Bugün karantina bittiyse ve sizde eşinizle aynı anda hasta olsuyssnız doğal olarak dizinde karantina bitti ve bulaşıkçılık yok demektir
Siz ikinciyi mi oldunuz? Sanirim öncede olmuştunuzBana o şekilde ise başlayan atesli ve oksurukle gezen birinden bulaştı ben şu an calisamiyorum o zamanda uyarmıştım sonrada söyledim en azından yerinden kıpırdamadan maske ile çalışsın ve birsey yiyip içmesin
Siz ikinciyi mi oldunuz? Sanirim öncede olmuştunuz
Siz aşıdan sonrada kötü olmuştunuz? Sonra bağırsak ya da mide de sorun olmstu Gercekten cok zor Allah yardımciniz olsun. Valla bende korkuyorum oğlum 2 defa pozitif oldu ben 1 kere ama hic belirti yoktu. Suanda hamileyim ve korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsunBen bir kaç kez geçirdim şubatta oluyorum sandim birebir 3 pozitif hasta ile temasim oldu biri ise atesli döndü sonrasında bir sürü pozitif çıktık odama muhabbete gelmiş maskesiz vs.
7 gün karantinaya asla inanmıyorum ztn 2 doktordan onay almistim biri rapor verip uzatması.
Ve o muhabbet sevdası yüzünden 6 aydır hayat kalitem bitti kac kez bayıldım mart nisana dair hiç bir anım yok
Siz aşıdan sonrada kötü olmuştunuz? Sonra bağırsak ya da mide de sorun olmstu Gercekten cok zor Allah yardımciniz olsun. Valla bende korkuyorum oğlum 2 defa pozitif oldu ben 1 kere ama hic belirti yoktu. Suanda hamileyim ve korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok üzüldüm inşallah birdaha olmaz. Kimse dikkat etmiyor artik. Biz bi ara maske cikardik ama şimdi takıyoruz markette filan tek bizim takmamızda önemli değilEvet aslında 1 yıldır tadım yok o dönem mide sorunu ile uğraşırken domuz gribi geçirdim 1 ay sonrada pozitif çıktım ama diğerleri ile hiç alakası yok ve çok uyandığımız halde bsy yok yeaa işler birikti muhabbeti beni deli etmişti. Ateş birden sardı önce bel ağrısı ile başladı 2.gun ateş 4. Gün allahim son kez namaz kılmadan ölmeyeyim diye dua ettim. Bayramda tekrar birseyler oldu ama bu sefer şikayetlerimin çoğu kayboldu beni ayağa kaldırdı ne yaşadım bilmiyorum
Biz iyileştik yalnız. Normale döndük. Yani hasta değiliz. Bulaşıcılık bu durumda oluyor mu bilmiyorum.Madem hastasıniz neden gittiniz evet bulaşıcıdır bitmiyor karantina suresi işverenin emri üzerine kısaldı hatta bize doktor 1aya kadar korktuğunuz insanlardan uzak durun demisti
Eşimde ateş de yok şu an öksürük de. 40 derecede sıcakta su içmemesini hatta tuvaletini de altına yapmasını belirteceğim sizin içinBana o şekilde ise başlayan atesli ve oksurukle gezen birinden bulaştı ben şu an calisamiyorum o zamanda uyarmıştım sonrada söyledim en azından yerinden kıpırdamadan maske ile çalışsın ve birsey yiyip içmesin
Çok üzüldüm inşallah birdaha olmaz. Kimse dikkat etmiyor artik. Biz bi ara maske cikardik ama şimdi takıyoruz markette filan tek bizim takmamızda önemli değil
Eşimde ateş de yok şu an öksürük de. 40 derecede sıcakta su içmemesini hatta tuvaletini de altına yapmasını belirteceğim sizin için
Biz iyileştik yalnız. Normale döndük. Yani hasta değiliz. Bulaşıcılık bu durumda oluyor mu bilmiyorum.
Eşimde ateş de yok şu an öksürük de. 40 derecede sıcakta su içmemesini hatta tuvaletini de altına yapmasını belirteceğim sizin için
Doğru aslında yaa benim beynim durduAh tugce keşke öyle olsa ama bitmiyor ki yasal olan başka yaşanan başka belirtilerin kaybolması baska
Merhaba geçmiş olsun Ocak ayında eşimle pozitif olduk ikimize de 7 şer gün karantina verdiler . 7. Gün ben test yaptırdım ertesi gün işe gidebilir miyim içimiz rahat eder diye negatif çıktım… eşim o hafta ve sonraki hafta toplam 3 kez test verdi hepsinde pozitifliği devam ediyordu. Anlam veremedik bir daha da test yaptırmadı zaten. Sanırım hastalıkla ilgili her şey çok değişken.Hayır geçti. Benim de 7. Günüm. Çok dikkat ederim böyle bi şeye. N95le kuaföre gittim üstelik. Çıkarın rahat kesemem dediği için çıkardım. Kendisi zaten maskesizdi. Karantina bittiği için de çıkar dediği için çıkardım. Nerden bileyim. Resmi olarak her şeye uydum. Saçımın aciliyeti vardı yoksa kuaföre yılda 1 kez bile gitmem.
Geçmiş olsun aynı durumdayız.2 yasinda kizimin dun sabah baslayan atesini ilacla asla 38.5 un altina dusuremedim.fitil verdim yarim derece düştü..konum olarak hastaneye uzak bir yerdeyiz, bugun hastaneye de goturdum, direncli ates oldugunu ates dusuruculeri vermek icin 4 saat beklemememi söylediler..Maalesef pozitifiz çok kötü geçiyorgeçen hafta eşim boğazım ağrıyor sigarayı değiştirdim ondan oldu vs dedi ama ciddi hastalandı ter geniz akıntısı vs vs . O arada tayin döneminde olduğumuz için işler inanılmaz yoğun test veremedi . Ben anlamıştım onun covid olduğunu. Cumartesi pazar oğlumda bi gariplik vardı pazartesi de öğlene ateşlendi ama çok kötü 39 ile başladı . Doktora gittik test istedi ben negatif oğlum pozitif çıktı. Doktorumuz ateşi düşüremedi serum ilaç duş hiç bir yolla düşmeyen ateş . Dün yine hastaneydik 5 saatte 40 dan 38 e zor düştü eve geldik yine 39 . Beslendiği için yatış yapmadılar . Bu arada tabi bende pozitif oldum . Bu sabah ateşi 41 oldu sonra kendi bir anda düştü şuan ilaç verildiği zaman 38 oluyor yoksa tavan
Çok teşekkürler. Size de geçmiş olsun. Ben test vericem iki güne. Bakalım ne çıkacak. Şu an ama gayet iyiyim.Merhaba geçmiş olsun Ocak ayında eşimle pozitif olduk ikimize de 7 şer gün karantina verdiler . 7. Gün ben test yaptırdım ertesi gün işe gidebilir miyim içimiz rahat eder diye negatif çıktım… eşim o hafta ve sonraki hafta toplam 3 kez test verdi hepsinde pozitifliği devam ediyordu. Anlam veremedik bir daha da test yaptırmadı zaten. Sanırım hastalıkla ilgili her şey çok değişken.
Mühim bi durum olduğu için gittim. Yoksa zaten neden gideyim. Ben de normal şartlarda gitmem. Test vermedim. Ama vericem cuma günü.Test verdiniz mi? Ben yaşadığım tecrübe ile 8. gün kuaföre gitmeyi çok erken buluyorum kusura bakmayın.
Millet benim yaşam tarzım gibi yaşasa ülkenin yüzde 1i virüs olurdu. Siz ne bahsediyorsunuz Allah aşkına? 3. Yıl olcak virüs ülkeye gireli ilk defa korona olmuşum defalarca korona olmuş biri olarak beni eleştiriyorsunuz. Sizin yaşam tarzınızda da bi sıkıntı var belli ki.Uslubunuz çok kötü, biz bu olayı bunun için yenemiyoruz ztn. Benim tercihim bu, kimsenin hakkına girmemek. Sizinkide bu demekki
Eşinizin covid olduğunu anlamanıza rağmen test yapmadan 1 hafta gezmesine nasıl müsade ettiniz?Hiç vicdanınız yok mu sizin? Kimbilir kimlere bulaştırdınız. Bi de beni eleştiriyorsunuz karantinam olmadığı halde.Maalesef pozitifiz çok kötü geçiyorgeçen hafta eşim boğazım ağrıyor sigarayı değiştirdim ondan oldu vs dedi ama ciddi hastalandı ter geniz akıntısı vs vs . O arada tayin döneminde olduğumuz için işler inanılmaz yoğun test veremedi . Ben anlamıştım onun covid olduğunu. Cumartesi pazar oğlumda bi gariplik vardı pazartesi de öğlene ateşlendi ama çok kötü 39 ile başladı . Doktora gittik test istedi ben negatif oğlum pozitif çıktı. Doktorumuz ateşi düşüremedi serum ilaç duş hiç bir yolla düşmeyen ateş . Dün yine hastaneydik 5 saatte 40 dan 38 e zor düştü eve geldik yine 39 . Beslendiği için yatış yapmadılar . Bu arada tabi bende pozitif oldum . Bu sabah ateşi 41 oldu sonra kendi bir anda düştü şuan ilaç verildiği zaman 38 oluyor yoksa tavan