Birşey yok da neden bu vaziyete geliyor hasta?Daha iyiyim evde dinleniyorum
Artık akışına bıraktım
Bugün yardımcı abla geldi, oda aynısını anlatıyor bir tanidigini kaç kere taşımışlar ambulans çağırmışlar. Sonuç birsey yok.
Birşey yok da neden bu vaziyete geliyor hasta?
Bi sarılsamda geçseBizde birsey bilmiyoruz diyorlar. Mesela ben efor testini tamamlayamadım ama herhangi bulunan birsey yok. Nabız hızlandı o kdr.
Ben hatırlıyorum daha ilk karantinada iken böyle hissedip anında seker tansiyon olctum normal gelmisti. Bu sefer 20 sn de fln bayıldım ve aşırı istifra etmişim. Oysa hiç midem bulanmiyordu
Annemde kulak çınlaması kaldıHerkese merhaba , arkadaşlar covid geçirdikten sonra nörolojik problem yaşayan oldu mu ? Bende bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak parmaklarında uyuşma başladı. Zaten tat ve koku da gitmişti bu süreçte halen tam anlamıyla gelmiş değil.
Kan tahlillerimi yaptırdım, tomografide çektirdim. Artık covid den kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım.
Merhaba karincalanmalariniz geçti miBasimda karincalanma hissi var. Bir kac saniye suruyor ve geciyor. Ensemden kafama dogru oluyor. Bir ihtimal boyun duzlesmesinin ilerlemesi ama bu konuda bir agrim sizim yok kollarimda da guc kaybi yok. Alakali da olabilir alakasizda doktorlar acele etme noroloji gorsun oyle git icin rahatlasin dedi.
Merhaba karincalanmalariniz geçti mi
Sebebi neymiş pekiOndan sonra covid geçirdim daha beter durumdayım onlar geçti ama aynı şekilde covidle geri geldi
Sebebi neymiş peki
Abi ben 2 biontech oldum 3. De göründü ama istege baglı diye yazınca olmadım.. yaşiyoruz yani.. covid zaten insanı psikolojik olarak yıpratan bir süreç birde aşı ve yan etkileri daha cok yoruyor insanı..Dün oğlan rota 2. dozu, kedi iç dış parazit bende Biontech 4. doz aşı oldum....
Ölürsem öleyim daha da aşı olmam son kararım...
Son dozdan kaç ay sonra 4. Dozu oldunuz?Dün oğlan rota 2. dozu, kedi iç dış parazit aşısını bende Biontech 4. doz aşı oldum....
Aynen bizde ailecek bu şekilde düşünüyoruz abicim..kobay olarak kullanıldık bir daha istemiyoruz aşı olmakDün oğlan rota 2. dozu, kedi iç dış parazit aşısını bende Biontech 4. doz aşı oldum....
Son dozdan kaç ay sonra 4. Dozu oldunuz?