi iki güne hal hatır sormayı düşünüyorum.

Bugün karantina bittiyse ve sizde eşinizle aynı anda hasta olsuyssnız doğal olarak dizinde karantina bitti ve bulaşıkçılık yok demektir

Madem hastasıniz neden gittiniz evet bulaşıcıdır bitmiyor karantina suresi işverenin emri üzerine kısaldı hatta bize doktor 1aya kadar korktuğunuz insanlardan uzak durun demisti

E eşim işe gidecek memur? Karantina bitti gel diyolar. Onu napcaz? Teşekkürler.

Bana o şekilde ise başlayan atesli ve oksurukle gezen birinden bulaştı ben şu an calisamiyorum o zamanda uyarmıştım sonrada söyledim en azından yerinden kıpırdamadan maske ile çalışsın ve birsey yiyip içmesin

X