Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Daha iyiyim evde dinleniyorum
Artık akışına bıraktım
Bugün yardımcı abla geldi, oda aynısını anlatıyor bir tanidigini kaç kere taşımışlar ambulans çağırmışlar. Sonuç birsey yok.
Birşey yok da neden bu vaziyete geliyor hasta?

Birşey yok da neden bu vaziyete geliyor hasta?

Bizde birsey bilmiyoruz diyorlar. Mesela ben efor testini tamamlayamadım ama herhangi bulunan birsey yok. Nabız hızlandı o kdr.
Ben hatırlıyorum daha ilk karantinada iken böyle hissedip anında seker tansiyon olctum normal gelmisti. Bu sefer 20 sn de fln bayıldım ve aşırı istifra etmişim. Oysa hiç midem bulanmiyordu

Bizde birsey bilmiyoruz diyorlar. Mesela ben efor testini tamamlayamadım ama herhangi bulunan birsey yok. Nabız hızlandı o kdr.
Ben hatırlıyorum daha ilk karantinada iken böyle hissedip anında seker tansiyon olctum normal gelmisti. Bu sefer 20 sn de fln bayıldım ve aşırı istifra etmişim. Oysa hiç midem bulanmiyordu
Bi sarılsamda geçse
e112.gif

Herkese merhaba , arkadaşlar covid geçirdikten sonra nörolojik problem yaşayan oldu mu ? Bende bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak parmaklarında uyuşma başladı. Zaten tat ve koku da gitmişti bu süreçte halen tam anlamıyla gelmiş değil.
Kan tahlillerimi yaptırdım, tomografide çektirdim. Artık covid den kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım.

Herkese merhaba , arkadaşlar covid geçirdikten sonra nörolojik problem yaşayan oldu mu ? Bende bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak parmaklarında uyuşma başladı. Zaten tat ve koku da gitmişti bu süreçte halen tam anlamıyla gelmiş değil.
Kan tahlillerimi yaptırdım, tomografide çektirdim. Artık covid den kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım.
Annemde kulak çınlaması kaldı

yeğenimi çok sevdiğim için onu bu durumda asla bırakamazdım ve banada geçti covid doktorlar covide dair bi bulgu bulmasada test pozitif çıktı psikolojik olarak çok yıprandım aşıda hiç olmamıştım çünkü 2 gün hastanede kaldım ama covidden değil psikolojik durumumdan ,biraz biraz kendime geldim bugün 3 günüm ilk gün biraz ateş oldu sadece bugünde biraz öksürük burun akıntı nekadar sürede negatife dönülüyo aceba ortalama olan arkadaşlar derse lütfen

Basimda karincalanma hissi var. Bir kac saniye suruyor ve geciyor. Ensemden kafama dogru oluyor. Bir ihtimal boyun duzlesmesinin ilerlemesi ama bu konuda bir agrim sizim yok kollarimda da guc kaybi yok. Alakali da olabilir alakasizda doktorlar acele etme noroloji gorsun oyle git icin rahatlasin dedi.
Merhaba karincalanmalariniz geçti mi

bugün covid 7 inci son karantina günüm test versem negatife dönmüşmüyümdür aceba sizler kaçıncı gün negatife döndünüz

Dün oğlan rota 2. dozu, kedi iç dış parazit bende Biontech 4. doz aşı oldum....

Ölürsem öleyim daha da aşı olmam son kararım...
Abi ben 2 biontech oldum 3. De göründü ama istege baglı diye yazınca olmadım.. yaşiyoruz yani.. covid zaten insanı psikolojik olarak yıpratan bir süreç birde aşı ve yan etkileri daha cok yoruyor insanı..

Dün oğlan rota 2. dozu, kedi iç dış parazit aşısını bende Biontech 4. doz aşı oldum....

Ölürsem öleyim daha da aşı olmam son kararım...
Aynen bizde ailecek bu şekilde düşünüyoruz abicim..kobay olarak kullanıldık bir daha istemiyoruz aşı olmak

3 doz biontech oldum, babam ve annem dörder doz Sinovac oldu. Yaşları büyük, kronik rahatsızlıkları var. Daha önce korona olduğumuzdan şüphelendiğimiz zamanlar oldu, belki de emin olmadan geçirdik. Resmiyette ilk kez şimdi ailecek pozitifiz. Yaşadığımız griplerden daha ağır bir grip gibi geçiyor.

3. Doz olmayı düşünmüyorum, bugün hastaneye gittim maske takmıştım ama doktorlar dahil maske takmayan çok kişi vardı, hani hastanelerde maske zorunluluğu devam ediyordu? Anlamadım gerçekten.

X